reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Kasiaczek, witaj wśrd grudniowych mam :)
izu- kolejna szczęściara :p
Narazie to chyba więcej u nas chłopaków ? Oj ja już taka jestem ciekawa, mam nadzieje , że lekarz zrobi mi usg za tydzień i też będę wiedziała.
agness - u mnie też gdyby była dziewczynka to nie miałabym nic do gadania z moim M. Dla chłopczyka wybraliśmy razem. W sumie to była moja propozycja ale M. się zgodził. Siedzę sobie teraz na tarasie i czuje się cudownie. Dolegliwości póki co przeszły, osłabienie też i taki piękny ciepły wiatr wieje.. Na kolację zjedliśmy nektarynke.. pycha była.

reklama
Hej dziewczynki:-)
Kurcze, naprodukowałam odpowiedzi i mi się skasowało..buuuuu...
No nic, jeszcze raz..
Kasiaczek, witaj wśród szczęśliwych grudnióweczek.
Sergi, ale masz przejścia w tych robotach..dziewczyny maja rację, niezły bestseller mógłby powstać..
Majeczka, dobrze, że już Wasz synuś lepiej się czuje..
Niunia, Izu, Asko, Mari88, Kasia_jag - super, że wszystko ok z Waszymi dzidziami i gratuluję poznanych płci:-).

Ja już też po..niestety, nie mam fotki, bo coś dzisiaj jakieś niewyraźne były ujęcia, a do tego będę miała drugą dzidzię "z gumy", bo dzisiaj była zgięta w pałąk..no właśnie..była..:-) Moja lekarka stwierdziła, że prawie na 100% będzie dziewczynka..
Kolejną wizytę mam 20 lipca, a dostałam tez skierowanie na badanie 3D, ale musze zadzwonić i się umówić..
Jutro jedziemy na 4 dni do Grywałdu w góry, tak, że mnie nie będzie te parę dni..;-)

Dzień Dobry czy mozna dołączyc?

Termin 24 grudnia
ale bedzie Cesarka 15 lub 16 grudzien jesli wczesniej cos sie nie zacznie

mam 32 lata i jestem mama dwóch córeczek

agness1 pierwsza ciąza pozamaciczna - operacja II ciąza poród naturalny 22h zakończony cięciem Milenka styczen 2009
po 4,5 mies sie okazało, że jestem w ciazy, wiec z mety CC bo poród indukowany nie wchodził w grę
luty 2010 no i 18 kwietnia sie okazało, ze znów będziemy rodzicami

agness1 pierwsza ciąza pozamaciczna - operacja II ciąza poród naturalny 22h zakończony cięciem Milenka styczen 2009
po 4,5 mies sie okazało, że jestem w ciazy, wiec z mety CC bo poród indukowany nie wchodził w grę
luty 2010 no i 18 kwietnia sie okazało, ze znów będziemy rodzicami

Ojej a to mialas przezycia :-(
A pytałam dlatego bo myslalam ze u ciebie tez tak jest...niektórzy lekarze twierdza ze jak juz byla cesarka to nstp porod tez przez ciecie. I jestem ciekawa jak to bedzie u mnie bo 1 mialam cesarke.

agness1 bardzo róznie z tym bywa,
u mnie sprawa o tyle kiepska ze mam przesuniety 4i 5 krag i byc moze wlasnie dlatego przez dwie godziny partych nie mogłam urodzic główka sie cofała, nie zapowiadało sie na poród II wiec musiał by byc indukowany a tu grozi peknieciem macicy wiec lekarz nie chcial ryzykowac i teraz z mety przypisano mi cięcie i ja nie oponuje - szczerze wolę
rodziłam 2 dziewczynki w szpitalu na Łubinowej prywatnym i teraz tez tam chodze i bedę rodzic kolejne dziecko mam nadzieje

agness1 bardzo róznie z tym bywa,
u mnie sprawa o tyle kiepska ze mam przesuniety 4i 5 krag i byc moze wlasnie dlatego przez dwie godziny partych nie mogłam urodzic główka sie cofała, nie zapowiadało sie na poród II wiec musiał by byc indukowany a tu grozi peknieciem macicy wiec lekarz nie chcial ryzykowac i teraz z mety przypisano mi cięcie i ja nie oponuje - szczerze wolę
rodziłam 2 dziewczynki w szpitalu na Łubinowej prywatnym i teraz tez tam chodze i bedę rodzic kolejne dziecko mam nadzieje

W sumie wysłałam ci wiadomosc pw ale chyba nie dotarła bo jeszcze nie bardzo wiem jak to wszystko działa :-) czy masz na mysli szpital w katowicach? duzo o nim dobrego słyszałam ale negatywem jest to ze jak cos sie dzieje nie tak z dzieckiem to nie potrafia pomoc. Zastanawiam sie powaznie nad tym szpitalem bo tam to wszystko tak ludzko wyglada.

Witam Mamuski!!!!!

Asia79 wiataj!! Ja tez mam Synka z lutego 2010:):)Gratuluje:)

Kasiaczek witaj!!Gratuluje!!

Majeczka cale szczescie ze juz lepiej z Syneczkiem!!!!

Sergi wspolczuje Ci z ta praca,ale mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!!!!

MAmusie gratuluje poznanych plci!!!

a ja nadal u tesciow iiiii Patryczek dostal katarek i kaszelek:-( i nie moze spac przez ten katarek;/;/;/ehhhhh pewnie noc bedzie cieżka:(
u nas teraz burze i pada...strasznie duszno;/ale moze po deszczu przejdzie...
milegooooo!!

reklama
agness1 moja kumpela rodzila wlasnei w k-cach jeszcze specjalnie chodziła prywatnie do jednego z lekarzy ktory tam pracuje, bo oni niby maja takie wymogi ze przynajmniej kilka ostatnich wizyt musi byc u ich lekarza inaczej nie przyjumą, no i niestety było by pięknie same pozytywne opinie były, poki nie pojawił się problem, ciaza byla troche przenoszona, szpital nie pomogl wrecz zaszkodzil.. to o czym mowilas poki jest ok szpital super, w momencie problemu kapa. Przez ich zaniedbanie mały nabawił się gronkowca, do tego po jakims czasie przewieziono go do szpitala dziecięcego bo dostawał drgawek kilka tyg. spedzili w szpt. nie bylo wcale ciekawie, potem rehabilitacje, na szczescie mały jest zdrowym swietnym chlopcem.

dalej nei zrobilam zdjec z fotek usgL:) moze w filmu uda mi sie ze zdjęciowac:) tą moją mordeczkę mała:).

Do góry