reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
witam serdecznie,
już chyba najwyższy czas oficjalnie się pochwalić :)

jestem przeszczęśliwa!!

pozdrawiam wszystkie Grudniówki i zagłębiam się w dalszą lekturę :)

asko - będzie dobrze !!! :-)

Dziewczyny a powiedzcie mi...czy takie szybkie masaże kawowe na uda mogą zaszkodzić dziecku??
Przez tą Luteinę w końskiej dawce ten wodny celulit zrobił mi się po same kolana :( Wyglądam okropnie :-(
A słuszałam że takie ala pilingi z kawki mielonej sporo dają....

Witajcie
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i za waszą cierpliwość. Ja na wizyty chodzę w odstępach ok.1,5 miesięcznych ze względów finansowych, bo chodzę tylko prywatnie.
Staram się nie myślec że tak daleko do następnej wizyty i czas szybko leci. Oczywiście jakby mnie coś niepokoiło to bym i po tygodniu leciała.

Koszulki są przecudowne

agapa
ja chodzę tak co 3 tygodnie też prywatnie
bo państwowo lekarze traktują jak przedmioty przynajmniej w Zgorzelcu
jedyny minus jest taki ,że wszystkie wyniki są 100% płatne a tak da się przeżyć :)

agapa, ja też chodzę tylko prywatnie, trochę z braku czasu i ochoty na stanie w kolejkach i trochę z wygody, bo po prostu mogę się umówić na pasującą mi godzinę.

nereida, ja miałam taki sam problem jak brałam Luteinę, byłam przerażona, ale od 13 tygodnia już nie biorę i zauważyłam poprawę, tzn cellulit zmniejszył się do rozmiaru, w jakim go miałam przed ciążą. zdawałam sobie sprawę, że to woda zatrzymana w organiźmie, bo byłam cała jakoś delikatnie opuchnięta, ale nie wiedziałam, że to przez Luteinę...

Gdzieś mi umknął w poprzednim poście temat cycuchów. U mnie też czasem swędzą i są CUDOWNE poza tym i mogłyby takie zostać :)))) ale...
kilka dni temu wieczorem kiedy szykowałam się do kąpieli po zdjęciu stanika byłam w szoku, otóż całe sutki miałam w jakiejś dziwnej białej suchej substancji. I wyczytałam w necie że to może być już pierwszy pokarm!!!! Byłam w szoku że tak szybko! Na szczęście sytuacja już się nie powtórzyła. Rozmawiałam też z mamą na ten temat i ona też tak to określiła.

Apropo rozjaśniania włosów. Ja chodziłam w I trymestrze z okropnymi odrostami, ale niedawno byłam i robiłam balejaż (też jasne) i dało się wytrzymać. Fryzjerka mówiła, że mogłam przyjść szybciej bez obaw.

Asko - trzymam kciuki za wizytę:-)
Ja chodzę do mojej ginki prywatnie co 4 tygodnie..a wyniki robię na kartę luxmed, co mam opłacane z pracy - więc za darmo..
Co do włosów..ja "grzecznie" czekałam do drugiego trymestru, żeby zafarbować moje siwki i odrosty - niby nic szybciej by się teoretycznie nie mogło stać, bo farby są już "bezpieczne", ale wolałam jednak poczekać..;-)
Nereida, tak do końca to się nie znam, ale wydaje mi się na chłopski rozum, że taki piling z kay nie powinien Ci zaszkodzić i spokojnie możesz sobie go zrobić:-).
Becia, szybko Ci wyszła siara, choć te swędzenie sutków do tego prowadzi;-), więc pewnie też to za niedługo zauważę..

reklama
agapa
ja chodzę tak co 3 tygodnie też prywatnie
bo państwowo lekarze traktują jak przedmioty przynajmniej w Zgorzelcu
jedyny minus jest taki ,że wszystkie wyniki są 100% płatne a tak da się przeżyć :)

agapa, ja też chodzę tylko prywatnie, trochę z braku czasu i ochoty na stanie w kolejkach i trochę z wygody, bo po prostu mogę się umówić na pasującą mi godzinę.

nereida, ja miałam taki sam problem jak brałam Luteinę, byłam przerażona, ale od 13 tygodnia już nie biorę i zauważyłam poprawę, tzn cellulit zmniejszył się do rozmiaru, w jakim go miałam przed ciążą. zdawałam sobie sprawę, że to woda zatrzymana w organiźmie, bo byłam cała jakoś delikatnie opuchnięta, ale nie wiedziałam, że to przez Luteinę...
A ile płacicie za wizyty bo mój sobie liczy 150zł za wizytę + 50 usg. Jak dla mnie to sporo.

Proszę ponownie o głosy. http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/971?inv=agapa przypominam że klikamy aż pojawi się podziękowanie.
poproscie o wsparcie swoich znajomych, niech się tylko zarejestrują a ja będę za nich klikać. BŁAGAM

Do góry