niunia1604
Fanka BB :)
no właśnie mnie nic a nic chyba ,że za szybko wstanę albo kichnę..jak wcześniej pisaliśmy o i czasami jak wstanę i się przeciągnę wrrrr to potrafi kujnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie parę dni temu bolał brzuch i ogólnie czułąm się słabo.. Już chciałam dzwonić do lekarza. Ale położyłam się na godzinę do łóżka i przeszło. Może kąpiel albo chwila odpoczynku pomoże..Dziewczyny, czy którąkolwiek z Was pobolewa brzuszek? Bo się zaczynam martwić, w necie wyczytałam, bo takie kłujące pobolewanie od czasu do czasu jest normą w 2 trymestrze, a tutaj nikogo nic?
mnie jak pobolewa brzuszek to do wanny pełnej wchodzę naprawdę jest ulga.... trudno wody trochę namarnuję ale ulga jest duża
a na cycki to chyba nie ma żadnej rady co? przynajmniej ja nic nie wymyśliłam