Hej.
Phelania moja sis zaczyna jakos teraz 34 tydzien i ona ppostu juz tez nie daje rady, oglnie jesy szczupla, brzucol wielki, do tego ciagle ja lapia skurcze ( bierze leki na podtrzymanie) ale ja jej daje gora 3 tygodnie i bedzie rodzic a ja razem z nia bo zazyczya sobie zebym to ja byla na porodowce
ale do 21 marca to nie wytrzyma napewno..
Ale pamietam u siebie te ostatnie tyogodnie z Fabianem, i wspminam je bardzo zle, brzochol wielki, skurcze, ciagniecia szyjki , po lekac na podrzymanie czulam sie beznadziejnie zle, i jeszcze biegajaca Marika, lobuzujaca.. masara...
Zabcia przyczytaj umowe tam musi byc cos o tym napisane, u nas zwyklejest tak ze jak sie wynajmuje mieszkanie to wlasciciel moze wejsc tylko za zgoda mieszkajacego. No nie wiem ja na Waszym miejscu bym sie nie zgadzala na takie wycieczki, powiedziala wlascicielowi ze Ty tutaj miezkasz, i masz male dziecko i nie zyczysz sobie wycieczek ludzi prosto z ulicy, jezeli sprzedaje dom - ok ie ma problemu tylko niech sobie to zalatwi jak wy juz nie bedziecie mieszkac.
Milva witam w klubie u nas bylo jakis czas ok, a teraz znowu jakas masakra z P nawet nie chce juz tutaj pisac bo nie bede ciagle zrzedzila, ale dobrze nie jest. Od jakis 5 dni rozmawiamy tylko na temat zwiazane z dziecmi - juz nie pamietac co to sex, czy chociazby zwkly buziak czy przytulenie.. Jest zle;/
Sergi u nas ostatnio Fabian wszedl w okres " ja to chce, ja to musze miec" niestety i est tak samo on chcce ja nie dam i placz, histeria;/ Ja staram sie nie zwracac uwagi i zajmuje go czyms innym, tyle ze ja teraz musze mega uwaac bo mlody coraz czescie mi sie zapowietrza a do tego dopuszczac nie moge..