Na początek wielkie buziaki dla naszych "jedenastych"! Kubuś, Fabianek, Alanek, ciocia Mła ściska i tarmosi!
Inka, Kota, Net-ka, A_gala, dzięki za rady :*
Inka, jakie to te wywijane? Takie z kożuszkiem i wiązane? Powiem szczerze, że obecna moda lekko mnie szokuje
Kota, super są te butki, tylko mi zależało na obcasie, bo płaskie mam. Widziałam na allegro jedne w podobnym stylu, ale zdjęcia są zrobione dość artystycznie i nie widać w pełni buta, a cena jest niska, więc mogłaby być wtopa i się nie zdecydowałam
AMERICAN CLUB KOZAKI SUPER CENA !!!!! ROZ. 39 (2672035671) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zresztą założyłam, że chcę takie, na które można naciągnąć spodnie
A_gala, ja kiedyś też miałam więcej "siły" na chodzenie w szpilkach, ale teraz trochę odpuściłam.
Net-ka te Twoje botki są super, ale przy takim obcasie nie dojechałabym do domu po pracy - skurcze i te sprawy
Ale marka Graceland bardzo mi odpowiada, mam ze 3 pary i dobrze się noszą, a cena jak najbardziej ok. Dlatego kupiłam dzisiaj...
botki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN
To żaden szał i mi samej się nie podobały (przymierzyłam w desperacji), ale o dziwo ze spodniami wyglądają fajnie. Nie rozumiem, bo ściągam i myślę sobie "co ja kupiłam :/", zakładam i myślę "eeee, spoko"
Venus, Freiya, nie byłam u lekarza, bo nie miałam jak. Zdrowe dzieci przyjmowane są raz w tygodniu i to rano, a ja już wolę ten nalot, niż jakby Miśka miała złapać jakiegoś wirusa od chorych dzieciaczków. Zresztą nalot jest słabszy, więc może to po maści, którą stosowałam. Ale jeśli nalot nie zniknie, wybierzemy się do lekarza.
Dorotar, no i jak Twój ząb/dziąsło?
Phelania, jeśli nie uda Ci się dostać zwolnienia (spróbowałabym powalczyć, żeby w piątek wystawiła od soboty), pozostaje Ci tylko jedno - urlop na żądanie. Zgłoś go tak, żeby nie było wątpliwości - faksem, mailem lub w inny sposób, który można udowodnić w razie w. To im nie ułatwi życia, bo będą Ci musieli wyliczyć zwykłe wynagrodzenie za ten dzień, no ale jak nie da się inaczej, to zrobiłabym właśnie tak.
Zapomniałam...
Jak już Wam się wczoraj wyżaliłam, przebierałam Miśkę na przewijaku, a ta do mnie tak słodko i cichutko "mama". Ja cała w skowronkach - wycałowałam, wyprzytulałam, na co moje dziecko na cały regulator i z dziką radością "TATA!!!" No i rób co chcesz
Aha, Miśce kupiłam w Deichmanie takie "botki"
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop...hello_kitty&filter_brand_c=6&filter_brand_r=6
Salsik, my pewnie zrobimy urodzinki 26 a nie 28. I tak rodzina M przychodzi do nas w ten dzień, więc nie będę co 2 dni wszystkiego robić od nowa
Powiedz, myślałaś o tych urodzinowych czapeczkach, balonach itd.?