reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

lysa_d- przyjęcie mamy w restauracji (hotelu) gdzie pracuje M. Tam już mamy menu i pokoje zarezerwowane. Więc o to akurat się martwić nie musimy.

Adaś po południu obudził się z gorączką w prawdzie tylko 37,2 ale był ciepły i marudny. No i widzę dwójkę dolną i górną czyli znowu dwa zęby idą na raz.. :eek::eek:

reklama
Dorotar-super,że masz wszystko tak poukładane,n o i,że masz mozliwość korzystania z komputera w pracy.Gdybym ja wróciła do swojej...to niestety nie miałabymna to szansy.Nie ma czasu zjeść śniadania,a co dopiero komputer.Ale i tak zaczynam cora zbardziej tęsknić za pracą.Naprawdę jest ciężko,ale jakoś ta obecność w domu nie wychodzi mi na dobre..Jestem nerwowa, naburmuszona,na nic nie mająca ochoty.Sama ze sobą nie wytzrymuję,a co ma powiedzieć mój mąż i dziecko.
Chyba Agapa pisała,że ma podobnie.Na razie poczytałąm sobie Wasze wpisy od listopada i jeszcze wszytskiego nie ogarniam.Jutro znowu przychodszi na chwilkę niania,więc wtedy na pewno zajrzę.Pozdrawiam mocno i życzę spokojnych i przespanych nocek

My właśnie wróciliśmy z basenu :-)
Jak zwykle było super!

Co do zębów-to małe sprostowanie :-) mamy jednak dwie górne jedynki :-)
W sumie to bym się wcale nie obrazila jakby tak wszystkie wychodziły parami :-)

Miłego wieczoru

Mirabelka ja ostatnio na moich warsztatach dla matek z niska samoocena, miałam zadanie, zeby napisać po kolei wszystko co robię w ciagu dnia, musiałysmy napisać dokładne godziny, zajęcie, więc od wstania rano, po ubranie siebie, umycie i siebie i dziecka itd, lista była mega długa ale łatwo znaleźć gdzie nam ten czas albo ucieka albo gdzie możemy coś poprzestawiac, polecam, na prawdę super sprawa bo uświadamia nam ile robimy w ciagu dnia i ile jeżeli jest jakiś czas moglybysmy zrobić i polepszyć sobie jakość życia, nawet ta psychiczna!

Adaś śpi, wieci się ale nie płacze więc nie podchodzę do łóżeczka bo pewnie wymusi na mnie spanie w naszym łóżku. Gorączka spadła i mam nadzieje że nie wróci. Szykuję się na kolejne dwa zęby. Na szczęscie póki co nie ma biegunki.

Dorotar mój stan po imprezie wskazywał na to iż było fantastycznie;)

U nas zimno i deszczowo, M wyjechał do Warszawy i wróci w piątek.

Muszę się pochwalić nowym osiągnięciem! Krzyś się podciąga i staje :)

Witam:)

Młody spi, wiec wkoncu chwila spokoju ;) Rano bylismy na zakupach, potem praca a po pracy dziecko które nie da dojsc do kompa :baffled: Cos zasnąć nie chcial i meczylismy sie z usypianiem ponad godzinke...... Oj ciezko mi czasami... Mam nadzieje ze moze w nocy da pospac, bo bez względu jaka u nas noc to o 7 pobudka ;(

Phelania moj Alanek tez uwielbia tv. Ma dwa ulubione kanaly- baby tv i disney junior:) Szkoda ze nie są to moje ulubione kanaly, czasami wolalabym np tvn...:eek:

Anusia, juz kiedys mialam pytac, jestes stomatologiem ?

Dorotar, 2701 zdrówka dla maluchów :))))

Papayka u was chyba tez zęby... My mamy tak od dwóch miesiecy niemal codziennie. Łącze sie w bólu..

Czy mnie sie wydaje czy tylko chłopcom tak ciężko idą zabki??? Mamusie dziewczynek nie narzekają tak jak my???

Kota
o rany, 50km w jedną strone??? Współczuje takiego dlugiego dojezdzania. Ja mam do pracy 3 minutki, wychodzę za pięć minut ósma :-)

Dorotar Alan mial chyba 2 miesiące, moze z malym hakiem jak wrócilam do pracy i byla to bardzo dobra decyzja:) Jest juz zdjęcie z nowym kolorem???

Mirabelka ja mam czas na fryzjera tylko dlatego ze kozystam z niego w czasie pracy :-D:-D:-D Tak samo makijaż, manicure i czesto BB. To wszystko robię bedąc w pracy. W domu nie wiem czy mialabym czas malowac sie rano :)

Nastazja bardzo ciezko wam zęby idą, jak czytam to jakbym sama pisala. Współczuje gorączki, tez przeszlam... Łączę sie w bólu...

Pyszczek gratki dla Krzysia:)

To i ja sie pochwalę, od paru dni Alan robi papa i pokazuje jaki bedzie duzy :D Moje sloneczko kochane :)

Niestety nie ma szans, żebym doczytała, co u Was :(

Dorotar, 2701, dużo zdrówka, słodkości i radości dla Kacperka i Karolci! :**
Rojku, najlepsze życzonka dla Anielci! :*

reklama
hejka!
dziewczyny, czy ktoras ma spokojne i przespane nocki??? Chyba wiekszosc ma slabe... Kurcze mowili mi przed ciaza, zeby sie wysypiac, bo potem moge o tym zapomniec, ale myslalam, ze to przesada....
Rojku - najlepsze zyczenia dla Anielki!
Mirabelka - u mnie podobnie, ale chyba po prostu nie umiem sie nadal ogarnac...
Malenstwo, Nastazja, Sosnowiczanka, Dorotar - te zeby i nieprzespane noce wykanczaja czlowieka.... Choc w naszym przypadku jest juz 8, wiec czyzby kolejne????
Pyszczek - gratulacje dla Krzysia!
Lysa,
super, ze impreza i tort sie udaly!
Inka - wiem o czym mowisz - u siebie najlepiej....
Mnie tez czeka wizyta u dentysty ktora odwlekam juz od... hoho....

Do góry