reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kota, trzymaj się dzielnie i wracaj szybko zdrowa.
Ja trochę poleżałam i takiego miałam smaka na coś słodkiego że wcinam teraz seven day'sa double.. Niezdrowe ale pyszne, chyba mi dzidzia wybaczy. Zjadłabym nektarynkę, ale nie mam, a w taki deszcz strach wyjść gdziekolwiek.. :(
Nuda, nuda, nuda.. Jak to w niedzielę.

reklama
Kota, wracaj szybciutko do nas!!Ale teraz przynajmniej spokojnie odpoczniesz..
Asko_ - ale ciacha..mniam mniam:-)..ja też chce..do tej kawy od Klariss, hihi.

I już po weekendzie, mam nadzieję, że pogoda się poprawi w końcu..ja już wolę słoneczko!:tak:

kurde mam ochote na pizze;/
siedze juz sama Mlody spi mama pojechala i nudy...

Luki moj wraca w srode jutro 2 tygodnie jak go nie ma;:)-(

Witam sie ponownie:) dopiero wróciłam z pracy, niestety szefosweo mnie nawiedziło, wiec jako przykładna pracownica nie siedziałam na kompie tylko cieżko pracowałam ;D jestem padnieta, jednak 10h troche mnie juz meczy....

Witam po dość długiej nieobecności. W czwartek mieliśmy wizytę podczas której dowiedzieliśmy się, że na 70% będzie chłopak - M. mi mówił, że on tam widział "sisioka" jak nic. Nasz Pan Okruszek - bo tak na niego mówimy ( imię jeszcze nie wybrane ) waży już 173g i miewa się dobrze. Odpoczywał sobie po obfitym śniadaniu mamy .
Kolejna wizytę mam na 28lipca będzie to już połówkowe usg a dwa dni wcześniej mam zrobić test glukozy.
dsc01334bx.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

A to Nasz Wielka Stopa 1cm 21mm

Witam się wieczorkiem

agapa mój mąz miał podobna sytuacje , przeciał sie myjac kieliszek , przez 4 miechy nie miał czucia w palcu potem samo przeszło

asko_ wyslalam priv

ANKARIANNA KURCZE ALE PRZEJSCIA WAZNE , ZE WSZYSTKO ok
SUPER ZDJECIA Z 4D sliczna pamiatka

dziewczyny zimno u nas strasznie
sikam normalnie co 5 min
mnie sie chche ciagle spac po dniu z moimi rozkrzyczanymi dziewczynkami padam jak kawka wczoraj zasnełam o 21:20 !!!!!

w H&M tez sie obkupiłam sobie 2 tuniki a dzieciako 7szt ubran za 9 ubran zaplacilam 160zł !!!!!
kurcze a durna nie pomyslałam o spodniach ciązowych
kurcze w getrach smigam non stop , kupiłam na allegro ciązowe na lato 3/4 z koronka i jedne cieplejsze długie
chyba sie jeszcze raz do H&M przejade po spodnie !!!

mnie też naszło wczoraj na pizzę,droga była,ale palce lizać :-p dziewczyny macie czasem takie uczucie rwania w pochwie,naciągania i takiego luzu jakbyście były w pochwie takie jakieś"szerokie"?

szerokie w pochwie hahahaha- dobre:p ;D
Ja nie mam czegos takiego, może za wcześnie jeszcze i później przyjdzie mi a to pora:>

reklama
mnie też naszło wczoraj na pizzę,droga była,ale palce lizać :-p dziewczyny macie czasem takie uczucie rwania w pochwie,naciągania i takiego luzu jakbyście były w pochwie takie jakieś"szerokie"?

jeszcze dwa kawalki mam na jutro:):)
agniesia ja tez mam jak siedze takie naciaganie,czasem mam wrazenie ze to rana po pierwszej ciazy;/
jak Juleczka sie czuje??

Do góry