Phelania Alan zjadł dwie duze, pokrojone na cwiartki truskawki i chetnie zjadlby jeszcze, ale sie balam i nie dalam. Smakowało mu bardzo
Asko ja Alankowi tez daję chlebek z serkiem almette lub taki sam kupuje w lidlu pilos chyba sie nazywa albo jakos tak, jeszcze lepiej nam od almette smakuje. Je z ziolami lub szczypiorkiem. A wczoraj pierwszy raz dalam mu ciemny chleb ze slonecznikiem, z lidla. Wcinał az sie mu uszy trzesły
Alus wlasnie przyniosl mi wode w swoim niekapku, wsadzil do buzi i każe mi pic
Nastazja te truskawki to my z Phelanią wysłałyśmy ci wirtualnie ;-)
Asko Alan nie mial zadnej reakcji po szczepieniu, ale pediatra uprzedzal ze mogą sie objawy pojawic.
Kota mowilam ze bedzie dobrze??? A na serio, super ze jest ok.
Dorotar nie przesadzaj z tą grzywką, calkiem dobrze jest, musisz sie przywzyczaic troszkę. Mogłaś troszkę podjasnic wloski przed farbowaniem, bylby intensywniejszy kolorem. Fajny jest rudy z Matrixa z gamy SoRed
Aga no to chyba czas zacząć sie starac o rodzenstwo dla Oli
Nastazja na twoj wózeczek z niecierpliwoscią czekam i ja
Alan wazy ponad 12 kg i pediatra mowi ze wyglada jakby mial 2 lata, a na pocieszenie (moje) mowi ze teraz dzieci czesto tak szybko rosną i nie ma co sie dziwic bo i my z M do drobnych nie nalezymy.
Alan zjadl na kolacje 2 kluski na parze i zadowolony bawi sie, na spiącego wogole nie wyglada. Jak skonczylam prace bylismy w realu i po drodze zajechalismy do sklepu z wózkami. Spodobal mi sie ten cybex, ma całą rączkę, a sklada sie do parasolki
CYBEX CALLISTO PURE BLACK + GRATIS + 36 MIES GW! (3004809182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. no wózeczek swietny, i bardzo dobre wrazenie zrobil na mnie inglesina trip. Phelania ty masz ten wlasnie model??? Budka jest tak swietnie opuszczana na dół ze swietnie chroni przed sloncem, wydaje mi sie ze nie potrzeba juz do niego parasolki uzywac. No w necie nawet tak swietnie nie wygladal, nie wiem czy sie na niego nie zdecyduję. Oglądałam jeszcze X landera X Go, tez mi sie podobał, tylko oparcie na pasku jakos do mnie nie przemawia, ale dosc wygodny, bo szeroki. No zobaczymy, gdzies w marcu-kwietniu chcialabym kupic. A Quinnego nie mieli, wiec nadal nie widzialam.