reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Nastazja-ja też jutro mam wizyte i też sie stresuje juz od dzisiaj, normalka chyba przed każdym usg juz do konca ciąży bede sie stresowac. Normalnie az jesc nie moge a zwykle wieczorem pochłaniam każde ilości

Kota-zdjecia super, az sie buzia smieje.

Maxwell-ja dzisiaj też sie widzialam z moimi dziewczynami z pracy, zaniosłam zwolnienie i troche pogadalam, na ta okazje ubrałam sie w sukienke ktora uwypukla moj brzuszek i wszyscy go podziwiali:-D ze juz duzy i ze nie tyje chyba tylko wszystko mi idzie w brzuch.

reklama
Nastazja-ja też jutro mam wizyte i też sie stresuje juz od dzisiaj, normalka chyba przed każdym usg juz do konca ciąży bede sie stresowac. Normalnie az jesc nie moge a zwykle wieczorem pochłaniam każde ilości

No to przynajmniej nie jestem sama, od razu daj znać co tam u maluszka słychać.. :) Ja mam jutro wizytę o 16:00.

Kota-zdjecia super, az sie buzia smieje.
To fakt, ale teraz już Kota będzie mogła szukać imienia dla synka, bo widziałam że dla chłopca typu nie macie. Jak będą jakies pomysly to się pochwal od razu :)

Nastazja- a ja mam wizyte o 16.30, jak poznam jutro płeć będzie super ale jak nie to nic sie nie stanie, wazne zeby z maluszkiem było ok, poza tym 20 lipca mam połowkowe i wtedy sie nastawiam że poznam płeć jak mi sie dziecie dobrze ustawi:-)
Dam na pewno znać i na Twoja relacje tez bede czekać:tak:

Witam wszystkie Grudnióweczki:**
Daaaawno mnie tu nie było, głównie przez obowiązki w pracy, ale postaram sie nadrobić zaległości:))
Przez ten czas mojej nieobecności miałam przeprowadzane badania prenatalne, wypytywałam lekarza o płeć (niestety bez skutecznie:p).
Postaram sie odszukać najnowsze zdjecie usg i je umieszczę.
Buziaki:*

witam ja też należę do tych szczęśliwych mam którym w grudniu pojawi się najważniejszy wyczekany skarb.Nareszcie w mym brzuszku rośnie nasz bąbelek :)

Witamy grudniówkę. Napisz nam coś o sobie.

U mnie znowu kręgosłup daje znać :-( Muszę uważać bo będzie nie wesoło. trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty:-)
Dobrej nocki mamuśki

dzidza 13tygodni.jpgmoja dzidzia:) kolejną wizytę bede miała prawdopodobnie 11 lipca, wiec mam nadzieje, że bedzie juz widać płeć:))

Agapa- uwazaj na kregosłup bo z nim nie ma żartów, wiem cos o tym, ja staram sie wykonywać ćwiczenia takie które polecił mi moj neurolog no i basen pomaga ale w naszym stanie trzeba uważac bo jest ryzyko infekcji.

nikuss-fotka dzidzi sliczna, u mnie tak samo ja juz wymysliłam imie dla dziewczynki a co do chłopczyka mamy dylemat bo mi sie nie podoba co wymyslił moj M a jemu to co ja mu proponuje, no ale jest na to jeszcze czas.

reklama
witajajcie nowe i stare mAmusie:):):)

A ja znow sama z Mlodym w domku,bo maz nadal na delegacji:(
nawet rocznica slubu spedzona samotnie..;/
Wraca dopiero 6 lipca..ale juz zamowilam na kazdy dzien inna kolezanke:):):):)
W piatek Mamka przyjedzie to troche odpoczne:p

Dziewczyny śliczne bobaski na zdjeciach....Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJE:)

Ide powoli spac..Do juterka!
PAPAPAPa....

Do góry