reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dorotar to faktycznie nie ciekawie... To moze chociaz tydzien siostra by zwieła ? A w szkole nie mają jakiegos wolnego na swieta? A jakiejs starszej sąsiadki nie masz zeby posiedziala z nim, niedrogo? 3 tg fakt, troche dlugo, no ale musi mama jechac, zdrowko najwazniejsze.

reklama
violett obejrzyj nici(wkleilam dzis stare dostępne(bo dokupiłam ) i nowe kolorki i wybierz i napisz na pw co i jak czapa z przesylka 29 zl.
kotek czeka wiec tylko napisz jak sobie wyobrazasz czapę wymiary ob. gl. oraz dlugosc od czubka do brwi. jak dobrze pojdzie to w poniedziałek by szła;p

ewka ja mam srebrne bo uwielbiam srebro i poza pierscionkami w sumie złota nie noszę. Wybierz kolor(złoto- zawieszki pozłacane, srebro proba 925) jaki lubisz ale jesli moge doradzic to kup 3 osobne bronsoletki na osobnych sznureczkach efektowniej to wyglada:) ja juz swoje kiedys wklejałam mam serce z inicjalami i data slubu oraz chlopca ii dziewczynkę i tu mam imiona dzieci oraz inicjaly.Tylko przy wyborze zwroc uwagę ile mozna znakow wygrawerowac bo ja musiałam zdrobnic na dziewczynce imię na Karola(6 znaków) W katowicach jest salon lilou jakbyscie chcieli zobaczyc i wybrac na miejscu blisko centrum jest:) a jak nie to polecam zamowic na ich stronce tylko wowczas najlepiej wszystko naraz bo przesylka 20 zl kosztuje wiec po co przeplacac. Szybko wysylaja.
btw kupilam wczoraj kasi kupon do hop siupa bo prosila wiec jak cos mozecie sie dogadac z wejsciowkami bo ona ma 2 wolne(jesli zadna z was nie bedzie chetna to jej kolega skorzysta)

Ostatnia edycja:
dobry wieczor!
Dorotar - wspolczuje sytuacji... a nie macie moze jakiejs cioci - babci, lub cioci - sasiadki....
Mla - dobrze, ze to nie gronkowiec tylko kaszka....
Zabcia - wspolczuje nocki...
Inka, Milva - zdrowka dla Maluszkow!
Ja tez niestety nieustannie niedospana... Maly budzi sie przynajmniej 2-3 razy, chce cyca i potem zasypia... Nie wiem czy tak nadal powinno byc..... Ale od niespelna 10 msc nie przespalam jeszcze zadnej calej nocki.... i juz sie chyba do tego przyzwyczailam.... I do tego gotowane przeze mnie zupki, sloiki - nie bardzo.... jedyne co mu smakuje to chleb, banan i jablko.... sorki, ze tak smece, ale zostalam sama z Malym az do niedzieli po poludniu i kombinuje co robic bysmy oboje byli zadowoleni....

Hej laseczki,

Heh moge sie pochwlic iz dostałam L4 do 13.11 a pozniej bede przedłuzac uffff:-)ale i tak odpoczywam bo mnie podbrzusze boli ,i kluje...Taka dzis ladna pogoda byla a ja przespalam caly dzien az wstyd sie przyznac:zawstydzona/y:Młody przesiedział caly dzien w domu,zrobilam pomidorówke i dalej lezalam:baffled:Ale jutro i weekend ma byc pieknie to pojdziemy na cmentarz do dziadków zapalicz znicz a to jest murowane 2 km:) ...
U nas nocki nawet ładne...nie zapeszam:nerd:
Kota- juz nie moge sie doczekac twojej kuchni:DDD
Agapo- co do wedzidelka my bylismy u 2 specjalistów powiedzieli ze jak młody nie zacznie wypowiadac "R" dopiero wtedy sie pomysli nad przecieciem,narazie nie ruszamy bo moze jeszcze sie wszystko rozciagnac.Wiec ja bym spokojnie zaczekala i poszla na wizyte wpierw z młoda:tak:
Dorotar- nie mam pojecia co tu wykombinowac trudna sprawa:nerd:gdybys mieszkala blizej podrzucilabys młodego do mnie:DDD
Mła-uffff dobrze ze po wizycie wszystko ok:)
Ewka- ja tez poprosilam M o bransoletke na gwiazdke :)w Warszawie to nie mam pojecia gdzie takie rzeczy sie wyrabia:szok:

Dorotar jaka kura domowa? To chyba dobrze że własne dzieci są najważniejsze;) przemyśl zatrudnienie niańki niestety.

Nastazja zazdraszczam szycia sukni! Przeżyłabym to jeszcze raz! Oczywiście z tym samym M ;);)

A jade sobie służbowo do Warszawy. Ale jak wszystko się ułoży to będę miała i dla Was dobre wieści:)
Młody śpi a ja pracuje.

Dobry wieczór
my też dziś korzystaliśmy z pogody no i unikałam M :zawstydzona/y:
fatalnie się między nami porobiło... on wyjechał a ja zostałam z Młodym sama.
do tego Młody robi mi ok 10 qp dziennie i jutro idziemy do lekarza bo już nei wiem czy to od zębów czy nie :-(
Phelania salon lilou jest w Wawie bodajże na Nowym Świecie (tu nie jestem pewna, bo 2 lata temu byłam tam). w necie na pewno znajdziesz adres.

JA TEŻ CHCĘ LILOU!!!!!!!!!!!!STRAJK!!!!

No a dziś siora napisała mi, że ma termin porodu na 21 maja ;) Fajnie!!!!!!!!Już szykuję walizę, by do niej się wepchnąć na wakacje hahah nie no żartuję. Mam już swój inwentarz i póki co nie mam dla wszystkich na bilety.... :-(czemu ja z tych biedniejszych? Mogłam być przecież córką albo żoną króla nafty... ehh, przegapiłam.. jak zawsze...:szok::wściekła/y:

Inka będzie lepiej ;) zobaczysz, przyjdzie jeszcze.... wychodzę z tego założenia, że oni zawsze przychodzą w łaskę...Dobrze mu zrobi, odpocznie i przemyśli swoje ;)

Tofika pech że byśmy były czy pech, że nie jesteśmy, bo nie wiem czy mam być zła, czy Cię polubić bardziej ;) haha

http://www.pudelek.pl/artykul/44007/kasia_na_koniu_szukaj_w_sklepach_z_zabawkami/ nie wiem czy ja żyję w normalnym Państwie...

Pragnęłam dziś "przytulić" mego męża a on, że głowa go boli, później brzuch...w końcu dostał okres... Nie wiem co się dzieje, żebym się musiała prosić... JA?Hhaha chyba muszę go trochę pomolestować... Jakiś taki niewyraźny siedzi... Może chory?Haha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry