reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Aneta w niezazdroszcze prasowania:p
Phelania pamiętajze my wszystkie będziemy rodzic razem z Toba:p i czekac na wiesci jak naszpilkach:p ale poki co niech Marcelek siedzi sobie w brzuszku i rosnieladnie:D

Ale się tatus dzis popisac robilam kolacje i kazałam A przebracmala bo kupke zrobila przebral i ubral przychodze a dziecko cos chodzic nie możei jakos dziwnie nozki stawia ja już przerazona ze sobie cos zrobila i naglemnie olśniło i pytam A a podciagnoles Zuzi rajstopki??? A on a to ona ma rajstopymyślałam ze padne i dziecko chodzilo z rajstopami ściągniętymi na kolana hahahach te chlopy:p

reklama
Robie paczki! Chetnie bym wszystkich zaprosila ale pewnie macie lepsze ;-)

Jak widzialyscie znalazlam opiekunkę dla Bebka. 29 lat, mama trójki dzieci i oprócz Bena opiekuje sie inna dwójka. Z Benem w ciagu dnia bedzie w sumie dwóch chłopców bo reszta w szkole. Blisko mojego domu, dosłownie 5 minut pieszo. Mam nadzieje ze zajmnie sie nim porządnie bo oprócz brudaski tylko ona miała wolne miejsca. Ładny ma dom, piękny ogród. Jakoś bedzie.

Ok spadam smazyc, aż nie wierze ze udało mi sie paczki zrobić, dwa lata temu probowalam to mogłam takim paczkiem pól Anglii wybić takie były twarde ;-)

Łysa ja nie robiłam pączków więc mogę się wprosić :-)

Maciuś właśnie mi usnął na kolanach zaraz muszę go przebrać na śpiąco i odłożyć do łóżeczka niech śpi, a ja biorę się za sprzątanie mieszkania.

Napisalam dlugiego posta i mi sie skasował :/

Spedzilismy z Alankiem popoludnie w bawialni, mlody zadowolony:) Mam nadzieje ze wkrótce usnie i bedzie dobrze spal, po dniu pelnym wrazen.
Upieklam bananowca wg przepisu Koty, bedzie na tłusty czwartek:)

Phelania mam nadzieje ze drugi poród bedzie lzejszy od pierwszego.

Zabcia to cwaniak z Maciulka;) Nie wazne ze w pieluche, wazne ze na nocnik!

Malenstwo a to ci twój chłop... No, ale czego wymagać od mężczyzny...? ;-)

Aneta dobrze ze Lenka zaakceptowala przedszkole:)

Lysa ja nie mam pączków, chetnie na jednego twojego bym sie załapała.. Oby opiekunka z Beniem dobrze sie dogadywali;)

Ostatnia edycja:
Moje dziecko przespało się 30 min a teraz się pląta taki śnięty. Ja już dzisiaj wymiękam kaskader umyślił sobie wchodzenie na ławę i tak było pół dnia z kilkunastominutowymi przerwami na inne dokuczalskie zajęcie czyt. trzaskanie piekarnikiem i włączanie palników oraz skakanie z sofy.
IMG_1150.jpgIMG_1151.jpg oto właśnie część rzeczy które wyprawia mój kaskader.
Poza tym synem zadzwonił dzisiaj do baby przyniósł mój tel mówiąc baba i rozmawiał śmiał się a ja miałam ubaw.

Wczoraj jak tylko się położyłam do łóżka, to od razu jęki i kręcenie...i tak do północy...wstaliśmy po 6...padam... a najgorsze, że zębów na razie w ogóle nie widać!:wściekła/y:

Lysa- super, że znalazłaś taka opiekunkę- no i blisko!

Ja dziś pączki ze sklepu, ale zjadam max 2;-) Idę ogarnąc mieszkanie...jak Bartek da...

reklama
hej!
u nas nocka tez slaba, 5 razy wstawalam na pewno, a moze i wiecej.... pobudka o 7...
Ja tez nie wiem czy to zeby, bo Maly broni dostepu do paszczy... wiem, ze ma wiecej niz 8, ale ile dokladnie - nie wiem...
Jak u was z myciem zebow? Nie idzie nam zbyt dobrze, tzn myjemy, ale zachwytu nie ma....
Musze skombinowac jakies paczki, narobilyscie mi apetytu.... Tutejsze nie sa tak dobre, ale lepszy rydz niz nic...
Milego dnia!

Do góry