Milva
Zbójkowa mama;)
Żabciu- Bartek nigdy sam nie zasypia w łóżeczku;-)bujamy w wózku i przekładam - i odpukać śpi u siebie całą noc, ale my mamy łóżeczko przystawione do swojego łóżka i bez jednej szczebelkowej ścianki - tak, że jest na wyciągnięcie ręki. Wcześniej spał z nami , bo w łóżeczku obok nie chciał.
Jejjjj, od rana próbowałam go jakoś na drzemkę położyć i dopiero teraz się udało...
Jestem też zmuszona szukac niani na pół etatu- już wrzuciłam ogłoszenie....niestety znowu nie mogę polegać na mojej mamie tak jak obiecywała:-( Z jednej strony chciałabym nianię, z drugiej boję się ...no i trzeba będzie na nią zarobić. Ale najpierw ciekawe czy w ogóle ktoś odpowie na moje warunki.
Jak długo oswajać dziecko z nianią zanim zostanie z nią same? Ile dni?
Jejjjj, od rana próbowałam go jakoś na drzemkę położyć i dopiero teraz się udało...
Jestem też zmuszona szukac niani na pół etatu- już wrzuciłam ogłoszenie....niestety znowu nie mogę polegać na mojej mamie tak jak obiecywała:-( Z jednej strony chciałabym nianię, z drugiej boję się ...no i trzeba będzie na nią zarobić. Ale najpierw ciekawe czy w ogóle ktoś odpowie na moje warunki.
Jak długo oswajać dziecko z nianią zanim zostanie z nią same? Ile dni?