reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
maxwell80-
oj kochana mam nadzieje ale wiem ,że nie wypali bo mam taką bestie w brzuszku ,że zasłania się nóżkami...
charakter będzie bąbel miał po tacie jak nic :p hihihihihihihii
ale tobie życzę udanego USG i obyś się dowiedziała kogo nosisz pod serduszkiem :)

Becia gratuluję córeczki =)

Ja w czwartek idę na usg i po raz pierwszy zobaczę moje maleństwo i może dowiem się czy będzie córcia czy synek, już się nie mogę doczekać tego dnia =)

becia, gratuluję i cieszę się razem z Tobą, naprawdę czytam Twój opis wizyty i się uśmiecham do monitora! :-)

też bym już tak strasznie chciałą wiedzieć kto mi w brzuszku zamieszkał, ale pocieszam się tym, że na moim USG maluszek będzie już dosyć duży taki już fajny, uształtoway :-D

no i rewelacyjne koszulki!! chyba zaraz sobie kupię :-)

Dziewczyny mam szybkie pytanie-wiem że wiele z was farbowało sobie włosy lub robiło balejaż, ja dzisiaj robie sobie balejaż-jasny kolorek i troche ciemniejszy-nie da sie wyeliinować tego zapachu bo to rozjaśniacz. Czy to nie zaszkodzi?

Co o tym myślicie? Co wam mowił gin?

aga, ja robiłam odrosty już w pierwszym trymestrze, mój gin stwierdził "nie przesadzajmy, to nie średniowiecze". fryzjerka też nie widziała problemu, ale posadziła mnie przy otwartym oknie, żebym nie wdychała oparów z farby :-)

Helol!
Becia - gratulacje!:-)
Aga, ja slyszalam, ze lepiej poczekac az sie skonczy I trymestr, ale prawda jest taka, ze kazdy ma inne zdanie na ten temat. Znam takie co sie nie maluja i nie uzywaja antyperspirantow przez cala ciaze.... nawet latem:szok:
Powodzenia na wizytach!

aga7602 nie powinno zaszkodzić,ja też robiłam sobie rozjaśniaczem jakieś 2 tygodnie temu.

żabcia powodzenia na usg,czas zleci szybko,jeszcze tylko dwa dni u Ciebie ;-)
U mnie 6 dni.

Becia gratuluję prawdopodobnie córci :-)

Mój mąż mnie zaskakuje.W sobotę upiekł ciasto z brzoskwiniami a wczoraj jabłecznik.Pierwsze jego wypieki a jakie pyszne.Rozpieszcza mnie.:-D:-D

reklama
becia ja rowniez gratuluje corci, nie ukrywam ze mi sie wlasnie marzy taka laleczka mała:) hm.. podejrzewam ze sie dzis nei dowiem, choc kto wie, poki co dojechalam cala do domku, towarzyszyl mi szwagier i kolega wiec 200 km minelo szybko:), oni zostajka na slasku na zlot trabantow na ktore jedzie moje rodzenstwo a ja wracam wieczorem po badaniach z moja mama do sącza, gdzie zostało moje starsze malenstwo;p;p. Mamnadzieje ze za bardzo nei dopiekl jeszcze drugiej babci, pierwszy raz został tam samm na cały dzien. Ale babcia wychowala 6 :D wiec da rade. Widze ze tu na forum ruch, a ja nie jestemw stanie wszystkiego nadrobic, troche przykro ze nie jestemna bieząco, za duzo obowiazkow teraz, ale mam ciągle wglad i strasznie sie ciesze jak widze dobre wiesci od was:). narazie zmykam sie wykapac, i lece dobanku po zaswiadczenia a na 17.30 upragnione badania, wieczorkiem wpadne zdac relacje dziewczyny! 3majcie się

Do góry