Milva
Zbójkowa mama;)
anusia - z jednej strony cieszę się z opiekunki, z drugiej jestem pełna obaw...ale najpierw muszę jakąś znaleźć...w piątek mam rozmowę z dziewczyną z polecenia. Sporo osób na moje ogłoszenie odpowiedziało, ale ja szukam kogos na pół etatu i to w godz południowych, mieszkamy poza miastem i średnio tak na prawdę się komuś to opłaca. Więc poszukiwania pewnie będą trudne.
Współczuję wodniaka....ehh
Mła- ajjjj , to macie trudny okres . Ostatnio myślałam o Was i się zastanawiałam jak Emilka wstaje po zmianie czasu?;-)
Swoją drogą, to chyba coś na prawdę z tymi naszymi maluszkami się dzieje i dają popalić ostro, zwalamy na zęby, ale może to jakies skoki rzeczywiście?
Inka- super tort, mam nadzieję, że wieczór był udany
Nikuss - ehh , do dupy czasem to wszystko. Mam nadzieję, że uda ci się znaleźć pracę w normalniejszych gozinach. A kto zostaje z małą jak Ciebie nie ma?
Netka- tak trzymać, niemożliwe abyśmy wszyscy oraz masa lekarzy byli ślepi;-)
Potem napisze więcej, maruda jęczy , moze go spac położę..
Współczuję wodniaka....ehh
Mła- ajjjj , to macie trudny okres . Ostatnio myślałam o Was i się zastanawiałam jak Emilka wstaje po zmianie czasu?;-)
Swoją drogą, to chyba coś na prawdę z tymi naszymi maluszkami się dzieje i dają popalić ostro, zwalamy na zęby, ale może to jakies skoki rzeczywiście?
Inka- super tort, mam nadzieję, że wieczór był udany
Nikuss - ehh , do dupy czasem to wszystko. Mam nadzieję, że uda ci się znaleźć pracę w normalniejszych gozinach. A kto zostaje z małą jak Ciebie nie ma?
Netka- tak trzymać, niemożliwe abyśmy wszyscy oraz masa lekarzy byli ślepi;-)
Potem napisze więcej, maruda jęczy , moze go spac położę..