Ale jestem zła, była w T-Mobile, mam wykupione do abonamentu dodatkowo ubezpieczenie na telefo w razie zguby, kradzieży, popsucia przez dziecko itp. i że wtedy dostaję nowy telefon.
No a, że mi telefon nawala poszłam do jednego punktu, gdzie umowę podpisywałam, stwierdzli że mnogą mi jedynie wysłać na nbormalną reklamacje do firmy-na co ja nie chcę się zgodzić, bo wiem jak będzie, że nic z tego nie będzie. No i chciałam nowy telefo skoro płacę mogę wymagać, namówili mnie ja głupia zgodziłam się a teraz nic z tego.
No i odesłali mnie do drugiego głównego punktu u nas w mieście, podjechałam tam istwierdziłam, że powiem, że zgubiłam. To mi powiedzieli, że oczywiście mogę dostać nowy ale muszę mieć zaświadczenie o policji (ja mówię, że zgubiłam a nie mi ukradli a ta mi mówi, że to to samo), no i z zaświadczeniem od policji mogę dostać nowy telefon ale muszę z tym się udać do Warszawy, no chyba ją porąbało.
Powiedziałam, że wciskają ludzią oferty, że nie będzie żadnego problemu w razie czego a teraz co powiedziałam, że są oszustami.
Kuźwa czemu przy wciskaniu takich ofert nie powiedzą człowiekowi, że w razie nowego telefonu trzeba będzie się udać do Warszawy, tylko kłamią, że nie będzie najmniejszych problemów.
BRRRRR
INKA ja zachcianki??? Nie dziekuję postoję
Kochana odstąpie Tobię;-), a orzeszki z Biedronki uwielbiałam od kiedy zjadłam pierwszą paczkę czyli od bardzo dawna.
Dziewczyny co do mojej grzywki, dzisiaj poszła do góry na lakier no kurna jakoś nie mogę się przemóc.
ASKO
skąd taka decyzja??szkoda że Cię nie będzie.
IZI zrozumiałe.
Dziewczyny myślę, że waga naszych dzieci 10-11 kg to nie jest dużo, jest to normalne wręcz.
KUPINOSIA czyli wizyta teściów udana??
MILVA u nas w zeszłym roku dłuższa wycieczka autem z małym Kacrem-5 miesięcy to też był koszmar.
A w tym roku nie wiem czy uda nam sie sprawdzić.
KOTA ja jutro chyba K w konia zrobię, powiem mamie żeby ugotowała jakąś zupkę, że tylko zup na obiad a potem po cichaczu zrobię dobrą kolację.
Super, że podoba Ci się mieszkanie na wsi, mając auto to nie jest problem a wieś i własne podwórze ma swoje uroki tym bardziej przy dzieciach.
NASTAZJA Kochanie ale walentynki są jutro;-)
AGAPA ja pisałam z Tobą. Wracaj wracaj.