reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
4,5? To moze angielska numeracja... ?
Alan zimowe ma rozmiar 21, chce mu kupic pierwsze adidasy. Tak jak bedziemy do sklepu jechac zeby latwiej bylo my chodzic niz w wysokich butach zimowych. A ciekawa jestem jak długo bedzie chodzil w jednym rozmiarze, na ile nam starczą te buciki..?

Freiya haha Emilka jaka chytra ;) na tatę zwala ;)Ja też dziś odgruzowałam dom!Tragedia.
Sosnowiczanka Nina nosi 4 USA. Ale w cm właśnie zmierzone to ma 12 cm :szok:a Wasze dzieci?

Hej;)
Mialam dzisiaj egzamin ostatni z anatomii i jechałam zmysla ze wroce zla, z 1, a tutajniespodzianka bo dostalam 3, troche ściągnęłam troche zaznaczylam na chybiltrafil i się udaloJOcena taka sobie ale wazne ze zaliczone i semestr do przodu.

Sosnowiczka, my na początku zimy kupowaliśmy Fabiankowikozaczki r. 20 ale SA już za Male, i teraz ma takie adidaski rozmiar 22 i SA troszeczkeza duze.

Viola gratuluję zdanego egzaminu :-)

Zapomniałam się pochwalić, że MIki ma już jedną 4 i druga też już prawie przebita. Nawet nie wiem kiedy wyszły. On jest ogólnie nie do wytrzymania więc nie zauważyłam ich wyjścia

Byliśmy dziś na basenie. Troszkę pupkę wymoczyłam, baaa nawet sobie troszkę popływałam:-D a potem wszyscy w samochodzie się pospaliśmy:-)
Oczywiście na basenie uderzyłam nogą w coś wystajęce pod wodą i teraz mnie boli jak niewiem co, nawet mi trochę napuchła :(

Ostatnia edycja:
Elenka jeszcze bucików zbyt często nie używa, bo jeszcze sama nie chodzi i ogólnie butów nie lubi, ale ma balerinki z urodzin i one są rozm. 18-19, więc stópki ma malutkie...

reklama
Alan właśnie raczył usnąć :(
Nie wiem czy smiac sie czy plakac z tego...
Zauwazylam ze gorne "3" lada dzien (noc) wyjdą. Juz pod skórę je widać.
Juz sie boje, oby tylko nie dzis...:no:

Uciekam i az boje sie zasypiac.
Ciekawe o której moje dziecko za to wstanie.... Jak znam zycie to wyspany bedzie juz o 7 rano :wściekła/y:

Dobranoc!

Do góry