reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
witam serdecznie,
już chyba najwyższy czas oficjalnie się pochwalić :)

jestem przeszczęśliwa!!

pozdrawiam wszystkie Grudniówki i zagłębiam się w dalszą lekturę :)

asko - będzie dobrze !!! :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi...czy takie szybkie masaże kawowe na uda mogą zaszkodzić dziecku??
Przez tą Luteinę w końskiej dawce ten wodny celulit zrobił mi się po same kolana :( Wyglądam okropnie :-(
A słuszałam że takie ala pilingi z kawki mielonej sporo dają....

Witajcie
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i za waszą cierpliwość. Ja na wizyty chodzę w odstępach ok.1,5 miesięcznych ze względów finansowych, bo chodzę tylko prywatnie.
Staram się nie myślec że tak daleko do następnej wizyty i czas szybko leci. Oczywiście jakby mnie coś niepokoiło to bym i po tygodniu leciała.

Koszulki są przecudowne

agapa
ja chodzę tak co 3 tygodnie też prywatnie
bo państwowo lekarze traktują jak przedmioty przynajmniej w Zgorzelcu
jedyny minus jest taki ,że wszystkie wyniki są 100% płatne a tak da się przeżyć :)

agapa, ja też chodzę tylko prywatnie, trochę z braku czasu i ochoty na stanie w kolejkach i trochę z wygody, bo po prostu mogę się umówić na pasującą mi godzinę.

nereida, ja miałam taki sam problem jak brałam Luteinę, byłam przerażona, ale od 13 tygodnia już nie biorę i zauważyłam poprawę, tzn cellulit zmniejszył się do rozmiaru, w jakim go miałam przed ciążą. zdawałam sobie sprawę, że to woda zatrzymana w organiźmie, bo byłam cała jakoś delikatnie opuchnięta, ale nie wiedziałam, że to przez Luteinę...

Gdzieś mi umknął w poprzednim poście temat cycuchów. U mnie też czasem swędzą i są CUDOWNE poza tym i mogłyby takie zostać :)))) ale...
kilka dni temu wieczorem kiedy szykowałam się do kąpieli po zdjęciu stanika byłam w szoku, otóż całe sutki miałam w jakiejś dziwnej białej suchej substancji. I wyczytałam w necie że to może być już pierwszy pokarm!!!! Byłam w szoku że tak szybko! Na szczęście sytuacja już się nie powtórzyła. Rozmawiałam też z mamą na ten temat i ona też tak to określiła.

Apropo rozjaśniania włosów. Ja chodziłam w I trymestrze z okropnymi odrostami, ale niedawno byłam i robiłam balejaż (też jasne) i dało się wytrzymać. Fryzjerka mówiła, że mogłam przyjść szybciej bez obaw.

Asko - trzymam kciuki za wizytę:-)
Ja chodzę do mojej ginki prywatnie co 4 tygodnie..a wyniki robię na kartę luxmed, co mam opłacane z pracy - więc za darmo..
Co do włosów..ja "grzecznie" czekałam do drugiego trymestru, żeby zafarbować moje siwki i odrosty - niby nic szybciej by się teoretycznie nie mogło stać, bo farby są już "bezpieczne", ale wolałam jednak poczekać..;-)
Nereida, tak do końca to się nie znam, ale wydaje mi się na chłopski rozum, że taki piling z kay nie powinien Ci zaszkodzić i spokojnie możesz sobie go zrobić:-).
Becia, szybko Ci wyszła siara, choć te swędzenie sutków do tego prowadzi;-), więc pewnie też to za niedługo zauważę..

reklama
agapa
ja chodzę tak co 3 tygodnie też prywatnie
bo państwowo lekarze traktują jak przedmioty przynajmniej w Zgorzelcu
jedyny minus jest taki ,że wszystkie wyniki są 100% płatne a tak da się przeżyć :)

agapa, ja też chodzę tylko prywatnie, trochę z braku czasu i ochoty na stanie w kolejkach i trochę z wygody, bo po prostu mogę się umówić na pasującą mi godzinę.

nereida, ja miałam taki sam problem jak brałam Luteinę, byłam przerażona, ale od 13 tygodnia już nie biorę i zauważyłam poprawę, tzn cellulit zmniejszył się do rozmiaru, w jakim go miałam przed ciążą. zdawałam sobie sprawę, że to woda zatrzymana w organiźmie, bo byłam cała jakoś delikatnie opuchnięta, ale nie wiedziałam, że to przez Luteinę...
A ile płacicie za wizyty bo mój sobie liczy 150zł za wizytę + 50 usg. Jak dla mnie to sporo.

Proszę ponownie o głosy. http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/971?inv=agapa przypominam że klikamy aż pojawi się podziękowanie.
poproscie o wsparcie swoich znajomych, niech się tylko zarejestrują a ja będę za nich klikać. BŁAGAM

Do góry