anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Dzidzia po wczorajszej wizycie ma ponad 8cm i miewa się dobrze.:-):-)
Miałam wywiad z położną,pobieranie krwi,spotkanie z lekarzem i usg.
Zdjęcia może wkleję jak znajdę kabel do scanera
Serg ja też się napaliłam na ten test,ale niestety wyczytałam,ze nie jest miarodajny,a nie daj Boże wskaże mi dziewuszkę,a wyjdzie chłopak to się mocno zawiodę.Wolę nie próbowac
Co prawda następne usg w szpitalu mam dopiero w 26tc,ale pójdę sobie na 4d około 20 tygodnia i mam nadzieję,się dowiedziec o płci.
agapa witaj,wszystko co dobre szybko się kończy
maxwell ciesze się ,że odpoczęłaś :-)
U mnie jest 16-sto letnia kuzynka i chyba po piętach ją całowac muszę,bo wczoraj tak mnie łeb bolał,że konieczna była drzemka na kanapie,a ona wzięła chłopców na plac zabaw,później im kolację zrobiła.Zresztą oni tak ją kochają,że nawet na krok jej nie odstępują
Dzidzia po wczorajszej wizycie ma ponad 8cm i miewa się dobrze.:-):-)
Miałam wywiad z położną,pobieranie krwi,spotkanie z lekarzem i usg.
Zdjęcia może wkleję jak znajdę kabel do scanera
Serg ja też się napaliłam na ten test,ale niestety wyczytałam,ze nie jest miarodajny,a nie daj Boże wskaże mi dziewuszkę,a wyjdzie chłopak to się mocno zawiodę.Wolę nie próbowac
Co prawda następne usg w szpitalu mam dopiero w 26tc,ale pójdę sobie na 4d około 20 tygodnia i mam nadzieję,się dowiedziec o płci.
agapa witaj,wszystko co dobre szybko się kończy
maxwell ciesze się ,że odpoczęłaś :-)
U mnie jest 16-sto letnia kuzynka i chyba po piętach ją całowac muszę,bo wczoraj tak mnie łeb bolał,że konieczna była drzemka na kanapie,a ona wzięła chłopców na plac zabaw,później im kolację zrobiła.Zresztą oni tak ją kochają,że nawet na krok jej nie odstępują