Phelania
Mama 2 urwisów :P
Asko skąd twoja decyzja ?
Phelania wlasnie zastanawialam sie czy dobrze pamietam ze to model trip. Bo Mial pałąk, zaj***isty daszek, i rozkladal sie do lezenia. A w necie czytalam ze trip sie nie rozklada i nie ma pałąka.. Ale tak, to trip, choc jeszcze chyba model zipp czy tak jakos byl. Tez fajny, ale trip bardzisj mi sie podobał. A kupowalas w sklepie czy necie? I ile zaplacilas za niego?
Alan wykąpany, Próbowalam go uspic- bezskutecznie ;( Ogląda Mikiego i nie obchodzi go ze ja chce isc spac
Inglesina Trip był wczesniej bez pałaka model 2011 ale juz modele od 2012 maja taki miekki pałąk,nasz sie rozklada normalnie do leżenia.Zippy jak dla mnie to spacerówka nie parasolka wiec odrazu odpadł...Inglesine kupowalam w Świecie dziecka i dalam ok 800zł ...ale potrzebowalam na juz ale moze przez net zamowic i wyjdzie Ci taniej Inglesina Trip fajne torby maja do parasolek PPPP
A co do truskawek ja nie narzekam jak na taka pore roku to nie jedna sezonówka by sie schowalamialy duzo soku i w smaku byly nie złe ...wiadomo ze sztucznie hodowane ale mialam ochote i wciagnelam a ze Alutek sie przyplątał to tez dostał