agness odpowiedziałam na priv
izi85 moja Martynka z 5 lutego jest a termin był na 14
fajnie, ze mamy dzieci w takim samym wieku
współczuje katarku zdrówka zyczę dla Patryczka
asko_ takie przypadki zdarzaja sie w róznych miejscach
ja urodziłam w tym szpitalu 2 dzieci i mam zamiar rodzic 3 i jestem strasznie zadowolona - mam porównanie ze szpitalem wojewódzkim w moim mieście masakra!!!! tam mialam operacje ciązy pozamacicznej
na łubinowej po porodzie odratowali moja córkę miała 4 pkt takze nie zgodzę się, że nie maja tam odpwiedniego sprzetu i dobrych neonatologów
byłam tam zawsze traktowana z szacunkiem , połozne usmiechniete bardzo pomagały, czysciutko i miło 2 osoby na sali łazieneczka a poród jest refundowany i nie dopłaca sie nic
osobiscie polecam
papayka moja ciąża rozpoczeła sie od tego, ze wypadł mi dysk i 3 tyg lezałam plackiem, wiem co czujesz
a wczesniej miałas takie objawy?
nie masz jakiejś przepukliny na kregosłupie? (bo ja włąsnie takowa posiadam)
pomaga rehabilitacja jedynie leki nie wchodzą w gre
sergeevna udanych wizyt zycze
a co do płci pomysl jak ja bym chciała wiedziec hahaha pewnie bedzie 3 baba
Pozdrawiam Was Światecznie i wybywam na długi weekend do rodzinki bo u mnie w domu wielkie malowanie
izi85 moja Martynka z 5 lutego jest a termin był na 14
fajnie, ze mamy dzieci w takim samym wieku
współczuje katarku zdrówka zyczę dla Patryczka
asko_ takie przypadki zdarzaja sie w róznych miejscach
ja urodziłam w tym szpitalu 2 dzieci i mam zamiar rodzic 3 i jestem strasznie zadowolona - mam porównanie ze szpitalem wojewódzkim w moim mieście masakra!!!! tam mialam operacje ciązy pozamacicznej
na łubinowej po porodzie odratowali moja córkę miała 4 pkt takze nie zgodzę się, że nie maja tam odpwiedniego sprzetu i dobrych neonatologów
byłam tam zawsze traktowana z szacunkiem , połozne usmiechniete bardzo pomagały, czysciutko i miło 2 osoby na sali łazieneczka a poród jest refundowany i nie dopłaca sie nic
osobiscie polecam
papayka moja ciąża rozpoczeła sie od tego, ze wypadł mi dysk i 3 tyg lezałam plackiem, wiem co czujesz
a wczesniej miałas takie objawy?
nie masz jakiejś przepukliny na kregosłupie? (bo ja włąsnie takowa posiadam)
pomaga rehabilitacja jedynie leki nie wchodzą w gre
sergeevna udanych wizyt zycze
a co do płci pomysl jak ja bym chciała wiedziec hahaha pewnie bedzie 3 baba
Pozdrawiam Was Światecznie i wybywam na długi weekend do rodzinki bo u mnie w domu wielkie malowanie