reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Netka wlasnie w gimnazjalnej:) Bo od gimnazjum nie mam z kolezanka kontaktu zadnego, no ale zreszta to Ty tak wygladasz Kochana:p

Dorota ja bardziej myslalam o jakiejs znajomej, kuzynce, czy cos a nie zupelnie obcej osobie. Gdybym mieszkala blizej to moglabym przygarnac Kacperka na te 3 tyg:p
No ale ktoras z dziewczyn zaproponowala dobre rozwiazanie - podzielic opieke na rozne osoby. dac Kacperka tej kolezance ktora pow ze moze na 3-4 dni, na reszte tyg Ty bierzesz wolne, potem tydzien sis ktora zrywa sie ze szkoly a pozniej moze ta szefowa???

Asko jutro zmierze glowke Mariki, i wybiore kolorki:)

Pyszczek znajdziesz czas na kawke w warszawie??

O jezu ale mi się ten tydzień ciągnie, już jestem strasznie zmęczona, a jeszcze jutro do pracy i tylko niedziela wolna. Ale za to w przyszłym tygodniu pracuję od poniedziałku do środy i potem 4 dni wolne :)

Dorota faktycznie problem z opieką... Rocznych maluchów nie przyjmują do klubików, a poza tym to spora kasa. Opiekunka też kasa... A wolnego szkoda brać bo też stracisz sporo... No nie wiem, mam nadzieję, że coś wymyślisz i będzie dobrze!

Pyszczek właśnie, kawka w Warszawie? ;)

U nas noc jak zwykle ok. Lenka jest aniołkiem, jeśli o spanie nocne chodzi, nawet w okresach ząbkowania. Obudziła mnie dopiero o 8mej. Wychodzą jej chyba dwie dolne dwójki, ale nie zddołałam dokladnei sprawdzić. U nas zapowiada się ładny, pogodny dzień, więc pewnie będziemy znów większość dnia poza domem.
Freiya, współczuję soboty pracującej, no ale w przyszłym tygodniu czeka cię "laba".
Netka, współczuję męzowi, ja też nie mam ochoty na seks w czasie okresu, no ale nie przejmuj się niedługo będzie miał jajeczkowanie....:-D

Miłego dnia dziewczyny.M "wzywa" mnie na śniadanie.

Dzień dobry
kurcze nie wiem co robić-Mlody już od rana zrobił 2 qpy, nie są jakieś bardzo biegunkowate ale tez nie normalne. Temp brak. Więc isc do lekarza? Czy nie panikowac bo to od zębów? Dodam, ze to już 3 dzien tak :zawstydzona/y:

Inka na wszelki wypadek poszłabym do lekarza, na weekend wolałabym z tym nie zostać sama.. Wolałabym mieć pewność, że to zęby, bo inaczej wciąż wahałabym się czy jechać na pogotowie...
Tofika dobry koń to i po błocie przejedzie ;P

Inka a masz możliwość skonsultowania telefonicznie? Ja tak dzisiaj zrobię, jeśli Mikołaj nadal będzie robił kupki ze śluzem. Wczoraj wieczorem 2 typowo biegunkowe. Jak będzie kazała z nim przyjść to pójdę, ale osobiście wolałabym go nie zabierać w te zarazki w przychodni:/
Freiya mnie też się ciągnie, mimo że nie pracuję. Miłego i spokojnego dnia Ci życzę :)
Dorotar mam nadzieję, że rozwiążesz problem z opieką :)

Dzisiaj dopiero piątek a ja już się "cieszę" na wizytę u teściowej w niedziele-ma imieniny:/

Oj Inka - nie wiem. Może rzeczywiście zęby. Jak są to normalne qpy to nie stresowałabym się tak strasznie.
Dziękuję dziewczyny za podpowiedz ws bransoletki.
Asko nawet nie wiedziałam, że w Katowicach jest salon - dzięki.

Kupinosia - to chyba Ty pytałaś o różaniec od Kami. Odmawiają cały.

U nas nocki kiepskawe. Zulka bardzo często się budzi. Może idzie po dolnych jedyneczkach coś dalej.

reklama
Do góry