reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

kota ja tak mam jak szybko wstaje ...tak mnie kluję w okolicach jajników ,że zginam się w pół nie ukrywam też ,że czasami i łezka poleci
co do ruchów maluszka co jakiś czas czuje ...smyranie po brzuszku ...
bajeczka ja może sie dowiem 21.07 choć zastanawiam się nad wizyta u innego gina ...może zrobię sobie małe porównanie...ten mój po ostatniej wizycie jakiś taki dziwny był fakt widziałam maluszka ale nic konkretnego sie nie dowiedziałam poza tym że wszystko jest w normie ...widziałam serduszko i je odsłuchałam z moim M ...ale tak serio nawet nie mam pojęcia ile mój bąbel ma cm no nic konkretnego ...chyba mojemu gin sie śpieszyło na urlop wrrr
i tak sobie myślę czy nie wybrać się gdzieś za tydzień może dwa do innego lekarza

reklama
hej dziewczyny!:-)
mnie tez tak kluje... mam juz taki odruch, ze jak zbiera mi sie na kichanie, albo kaszel to siadam lub kule sie.... Ktoregos razu pytalam o to nawet gina i uspokoila mnie, ze to normalne...
Moja rwa odpuszcza co nieco i dzis nawet pokustykalam na zakupy blisko domu;-)
Ruchow tez nie czuje, ale pewnie jeszcze za wczesnie... Musze jeszcze troche poczekac....:tak:
Niunia, bedziesz sie chyba lepiej i pewniej czuc jesli sprawdzisz inne opcje...
Milego dzionka!

Cześć dziewczynki ;)
U mnie z kichaniem jest dokładnie to samo.. kłucie i ból. Co do ruchów maluszka, czasem coś poczuję, ale nie wiem czy to "TO"? czy po prostu coś się dzieje w jelitach. Dlatego czekam na silniejsze odczucia.
Dziś poszłam na długi spacer, kupiłam na obiad rybkę, bo mój M. sobie zażyczył, później pokazałam mu wózki jakie mi się podobają i narazie mamy jeden wspolny typ. Co do łóżeczka, to wybraliśmy już parę dni temu. Ehhh, cudowne takie wybieranie, planowanie.. Choć wiem że trochę męczę M. tym wszytskim, bo ja nie pracuje i mam na to wszystko czas, a on po pracy, zmęczony godzi się już na wszysytko.. :tak: W planach mamy jeszcze ślub więc jest tego trochę. ALe przynajmniej ja się nie nudzę.

Hej Kochane:-)
Jestem już z Wami - mówiłam Wam,ze Dr. na usg 4D nie chciał nam powiedzieć płci dziecka. Stwierdził,że jest jeszcze za wczesnie i różne przypadki się zdarzaja...Zaufałam bo to najlepszy ultrasonograf w na nasz region. A ja dzis oglądałam sobie ten filmik ciekawość nie dawała mi spokoju i znalazłam SIUSIAKA:-D Przynajmniej mi sie tak wydaje:-D Fotki z tel więc słabo byc może pyknełam na tym filmiku:tak:
Będzie drugi synek:tak::-)

Majeczko widac na pierwszy rzut oka jajeczka i siusiaczka,choc w dziwnej pozycji jest dzieciątko,bo nogi rozchylone? a buźka i prawa ?rączka skierowane w lewo mocno :-D
Ponoc jak jest właśnie tak siusiaczek skierowany do góry to chłopiec,a jak jest jakiś kikutek skierowany w dół to łechtaczka dziewczynki :tak:
Pozostaje pogratulowac :-):-)

majeczka fantastyczna fotka :-) gratuluję siusiaka, jeśli dobrze wypatrzyłaś ;-) Ja to dalej nie mogę uwierzyć, że tam w środku taki mały człowieczek mieszka, zwłaszcza jak oglądam fotki.

Eh dziewczyny nie jestem przekonana na 100% czy to siusiak...To tylko moje wyobrażenia. Mój M mówi,że widzę bo chce zobaczyć i,ze tak naprawdę to dzidzuś siedzi bokiem,a nie na rozkraka:-D I,że jakby tak był dobrze widoczny siusiak to lekarz odrazu by powiedział:-)
Pozostaje mi cierpliwie poczekać...

reklama
Ja wczoraj wróciłam z wilekimi wypiekami od lekarki z płytką w zębach i już 4 razy oglądałam dzidzie. Wczoraj jakoś dzionek zleciał i nie było kiedy wejść na gg.
Dzidziuś rośnie zdrowo. Przyzierność 1,2. Strasznie fikał i ciężko było zrobić wszystkie pomiary. Obracał się z pleców na brzuch i tak non stop:-)
Mierzy 71,4mm:rofl2: Serduszko bije 152 uderzenia na min. Między nogami jeszcze nic nie widać- wszystko w trakcie rozwoju teraz:sorry:

Do góry