reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kupinosia pewnie nie bedzie chciala ale za butki zaplacilam ponad 40 zl;/ wiec jjak miodesle te pieniadze to sie bede cieszyc, juz nie strace te 5 czy 6 zl za przesylke. ale tak sie nie robi;/ Najgorsze ze na zdjeciu buciki naprawde wygladaly super.. pozniej wam zrobie zdjecie i pokaze Wam w jakim stanie przyszly buty.

Kupinosia najlepszego dla Twojej wiekszej ksiezniczki:) juz dzis bo nie wiem czy jutro wejde:)

Ewika rzeczywiscie nie kojarze Cie z zadnych epizotow;) A na wspolnej ogladam:p

Ja tez zwalniam kolejke starajcych sie:) Ustawiajcie kolejke jak najdluzsza:) Ja moze sie do niej dopisze za hmm 8 -10 lat jak zachce mi sie malego bejbika miec w domu:) chociaz watpie w to:)

Hej hej,

ja się do staraczek ustawie ale gdzies w połowie roku dopiero :tak:
My w końcu zdrowe - powiedzmy - Lenka w żłobku, podobno poszla do Pani bez żadnego placzu (po tygodniu przerwy :tak:) a ja od poniedziałku wracam do pracy skąd po tygodniowej nieobecności chyba nie wyjdę przez tydzień :dry:

Milva
czy 4Bartka są znacznie większe niż reszta zębów? lena 4 jeszcze nie ma, ale widac że jedna będzie sie przebijać i jest tak ogromna, że jak dla mnie - chociaż pewnie przesadzam - zajmuje 1/4 podniebienia!!
Kota - wiadomo, że mężowi dobrze, sie mówi ze to jego rodzice i nie trzeba sie przejmować...skąd ja to znam....no cóż staraj sie przyjnajmniej robić jak najmniej! A jemu daj taka nauczkę, żeby Cie więcej w takiej sytuacji nie stawiał ;-)
Violet - mam nadzieje, ze babka sie opamięta i Ci naprawde odda ta kase za butki!

A co z Phelanią? Wyszła już?

Aaneta, czwórki są olbrzymie, ale porównaj sobie swoje jedynki z czwórkami i zobaczysz, że i u dorosłych różnica jest duża.

Net-ka, to teraz byłabym młodocianą babcią :D

Violett, niefajnie z tymi butami. Mam nadzieję, że uda Ci się sprawę załatwić pozytywnie.

Milva, Tz mnie rozwalił tym hasłem :)

Kupinosia, czekamy na fotki z urodzinek Olci :)

I ja sie witam prawie popoludniem juz ale moja matylda dzis przyjezdza do mnie z ciocia wiec musialam chate ogarnac zeby nie miala do czego sie przywalic ;-) na dodatek dostalam @ i leje sie ze mnie ciurkiem. W nocy musialam dwa razy zmieniac podpaske a rano i tak gdzies bokiem przelecialo wiec szybko prysznic bralam :baffled::dry:

mla witaj i zostan z nami jak najdluzej! Super ze Miska tak ladnie sobie radzi. Jak z jedzeniem? Cos lepiej?

papayka dzis bede wiedziec ale tak na 99% wiem ze nie dostane pracy bo zadalam magiczne pytanie i sie okazalo ze pani stwierdzila ze mam za malo doswiadczenia w obsludze klienta (mam 5 lat tylko nie w sprzedazy a w sektorze zatrudnieniowym) i powiedzala ze ominela kilka pytan bo myslala ze na nie nie odpowiem! Burak jeden :wściekła/y: ale nie powiem, chcialabym ta prace dostac bo sam tytul dalby mi duzo na przyszlosc no ale po jej tekscie wiem ze szanse mam marne ;-)

kupinosia sto lat dla Oli na jutro, tez w razie gdyby mnie nie bylo, A. jutro jedzie do kolegi i zostaje na noc wiec bede znow z dzieciakami sama :-(

violett masakra z tymi butami...ja bym jej po otrzymaniu pieniedzy i tak wydtawila negatywa! Co za babsztyl! I butow bym nie odsylala ;-)

kota to cie maz wrobil :-( moze nic nie rob i faktycznie pojedz dzis do swoich rodzicow a oni moga spac w lozku z M ;-)

Ben spi, juz 2 godzine :baffled: ma wysypke wiec podejrzewam ze zapowiada sie zajebisty weekend albo z rozyczka albo z odra...

Musze cos ugotowac dla ciotki i mamy do jedzenia, wiec zmykam, chyba zrobie risotto z kurczakiem i grzybami ale nie wiem czy mam wszystkie skladniki. Dzis jeszcze badanie krwi grrr a wczoraj zapomnialam wziasc tabletek wiec wogole super. Coz mam tez z prawa noga bo jak przejade palcem od stopy do kolana to tak jakbym miala ja sztywna albo z gabki w dotyku i taki prad mi przechodz ale bez dotyku tego nie czuje, dziwne to jest.

Ok, zmykam, milego dnia ;-)

Byłyśmy na krótkim spacerku razem z sunią- przejście bloku dookoła zajęło nam 30 minut:szok:- dorosłej osobie zajmuje 2:-p Zosi gotuje się rosołek, a ja zabieram się za kawkę i faworki, które przed chwilką przyniosła mi sąsiadka:-) Bardzo sympatyczna Pani. Kazała zjeść wszystkie, żebym miała siły na wieczór. Kilkoma na pewno nie pogardzę. Trzymajcie się Kochane! Ja uciekam do kawki, Zosie położę spać, później obiadek i uciekamy do teatru. Trzymajcie kciuki;-)

Łysa, Kochana, niedawno też coś mi się działo z nogą - dokładnie tak jak piszesz. Kolega fizjoterapeuta powiedział mi, że to od przeciążenia kręgosłupa. W sumie się nie zdziwiłam ;) Po jakimś tygodniu przeszło i nie musieli mi amputować nogi :D
Co do jedzenia Miśki, to jak zwykle jest w tyle w porównaniu z Waszymi bąblami, ale postępy są. W dzień już prawie nie je mleka, ale mam przez to problem co dać na śniadanie i kolację, bo kaszki nie wchodzą w grę. Macie jakieś pomysły? Mała je już zupki i różne desery owocowe albo danonki, ale na śniadanie i kolację to się nie bardzo nadaje. Ryż na mleku też odpada, bo hrabinie to nie pasuje, jak i różne wynalazki słoiczkowe na bazie kaszek.

reklama
Do góry