reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

czesc dziewczyny

DOPIERO WSTAŁAM :) no ale dziś ostatni dzień bez Kubinka, jutro już raczej zostanie ze mną, więc znów będę szybko na nogach. Trochę się tego boję, jednak zajmowanie się dzieckiem to jest jednak wyzwanie, szczególnie w mojej sytuacji, bo niestety nadal plamię :(((

śniegu nam nasypało tyle, że masakra! M. będzie musiał dziś namachać się łopatą, bo nawet do drogi nie ma jak dojść, puchu po kolana!

Asko, szkoda, jesteś tu w nami od samego początku i choć wiele dziewczyn już się wykruszyło, no to jednak halo Asko(!?), no Ty???? :( mam nadzieję, że na fejsie chociaż zostajesz, żeby nie było!

co robicie jutro? odchodzicie walentynki? jakieś speszyl plans?

reklama
Hej J

Nocka super, bo mlody się nie obudzil ani razu. Jak wczoraj poszedłspac po 18 swstal przed 20 i po 21 poszedl znowu spac. Ale widac ze go meczy tachoroba.

Problem mamy z lekarstwami bo dzieciaki wogole nie chcabrac, Mariki syropek dolalam do kakao wiec jakos wypila ale antybiotyk Fabianato jakis koszmar, wczoraj wieczorem zwymiotowal caly, dzisiaj rano chciałam przemycicmu z serkiem którego nota bene nie może ale tez nie chciał. Już nie mam pomysłów;/

Dorota wczoraj mlody miał o tej 18 drzemke, normalnie to niema opcji żeby szedł spac o tej godzinie ale przy chorobie już mu odpuściłam.

Freyia dobrze ze zagladasz! Gdyby nie nasze spotkanie zaczęłabymsię martwic Twoja nieobecnością!! J
Ewka zazdroszcze tej Grecji. Ahhh piasek, woda, sloneczko..mm rozmarzylam się ;P Ale mimo ze zazdraszczam zycze udanego wypoczynku;)

Kota my nie robimy nic, tzn ja może bym chciala cos ale P napewno się nie wysili wiec czemu ja mam to robic??

Netka a u ,mnie się okazało że to jednak nie @ tylko znowu jakieś plamienie =/

asko nie odchodź od nas na zawsze zaglądaj czasem napisz co u Was słychać. Mam nadzieję że to nie jest nasza wina że odchodzisz.

Freyia dobrze że się odezwałaś, ja też nie lubię pisać z telefonu.

Nastazja współczuję nocki.

kota nie dobrze że nadal plamisz oby szybko to minęło i oszczędzaj się.

Moje dziecko ogląda bajki i się bawi samochodzikami ale co chwilę przychodzi mnie przytulać mój pieszczoszek.
Nocka za nami można powiedzieć że ok Maciuś poszedł spać ok 21 obudził się ok 22 wzięłam go do siebie i spał ładnie później go odłożyłam a o 2.40 standardowa zmiana łóżka na nasze i dospaliśmy do 7.40.
Za niedługo muszę się ogarnąć i iść zapłacić za mieszkanie ale mi się nie chce no ale mus to mus.

Milva - jedziemy do Grecji na wykupiony pobyt - jedziemy przez niemieckie biuro podróży na Rivierę Olimpijską - Leptokaria do hotelu Posejdon Palace. Mamy 10 dni na miejscu all inclusive, ale jedziemy swoim samochodem - 1600km:-p My wszędzie jeździmy swoim i jest ok. Jadą z nami znajomi - kilka rodzin i każdy swoim samochodem, bo nasze starsze dziewczyny (od koleżanki córka też, przyjaciólka mojej Kami) mają na razie paniczne nastawienie do samolotu -ale tragiczne są na razie reakcje.
Mamy na szczęście przystanek na noc w Serbii wykupiony w hotelu, także śpimy całą noc i potem ruszamy prosto już do Grecji na kolejny dzień, więc rozbijamy jazdę na 2 dni. W drodze powrotnej zostajemy w Serbii 2 dni, bo jeszcze idziemy do Zoo:rofl2:

Kota - co do Walentynek to my je przesuwamy na sobotę, bo jutro wszędzie będzie pełno ludzi i rezerwacje a my chodzimy z dzieciaczkami na takie wypady więc nie chcę czekać z nimi w kolejce bądż ściskać się w knajpie. Dałam im do wyboru albo sushi w gliwicach w japońskiej (to bardziej moje smaki) albo pizza huti festiwal pizzy i oczywiście wygrała pizza-wrrr

Ostatnia edycja:
Ewka, super plan wypoczynkowy! odpocznijcie na naładujcie akumulatory!!! :tak: na pewno będzie pięknie.
my mieliśmy w planie te wakacje spędzić w Chorwacji, taaak, miała być fajna wycieczka samochodowa, a później się okazało, że jednak te wakacje to ja spędzę na porodówce, no ale za rok już na bank jedziemy.

Zabcia Ty weź jak najszybciej porob badania sobie bo to nie możetak być, tym bardziej ze chcecie mieć jeszcze lejbika a z takim cyklem,plamieniami itp. To będzie mega ciezko.

Ewka to szykuja się cudowne wakacje;) jeszcze bardziejzazdraszczam ;)

Kota ale te wakacje będą niezapomniane i wyjatkowe ;)

Dzieci padly, obydwoje z goraczka. A ja wlasnie zajadam się faworkami<3

aaa chcialam poinformowac ze od wczoraj rano mlody cyckowal sie tylko raz.. i to chwileczke doslownie.

reklama
Witam:)
Alan usnął ok polnocy, ale noc chociaz byla niezla. Wstał o 8, tylko jedna pobudka na jedzonko byla.
Bylismy teraz ksero faktur do US porobic, jutro trzeba bedzie zaniesc i tylko juz zostaje oczekiwanie na zwrot :)

Nastazja a gdzie ty mieszkasz?

Milva to milo ze strony Tz ze taki prezent ci zrobi:) To co robisz z wloskami?

Kota ja walentynek nie planuje, tzn nic szczególnego. Weny mi totalnie brak... Chyba ze M mnie zaskoczy i cos wymysli (ale bym byla zaskoczona gdyby tak sie wysilił)

Ewka o rany taki kawał drogi z dzieciakami... Chyba bym sie nie zdecydowała na taką podróż..

Aj, trzeba sie szykowac do pracy... :baffled:

Do góry