reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć Dziewczyny..
Trochę się dzisiaj martwie, bo słabo mi i bardzo boli mnie w krzyżu. Nie wiem czy to może nie dlatego że mam tyłozgięcie macicy, a skoro dzidzia rośnie to może dlatego boli. Nie wiem czy dzwonić do lekarza? Myślicie że to coś poważnego? :-(

Cześć dziewczyny :)
Byłam na USG :) Wszystko wskazuje na to że dziecko jest zdrowe. No i możliwe że to chłopczyk ale z tym to jeszcze trzeba poczekać :) To niesamowite przeżycie zobaczyć jak maluszek się kręci w brzuszku co chwilę :)
JAGIENIAK DZIECKO I_0004.jpg

kasia_jag slicznego masz Synka jak patrze na Wasze fotki maluszkow to juz odliczam czas do jutra do godziny 10.15 :-) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny, poleżałam pół godziny i mi już lepiej. Za tydzień mam wizytę u ginekologa i mam nadzieje że nie będę musiała interweniować wcześniej.
Kasia, zazdroszczę chłopczyka.. :)

reklama
Kasia-gratuluje syneczka, super duży już maluszek
Mari88-fajnie że chociaż na detektorze tetna moglaś posłuchac tetna maluszka, usg pewnie zrobi Ci gin na następnej wizycie
Asco-super że z maluszkiem ok i wszystkie pomiary w porządku

Maxwell, Niunia, Zabcia trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty.

Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam-za wszystkie dziewczyny zawsze trzymam kciuki.
Sergi normalnie szok jak przeczytałam co w tej twojej pracy sie dzieje.

Ja sie zapisalam na takie szybkie podglądanko kluseczki na przyszłą środę-samo usg bo do połowkawego do 20 lipca nie wytrzymam:-D

Milego dzionka Kochane

Do góry