reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam:) jak się czujecie mimo tej pochmurnej pogody?:rofl2: mnie ostatnio coś podbrzusze zaczęło kłuć z lewej strony(ale uspokoiło się)boję się że znowu zacznie, a nie wiem co to oznacza, może rozciąganie się macicy, miała któraś z was tak? trochę się martwie:-(

reklama
Mnie też czasami kuje na samym dole brzucha, mówiłam o tym gin i powiedziała, żeby się nie denerwować bo to rosnąca macica, gorzej byłoby jakbym czuła napięcie w całym brzuchu.

Witam Was Dziewczyny!!!
Kota- ja tydzień temu też byłam na pogotowiu, bo mój gin na urlopie -miałam straszne skurcze i dostałam Duphaston 3 razy dziennie i nospę forte. Na razie wszystko minęło.
Wizytę mam dopiero za tydzień i nie mogę się doczekać...

Dziewczyny, jakie badania już robiłyście, bo mój gin jak na razie zlecił mi tylko morfologię i mocz, no i na początku ciąży grupę krwi.
Pamiętam, że podczas pierwszej ciąży co wizytę miałam jakieś nowe badania a teraz nic.

U nas ponuro i smutno, ale póki co nie pada. Nuuuuda!!!
A co dzisiaj serwujecie na obiad, bo ja nie mam pomysłu....

Pozdrawiam!!!

kłucia po bokach to normalne - powiększa się macica i naciągają się wiązadła.
Ja mam dzisiaj rosół z wczoraj i naleśniki.
Jeśli chodzi o badaniach to dziewczyny wypisały na osobnym wątku - "na sygnale"-co miały zlecone, chyba nie pomieszałam wątku, ale wejdz sobie i zobacz.

Cześć Kochane

Ja dzisiaj humor pod psem caly dzień wczoraj i w nocy bolał mnie żołądek- wiedzialam ze to on bo juz tak mialam ale tak bolało że az promieniowało na cały brzuch a ja nie moglam sie wyprostować z bólu, kurcze znowu musze przejsc na diete.

Na dodatek jak dzisiaj zmierzyłam cukier bo mierze glukometrem to sie przerazilam bo zwykle mam cukier w normie musze tylko uwazac na slodycze a dzisiaj po suchej bułce aż 152:szok: a norma wg mojego lekarza jest do 120, mam skierowanie na test obciążenia glukozą,

Mam doła z tego powodu bo mało że wyglądam jak smierc na chorągwi po nieprzespanej nocy to chyba cukrzyca w ciąży mnie nie minie:wściekła/y:, cześć mojej rodziny to cukrzycy,kurcze.

Sorry że tak smuce

Niunia powodzenia na wizycie, daj znać co i jak
Dorcia88-jak to tylo kłucia bo bokach albo na dole to nie należy sie raczej przejmować bo to macica sie rozciąga
Papayko-nie martw sie brzuszkiem, jak jestes na diecie to automatycznie nie jest taki duży i pewnie za kilka tygodni ci wyskoczy, mi ostatnio jakos tydzien temu skoczył

mimozami79 - ja co wizyte miałam morf, mocz, przeciwciała na 1 wizycie, na 3 wizycie hcv, hiv, toxo igm, igg, wassermana, hbs i coombsa (o ile czegoś jeszcze nie pominęłam), a teraz jak pójdę na wizytę to znów przeciwciała i glukoza bleee...:-)

reklama
Do góry