reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ale jesteście Kochane! :**** Net-ka, biorąc pod uwagę mój wiek, rzeczywiście mogłabyś być moją córką, przynajmniej teoretycznie :D

Izi, ja właśnie czytam 2 i już jest kolejka do czytania, więc niestety nie pomogę ;)

Aga, mam nadzieję, że spacerek się uda. Miśka nie lubi być na sankach, ale Olcia pewnie tak, więc bawcie się dobrze :*

Kota, strasznie się cieszę, że tym razem dziewczynka!!!! Te wszystkie różowości są takie słodkie i na pewno Ci się to spodoba :)

Inka, Żabcia, trzymam za Was kciuki. Na pewno się uda i już niedługo razem z Kotą i Phelanią będziecie przeżywać wszystko na nowo :)

O życiu matki polki mogłabym coś dodać od siebie. Na przykład męża ;p Mamy w komodzie 4 szuflady. Od roku w jednej są bodziaki, w drugiej spodnie i legginsy, w trzeciej rajstopy i skarpetki, a w czwartej grubsze ciuszki. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby otworzył właściwą szufladę kiedy proszę go o podanie rajstop albo body. Czy to naprawdę tak trudno zapamiętać? PO ROKU???

reklama
hejka!
Mla - welcome back! tesknilysmy!
Netka - Ciebie tez brakowalo... przywyczailam sie, ze codziennie jestes na bb....
Zabcia - podpisuje sie pod Netka - zatrzymajcie sie na chwile i dajcie nam szanse... super bystry twoj Syn!
Kota - wspolczuje akcji Q... pewnie Babcia tez byla zdziwiona... zwolnienie to dobry pomysl w tej sytuacji...
Inka - gratulcje! Aleksy bedzie mial mlodzsza siostrzyczke... co prawda na razie cioteczna (chyba tak sie ten rodzaj pokrewienstwa nazywa), ale to pewnietylko kwestia czasu....
Kupinosia Agala - u nas tez dosc ostroznie, choc zdarzaja sie chwile zapomnienia... hahaha...
Nastazja - trzymam kciuki za prace!
Ewela - slyszalam, ze w Lodzi pelno sniegu... korzystajcie! u nas nie za duzo....
Ewka - fajna masz prace i te elastyczne godziny... super!
Dorotar - mam nadzieje, ze problemy z kompem i haslem to juz przeszlosc.....
27... - zdrowka dla was!
Lysa - jak tam wynik tej rozmowy?
Aga, Malenstwo!- zdrowka dla dziewczynek!

Ostatnia edycja:
Papayka, bardzo się cieszę, podziwiam i w ogóle super, ale mnie w to nie mieszajcie :D
Co do mówienia, muszę doczytać. U nas jest kiepsko - mama, tata, baba, dziadzia, jaja (to już teraz ogólnie jedzenie), pa pa, bach, ma no i jeszcze mieszanki typu ma-ta albo mam-ba :D Nie czuję presji. Wiem, że Miśka będzie mówiła jak sobie zechce, choć czasem mam już dość tego "e-e, e-e, e-e" ;)

Mła, o doskonale wiem o czym mówisz z "e-eeee-eee" i wyciągniętym paluszkiem :) strasznie za Tobą teskniłam, zresztą jak wszystkie Grudniówki, wiadomo! :*

Wisielczy mam dziś humor, wieczorem się pożarłamz moim M., wqurwiona chodzę na masakrę, bo następny weekend upływa pod znakiem TEŚCIÓW!!! oczywiście M. ich zaprosił i dopiero po fakcie mi o tym powiedział, boi się (słusznie!) tchórz jeden! zła chodzę, jak osa. Większość rzeczy w kartonach, nie mam pojęcia gdzie M. ma zamiar położyć teściów spać, ja rozważam jakieś kartony w garażu, nie miałabym nic przeciwko. Dodam, że na Wielkanoc też się już do nas zapowiedzieli ze swoją ciężarną córką i jej narzeczonym!!!! Qr... no, ja jestem w ciąży i naprawdę chyba mam prawo chcieć po prostu w świętym spokoju odpocząć, czy się mylę i że po śmierci odpocznę, a teraz mam latać i obsługiwać gości, bo znając życie M. tego nie zrobi, choć się będzie zarzekał?? eh... hormony mi do mózgu uderzają chyba, ale coraz łatwiej mnie z równowagi M. potrafi wyprowadzić.

Mła- witaj!!! :-) tez wczoraj o Tobie myślałam, pewnie cię przyciągnęłyśmy myślami;-)

Kota - ojjj to M odwalił numer, aby teraz zapraszać rodziców ehhhh, współczuję serdecznie - też bym się nieźle wkurzyła!! Trzymam kciuki za Q , aby do 18-tego jakoś wytrzymał...a może lepiej aby mama do Was przyjeżdżała go pilnować? Czy nie ma na to szans?

Bartek dziś wstał wcześniej, bo po 6. Ja z bólem zęba :wściekła/y:, ale już przechodzi. Przebiła się ta cholerna 4 cała , ciekawe czy choc na chwilę będzie lepiej...
Chcemy dziś podjechać na kulki z małym, ale zobaczymy...

Kota a to Ty w piwnicy tej słynnej wanny nie ustawilłaś? Bo ja mysle ze teściowa tam by mogła spać. A teść?? Hmm moze pod schodami :-)

Netka oj gdyby taką książkę napisać to mysle, ze faktycznie byłaby bestsellerem. Bez owijania w bawełnę, bez cukrowania. Nie byłoby prywatnych odrzutowców, jachtów tylko w wielu wypadkach kilkunastoletni samochód, mieszkanie wynajmowane i udawane orgazmy :-) :-)

papayka miło słyszeć ze Wy tez :-)
moze któraś tez jeszcze chętna???

my wlasnie oglądamy bajkę! M śpi a ja marzę o chwili spokoju i choćby 2 godz bez Młodego. Wczoraj dał mi tak popalic ze mam dość.

heloł
Nocka taka sobie. Miki już szaleje, Majka śpi. Ja o 16.00 do lekarza ze sobą tym razem. Miki już zaczyna pokasływać, buźka wysypana pleśniawkami:crazy:

jeśli chodzi o brzuszki to ja się nie ustawiam w kolejkę, o nie dziękuję, mi już wystarczy, ale za was trzymam kciuki, kibicuję z całego serca i jestem gotowa na przekazywanie (w razie co) informacje na BB. Ja i mój tel. jesteśmy gotowi:-D:tak:;-):-)

Ewelak napisz jaki epizod grałaś w KLANIE i w NA WSPÓLNEJ to i ciebie odnajdziemy:-)

Wiecie co ja muszę się troszkę wyciszyć, uspokoić. Chyba odstawię na chwilkę laptopa i na spokojnie spędzę czas z dziećmi.

reklama
Hahaha Inka rozwaliłaś mnie ze scenariuszem książki - prawie oplułam monitor w pracy. Udawany orgazm.......
Mła - jak piszesz o szufladach i nieznajomości ich zawartości przez M to jakbyś pisała o moim mężu. Z tym, że nawet jak mojemu uda się otworzyć prawidłową szufladę w komodzie to patrzy się na rzeczy i tak się pyta gdzie co leży.
Ale kolejka po brzuszki - fajnie. Ja oczywiście podziękuję i zwolnię kolejkę.
Kota -bidulko no to czeka Cię "fajny" weekend. Olewaj ile sie da.

Do góry