reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kota, no to gratuluję chłopaka (chciałam napisać siusiaka)..tak z ciekawości, gdzie chodzisz do gina - u Ciebie w Wodzisławiu?
Ja się własnie zarejestrowałam telefonicznie na to badanie prenatalne po 20 tc..powiedziała rejestratorce, że mam skierowanie ze względu na wcześniejsze poronienie. Kazała mi przynieść wypis ze szpitala, więc może będę miała to badanie za darmo??:-) W każdym razie mam wizytę tam 14 lipca, a tydzień później, znaczy 20-go lipca zwykłą wizytę u mojej ginki..
Ja się własnie zarejestrowałam telefonicznie na to badanie prenatalne po 20 tc..powiedziała rejestratorce, że mam skierowanie ze względu na wcześniejsze poronienie. Kazała mi przynieść wypis ze szpitala, więc może będę miała to badanie za darmo??:-) W każdym razie mam wizytę tam 14 lipca, a tydzień później, znaczy 20-go lipca zwykłą wizytę u mojej ginki..
Anineczka-super że z dzidzia ok-gratulacje
Kota- fajnie że z maluszkiem ok-duzy juz jest no i będzie synek-super:-), wiesz ja cały czas od początku ciązy do teraz biore luteine a teraz to duphaston no i magnez 3 razy dziennie niezaleznie od femibionu-to własnie jest na ewentualne skurcze i takie twardnienia tak mi powiedział moj gin no i ja grzecznie biore to wszystko
Ja jutro wizyta i też troche sie stresuje-bo od miesiąca nie widziałam mojego dziecia
Papayko na pewno juz odliczasz czas do przyjazdu do PL-pewnie tesknisz?
Kota- fajnie że z maluszkiem ok-duzy juz jest no i będzie synek-super:-), wiesz ja cały czas od początku ciązy do teraz biore luteine a teraz to duphaston no i magnez 3 razy dziennie niezaleznie od femibionu-to własnie jest na ewentualne skurcze i takie twardnienia tak mi powiedział moj gin no i ja grzecznie biore to wszystko
Ja jutro wizyta i też troche sie stresuje-bo od miesiąca nie widziałam mojego dziecia
Papayko na pewno juz odliczasz czas do przyjazdu do PL-pewnie tesknisz?
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Aga7602, będzie ok na wizycie, zobaczysz! Trzymam kciuki za pomyślne wieści jutro:-)
kota-behemota
Q & H team
maxwell, chodzę do dr Grudnia w Rybniku :-)
aga, ja też łykam Femibion, Luteinę i Duphaston brałam do 3go miesiąca ze względu na skurcze w bardzo wczesnej ciąży i teraz też bez gadania będę przyjmowała wszystko, co zaleci lekarz, dobro kluski najważniejsze
powodzenia jutro!!!
aga, ja też łykam Femibion, Luteinę i Duphaston brałam do 3go miesiąca ze względu na skurcze w bardzo wczesnej ciąży i teraz też bez gadania będę przyjmowała wszystko, co zaleci lekarz, dobro kluski najważniejsze
powodzenia jutro!!!
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ooo, podziwiam:-), on ma takie łapska, że szok - jaki jest przy badaniu? Z postury przypomina mi takiego misia..maxwell, chodzę do dr Grudnia w Rybniku :-)
Ja też chodzę do Rybnika, ale do dr Bieńkowskiej, z resztą Marysię rodziłam w Rybniku..
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Kota gratulacje!!! Będzie synuś! :-) To się Mąż ucieszy!!!
kota-behemota
Q & H team
Ooo, podziwiam:-), on ma takie łapska, że szok - jaki jest przy badaniu? Z postury przypomina mi takiego misia..
Ja też chodzę do Rybnika, ale do dr Bieńkowskiej, z resztą Marysię rodziłam w Rybniku..
no taki misiu z niego, ale bardzo delikatny podczas badania, w ogóle konkretny i bardzo mądry, no i sympatyczny :-)
jeszcze mi się nie zdarzyło wyjść od niego z wizyty z jakimiś wątpliwościami.
a jak wspominasz poród w Rybniku? bo ja jestem na etapie wahania się gdzie rodzić? Rybnik, czy Rydułtowy... sama nie wiem.
dagne
Fanka BB :)
Kota - gratuluję synusia
Mój mąż cieszy się bez względu na płeć, ale czasem się śmieje, że "miarkę" brał na syna hehe a mnie się wydaje, że będzie córcia.
Mój mąż cieszy się bez względu na płeć, ale czasem się śmieje, że "miarkę" brał na syna hehe a mnie się wydaje, że będzie córcia.
reklama
agapa
Fanka BB :)
dziewczyny, dziękuję Wam z całego serca za trzymanie kciuków :-)
anineczka, mam nadzieję, że gulasz wyszedł i jest pyszny!!!
jestem po wizycie i z maluchem jest wszystko ok, ma 10,5cm i ledwo się już mieści w całości na usg. wiercił się troszkę, ładnie widać mu było kręgosłup, żołądek i kilka innych narządów :-) w każdym razie gin powiedział, że na 100% będzie chłopak!
ale nie jest też tak kolorowo, bo mi troszkę twardnieje macica i dostałam zwolnienie na kilka dni, mam odpocząć i przede wszystkim zwolnić tempo. wolniej chodzić, wolniej wstawać z krzesła, wolniej robić wszystko. Przez kilka dni 2x luteina dopochwowo (znów buuuu) i 3x dziennie mam łykać magnez, niezależnie od Femibionu.
w każdym razie cieszę się, że poszłam do lekarza, bo jednak nie wszystko było ok, teraz jestem spokojniejsza.
mam też zdjęcia dzidziusia, ale jeszcze jestem w pracy i nie mam ich jak załadować :-) wrzucę z domu.
aha, uwielbiam mojego gina, powiedział, że mam nosić na wizyty pendrive to mi będzie nagrywał fajne kolorowe zdjęcia z 3D
Gratuluję i cieszę się razem z tobą