reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
maxwell80-
oj kochana mam nadzieje ale wiem ,że nie wypali bo mam taką bestie w brzuszku ,że zasłania się nóżkami...
charakter będzie bąbel miał po tacie jak nic :p hihihihihihihii
ale tobie życzę udanego USG i obyś się dowiedziała kogo nosisz pod serduszkiem :)

Becia gratuluję córeczki =)

Ja w czwartek idę na usg i po raz pierwszy zobaczę moje maleństwo i może dowiem się czy będzie córcia czy synek, już się nie mogę doczekać tego dnia =)

becia, gratuluję i cieszę się razem z Tobą, naprawdę czytam Twój opis wizyty i się uśmiecham do monitora! :-)

też bym już tak strasznie chciałą wiedzieć kto mi w brzuszku zamieszkał, ale pocieszam się tym, że na moim USG maluszek będzie już dosyć duży taki już fajny, uształtoway :-D

no i rewelacyjne koszulki!! chyba zaraz sobie kupię :-)

Dziewczyny mam szybkie pytanie-wiem że wiele z was farbowało sobie włosy lub robiło balejaż, ja dzisiaj robie sobie balejaż-jasny kolorek i troche ciemniejszy-nie da sie wyeliinować tego zapachu bo to rozjaśniacz. Czy to nie zaszkodzi?

Co o tym myślicie? Co wam mowił gin?

aga, ja robiłam odrosty już w pierwszym trymestrze, mój gin stwierdził "nie przesadzajmy, to nie średniowiecze". fryzjerka też nie widziała problemu, ale posadziła mnie przy otwartym oknie, żebym nie wdychała oparów z farby :-)

Helol!
Becia - gratulacje!:-)
Aga, ja slyszalam, ze lepiej poczekac az sie skonczy I trymestr, ale prawda jest taka, ze kazdy ma inne zdanie na ten temat. Znam takie co sie nie maluja i nie uzywaja antyperspirantow przez cala ciaze.... nawet latem:szok:
Powodzenia na wizytach!

aga7602 nie powinno zaszkodzić,ja też robiłam sobie rozjaśniaczem jakieś 2 tygodnie temu.

żabcia powodzenia na usg,czas zleci szybko,jeszcze tylko dwa dni u Ciebie ;-)
U mnie 6 dni.

Becia gratuluję prawdopodobnie córci :-)

Mój mąż mnie zaskakuje.W sobotę upiekł ciasto z brzoskwiniami a wczoraj jabłecznik.Pierwsze jego wypieki a jakie pyszne.Rozpieszcza mnie.:-D:-D

reklama
becia ja rowniez gratuluje corci, nie ukrywam ze mi sie wlasnie marzy taka laleczka mała:) hm.. podejrzewam ze sie dzis nei dowiem, choc kto wie, poki co dojechalam cala do domku, towarzyszyl mi szwagier i kolega wiec 200 km minelo szybko:), oni zostajka na slasku na zlot trabantow na ktore jedzie moje rodzenstwo a ja wracam wieczorem po badaniach z moja mama do sącza, gdzie zostało moje starsze malenstwo;p;p. Mamnadzieje ze za bardzo nei dopiekl jeszcze drugiej babci, pierwszy raz został tam samm na cały dzien. Ale babcia wychowala 6 :D wiec da rade. Widze ze tu na forum ruch, a ja nie jestemw stanie wszystkiego nadrobic, troche przykro ze nie jestemna bieząco, za duzo obowiazkow teraz, ale mam ciągle wglad i strasznie sie ciesze jak widze dobre wiesci od was:). narazie zmykam sie wykapac, i lece dobanku po zaswiadczenia a na 17.30 upragnione badania, wieczorkiem wpadne zdac relacje dziewczyny! 3majcie się

Do góry