reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka- w sumie to narazie jest to nasz nr 1, mam czas do końca tygodnia żeby się zastanowić. trochę przeraża mnie cena, bo u nas kiepsko z kasą a jak dokupię jeszcze pałąk to minimum 800 zł nie moje. Szukałam czegoś innego ale znowu M. twierdzi że mam nie oszczędzać na wózku. Wiesz ja to zanim coś kupię zastanawiam się 1000 razy, ale to nie są bułki, jak mam wydać tyle pieniędzy to chciałabym żeby było dobrze. Podoba mi się też inny wózek ale tam nie ma pałąka i nie można dokupić tak więc odpada. No nic poszukam jeszcze i przemyslę na spokojnie.
Adaś wstał , bawi się i nie da mi pisac już więc muszę iść.

reklama
łysa Benio wygląda ślicznie na zdjęciu, super że nie płaczę i się ładnie bawi zuch chłopak.

Moje dziecko od godzinki śpi pewnie lada chwila wstanie.
Uciekam pościerać kurze póki mój pomocnik śpi bo potem będzie wojna o ścierkę :-D

Dziewczyny co do tej ósemki ona narazie jest zatruta juz powyzej miesiaca mialam ja robic w przyszly wtorek ale nie mam kasy tym bardziej musze powoli szykowac torbe do szpitala a mojemu M roz***** sie auto zawieszenie i sprzegło 1400zł:wściekła/y:daruje sobie narazie ta wizyte i wezme sie po porodzie ....Czy cos sie moze dziac z tym zebem moze zaszkodzic dziecku jak jest zatruty???kurcze nie znam sie...

malenstwo- im blizej porodu tym bardziej sie boje bo wiem co mnie czeka i jaki ból:baffled:tym bardziej troche popękalam przy porodzie i bralam antybiotk dozylnie bo mi scianka wewnatrz macicy pękla...za tydzien mam USG i zobaczymy czy mlody sie przekrecil....

PHELANIA jak ząb zatrydy itp. dziecku przy porodzie nic nie grozi, ja też leczyłam zęba w czasie ciąży, kupa kasy poszło, miałam po porodzie przyjść na ostatnią wizytę na zaplombowanie ale trzeba było wydać jednorazowo 200zł i tak sie zbierałam i zbierałam aż w końcu lekarstwo wypadło, chodziłam tak bo nie balało aż w końcu ząb mi pękł na pół i skończyło się na wyrawaniu

żabciu dzięki już dobrze:), chyba mu coś siadło na żołądku porprostu, wymczyło go na maksa od nocy do południa ale potem przełom, a dziś.... no co już normalnie wpiernicza i mimo że probuje mu tłumaczyc ze nie moze wszystkiego to masakra, płacz bo on chce. Jdynie udaje mi sie z piciem i nabiałem poki co oszukac go, ale juz pączki jadł.. nie wiem gdzie t moje dzici czasem mieszczą to jedzenie mają przmiane po tacie.

asko to super że Kamilkowi przeszło.

Moje dziecko poczyniło postęp nocnikowy zrobiło kupę siedząc na nim tylko .... usiadł w dresach i pampersie i kupka tak czy tak w gaciach ale ważne że wie kiedy trzeba usiąść będziemy trenować.

A u mnie Mela śpi od godziny, młody w kulki dziś leci i gada w wózku i nie ma w głowie spanie. Ja wypiłam Żurawinowego imieninowego Redsa, oglądam na Wspólnej i do wyrka nie długo.

reklama
Hej hej,

nie bylo mnie kupe czasu-a juz prawie udawało mi sie regularnie pisać:-D-ale praca i dom pochaniają cały mój czas!
Chcę sie pochwalić, ze Leneczka do przedszkola przyzwyczajona :) nie płacze, nauczyla sie sama zasypiać z dziećmi na materacykach, zjada wszystko takze juz mi duzo latwiej ją tam zostawiać.
W zeszła sobotę zrobila nam awanture przy ubieraniu w CH(Pani ktora ubierala obok na oko 8 miesiecznego malca pokreciła tylko glowa i powiedziała "dobrze,ze to jeszcze przed nami" - az mi sie glupio zrobilo :zawstydzona/y:) no i zdarza sie jej pokazywac nerwy, z biciem, kilka raz probowała, ale ja skarciłam i narazie jest luz,chociaz zauwazyla, ze to co u Was sie dzieje teraz u nas zazwyczaj zaczyna sie za jakies 3 tygodnie,takze zobaczymy...
Ale poki co dalej z chodzeniem postępów nie ma,tylko zaczeła sie na wszystko wspinać...

milego wieczora,lece bo czeka na mnie gora prasowania!

Do góry