reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Jejku MALEŃSTWO nawet nie chcę tak myśleć. Bo co jakby coś tam zostało to chyba pozostaje tylko cięcie dziąsła tak??? Jejku aż płakać mi się chce z tego wszystkiego. I JAK JA MOGĘ DENTYSTĘ POLUBIĆ? BOJĘ SIĘ JAK CHOLERA.

SOSNOWICZANKA czyli jest nadzieja, że nic mi tam nie zostało tylko tak może być, skoro i Twoja koleżanka tak też miała. Oby to było to. Ale mogłoby już przestać boleć bo się wykończę, ketanol wziełam tylko wczoraj rano i dziś rano, żeby przez cały dzień "wywietrzał" z organizmu bo na wieczór i noc mały cyca dostaje.
A może i przez te prochy też mnie żołądek boli??? YYYYY jak nie urok to "sraczka".

reklama
Dorotar idz, idz. Oby nic ci jednak nie bylo, ale lepiej niech spojzy specjalista.

Freiya
tabletki wysłane:) Mam nadzieje ze dojdą w tym tyg. Siostrę wyslalam na pocztę, zdaje sie ze priorytetem wyslala.

dziewczynki nowa czapa szuka domku, moim zdaniem będzie pasowaac obu płciom mimo że niebieska;p kto się pisze? dziewczyny ktore rezerwowały czapę mają pierszeństwo ale w razie co, pojdzie w dobre łapki:)

Aśko udanej imprezki! Co do czapy jest ładna i z chęcią bym wzięła dla jednego z chłopców, o których pisałam na PW ale oni mają takie baniaki, że Kamilek przy nich to kruszynka..Młodszy ma 15 miesięcy a waży koło 20stu kilo!!!!!!!Poza tym oni muszą mieć takie same dwie.. Bo taki etap u nich.
Dorator mój brat ma długie korzenie, miał wyrywane 4 ósemki-nie na raz oczywiście-ale za każdym razem był antybiotyk i spuchnięte, nie mógł mówić prawie.
Sosnowiczanka z żony na męża to też istotne... i jestem za!!!Dobry pomysł. :-D
Mła no właśnie, od rana myślę o Emilce, kurde i nie ma Cię, podejrzane!Nie wspomnę o Violett i owsikach Mariki...też cisza w eterze...

Tofika, Aga, Net-ka, dzięki :*
Nie byłam u pediatry :( Ona przyjmuje dzieci zdrowe tylko w środy od 8 do 11, a ja nie mogłam wziąć urlopu. Nie chcę brać Miśki między chore dzieci, bo pewnie by sobie coś podłapała. Teściowa opiekowała się przez kilka lat jedną dziewczynką i mówiła, że tamta też miała taki nalot w pewnym okresie, więc trochę się uspokoiłam. Jeśli nie minie, wybierzemy się do lekarza, ale naprawdę mam takie urwanie głowy w pracy, że każda godzina jest na wagę złota, nie mówiąc o dniu. No ale Miśka ważniejsza, wiadomo.
A poza tym to wracam wypompowana do domu, dziecko na mój widok dostaje zastrzyku adrenaliny i zaczyna podskakiwać i szaleć na łóżku, ale nie pcha się na ręce. Woli brykać dalej z tatą :( A mi zostają uroki prania, prasowania, gotowania itd. Nie mam na nic ani siły, ani ochoty....

Lenka,
wielki buziak dla Ciebie od nas :*

reklama
Mła dobrze ze się odezwałaś bo już alarm był wszczęty!!
Może faktycznie to nic poważnego!
Zycze Ci Kochana duzo siły i cierpliwości. U mnie niestety tez tato jest na pierwszym miejscu i co bym nie robiła to ja jestem ta druga... Mimo ze cały dzien jestem z Młodym!
Przykre to ale cóż...

My u babci-tzn mamy mojego M na urodzinach. Właściwie to tylko Mlody i ja bo M na trening pojechał.

Do góry