kota-behemota
Q & H team
asko, trzymam kciuki i powodzenia w załatwianiu wszystkich spraw!!!
czekamy na wieści :-)
czekamy na wieści :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agapa
ja chodzę tak co 3 tygodnie też prywatnie
bo państwowo lekarze traktują jak przedmioty przynajmniej w Zgorzelcu
jedyny minus jest taki ,że wszystkie wyniki są 100% płatne a tak da się przeżyć
A ile płacicie za wizyty bo mój sobie liczy 150zł za wizytę + 50 usg. Jak dla mnie to sporo.agapa, ja też chodzę tylko prywatnie, trochę z braku czasu i ochoty na stanie w kolejkach i trochę z wygody, bo po prostu mogę się umówić na pasującą mi godzinę.
nereida, ja miałam taki sam problem jak brałam Luteinę, byłam przerażona, ale od 13 tygodnia już nie biorę i zauważyłam poprawę, tzn cellulit zmniejszył się do rozmiaru, w jakim go miałam przed ciążą. zdawałam sobie sprawę, że to woda zatrzymana w organiźmie, bo byłam cała jakoś delikatnie opuchnięta, ale nie wiedziałam, że to przez Luteinę...