reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Violett Freyia bardzo chętnie napiłabym się kawki ale nie wiem jak będzie z czasem. Jak się ogarne na miejscu i znajde chwilke na pewno dam znać :)

U nas kolejny dzień po znakiem yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mojego dziecka. chyba nie wyrobie.

reklama
Pyszczek-łącze sie z Tobą w bólu- u mnie yyy jest od 3 dni i pobudka z takim płaczem że szok, nie wiem chyba zeby bo 2 dolne 2 idą-ale wczesniej nie było tak źle.
Jeszcze pożarłam sie z moim M-normalnie super-az mnie nosi ze wściekłości-a to rzadko mi sie zdarza.

Widze ze jest słonce-to może jak wczoraj pojdziemy na plac zabaw na hustawke a potem na długi spacer bo normalnie nie wyrobie w domu.

Milego dnia dziewczyny

Phelania- to super z tym zwolnieniem :)
Dorotar- a na pewno nie można zmienić terminu tego wyjazdu ? chyba TAK i miejsce też ! forum.nasze-sanatorium.pl Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy. • Sanatorium Żegestów poczytaj, poszperaj na innych forach...
Ewka- biedne dzieci, zrażą sie jak nic, to za dużo...

Kocham taką jesień- kolejny dzień jak z reklamy PZU :-) te liście tak bajkowo sie wybarwiły. Szkoda tylko że ich coraz mniej na drzewach. Trzeba iść na spacer !

Dorotar, a może pokombinujesz trochę i uda Cie się załatwić opiekę nad chorym dzieckiem, jeśli masz umowę o pracę to wypłata obniżyłaby Ci sie z automatu o 20% no ale o wiele więcej pewnie wydałabyś na opiekunkę :/ cieżka sytuacja, mam nadzieje, ze uda sie znależc kogos, kto za darmo zajmie sie Kacperkiem. Trzymam mocno kciuki!!!

Ja tez niestety nieustannie niedospana... Maly budzi sie przynajmniej 2-3 razy, chce cyca i potem zasypia... Nie wiem czy tak nadal powinno byc..... Ale od niespelna 10 msc nie przespalam jeszcze zadnej calej nocki.... i juz sie chyba do tego przyzwyczailam.... I do tego gotowane przeze mnie zupki, sloiki - nie bardzo.... jedyne co mu smakuje to chleb, banan i jablko.... sorki, ze tak smece, ale zostalam sama z Malym az do niedzieli po poludniu i kombinuje co robic bysmy oboje byli zadowoleni....

My też nie przespaliśmy jeszcze żadnej nocy całej, nie przespałam więcej niż 3 godz ciągiem....

Bartek ostatnie dnie tez tylko yyyyyyy ,co za maruda ,nic mu nie pasuje, na dworzu nie chce w wózku siedzieć, a ja nie mam sił go nosić ,o nie ...Całkowicie rozregulował spanie w dzień i chodzi zupełnie różnie, tak więc też nic nie mogę zaplanować dzień wcześniej.

Inka - a podajesz mu coś na biegunkę? Jak niema gorączki,to lekarz pewnie nic nowego nie powie,ale może idz dla spokoju, zwłaszcza, że week przed nami. No i współczuję kłótni....:-(

Cześć dziewczyny :-)

Za nami kolejna noc z pobudką, Maciuś obudził się znów o 23 i nie chciał spać w łóżeczku więc usypiał na łóżku a potem co go przekładałam to się budził aż w końcu sama z nim usnęłam na łóżku a M go przełożył i jakoś się nie obudził tylko spał w łóżeczku gdzieś do 5 a potem płakał i spał z nami do 8,10 normalnie jakieś święto że dospał do tej godziny.

Sto latek dla dzisiejszych solenizantów :-)

Dorotar mam nadzieję że uda Ci się kogoś znaleźć kto zajmie się Kacperkiem.

Qrde dziewczyny nie wiem co myśleć już zaczynam po woli sobie ryć głowę że znowu coś ze mną nie tak od 21 sierpnia nie dostałam @, u gina 2 tyg temu dowiedziałam się że już powinnam mieć a jak nie było tak i nie ma. Gdybym nie poszła do gina to bym myślała że to ciąża ale jednak nie bo robiła usg.

hej, hej !

freyia współczuje, że tydzień Ci się ciągnie- ja mam problem w drugą stronę czas mi ucieka jak oszalały.

inka ja bym poszła do lekarza dla świętego spokoju, bo przez week się będziesz zamartwiać niepotrzebnie a tak będziesz wiedzieć co i jak.

hehe venus to klawa imprezka będzie;p

żabcia moim zdaniem powinna dać Ci tabletki na wywołanie skoro nie jesteś w ciąży i pomóc Ci uregulować tą @, bo to jest nienaturalne no i jednak niezdrowe.

wczoraj byłam na rozmowie z doradzą zawodowym- nie było mnie w domu jakieś 3-4 godz. i tak w myślałam co się w tym domu dzieje i czy M daje sobie radę z małym, praktycznie biegiem wracałam bo nie odp. mi na eski, wchodzę a tu zabawa w najlepsze dziecko czyste, przebrane,nakarmione ale żeby nie było zbyt pięknie to w naszej sypialni jakby tornado przeszło;D taki mały efekt uboczny;p

Żabcia jak byłaś 2 tygodnie temu u gina to ona mogła jeszcze nie widzieć ciąży, ciąża na usg może być dopiero gdzieś w 8 tygodniu widoczna a czasami i tak się potrafi jeszcze schować. Może test?

reklama
Do góry