reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam

Kota behemota mi się też już śniło,że urodziłam.Co najlepsze też bez bólu,tylko położne zabrały mi dziecko i nie chciały powiedziec co urodziłam.Poszłam później do pomieszczenia gdzie leżało pełno małych zawiniątek,ale tak zawinięte,że nawet buźki nie wystawały.Kazały mi stanąc przed jednym zawiniątkniem i odkryc twarzyczkę.Odkryłam a tam córeczka była :szok::-D:-D
Aż sobie odetchnęłam z ulgą,że się córa udała....szkoda tylko,że to sen :-p:-D:-D

Lecę robic obiadek,na dziś chłopcy,cała trójka zażyczyła sobie ryż zapiekany z jabłkami.
A później mykamy na plac zabaw po Antka szkole. ;-)

Witam
U nas dziś piękna pogoda, aż anergia mnie rozpiera, zaraz wezmę kosiarkę i skoszę ogródek. Nawet się nie namęczę bo to maleńki ogródek. Ale jak na złość prawie cały weekend padało. Wczoraj wzięliśmy Mayę do kościoła, matko co się działo. Biegała w każdą stronę a ja oczywiście za nią. Nie usiedzi na miejscu, chyba odpuścimy sobie z nią narazie takie wyprawy bo umęczona byłam okrutnie.

asko
powodzenia, teraz już tylko lepiej będzie, trzymam kciuki

agapa dokładnie dzieci strasznie szybko rosną, nasza Maya ma też ponad rok a ja nie pamiętam jak to było jak była maleńka. Dla mnie ten pierwszy rok za szybko leci, dobrze że zdjęć jest sporo i filmiki nagrywaliśmy to możemy powspominać.

witajcie Dziewczyny i Maluszki te w brzuszku i już poza :) !!!!

skromnie się spytam, czy przyjmiecie mnie, nas do swojego grona??:)
termin mam na 3 grudnia

Hej hej :-)

Matko, ja od rana biegam jak wariat po mieście, zapisałam się do kilku agencji pracy, w jednej mam spotkanie we środę na 10:00, w innej mam przynieść komplet papierów i dopiero wtedy mnie zapiszą... Kosmos jakiś, nigdzie pracy nie ma albo zbywają na "dzień dobry" zanim jeszcze powiesz, co od nich chcesz :dry: :-p Ale na szczęście piękna pogoda dzisiaj, cieplutko, słoneczko... W końcu, to już prawie LATO! :-)

kasiabzymek witam w grudniówkowym gronie Przyszłych Mamusiek! :-) :laugh2: Pisz z nami jak najczściej, tutaj jest bardzo rodzinnie i gościnnie :tak: :laugh2:

Padam ze zmęczenia... Zaległam na kanapie teraz :-)

witam mamy no i nową grudniówkę https://www.babyboom.pl/forum/members/kasiabzymek-8782.html
kasiabzymek ja mam termin na 1 hihihi \
sergeevna kochana trzymam kciuki znajdziesz prace ..będzie dobrze :)

a ja nie wyspana całą noc mnie bolała głowa robiłam sobie zimne okłady co przeszło i usnęłam to znowu zaczęła mnie głowa boleć :(
no i o 7 do szpitala na wyniki poszłam masakra :(
padam chce mi się spać ..jak by tego było mało pożarłam się z M normalnie ręce mi opadają :wściekła/y:

Niunia, jak bardzo Cie głowa boli, to możesz wziąć 1 tabletkę apapu... Biedactwo :-( A facetem się staraj nie denerwować, bo jeszcze bardziej rozboli :-( Wiem, że czasem ręce nam opadają do nich no ale co poradzić?... :sorry: Trzeba im jak dzieciom tłumaczyć wszystko po 100 razy... :dry:

wiesz mój ma czasem takie humory...jak by okres dostawał nic mu nie pasuje ....ale pojechałam do siostry jak wróci z pracy i tak mnie w domu nie będzie no i spokój mam :) a apapu nie miałam dla tego nie brałam ...w nocy już nie chciało mi się ubierać i szukać apteki ...
no nic może dzisiejsza noc będzie przespana :) rano znowu do szpitala po wyniki zobaczymy co ciekawego lekarz powie w środę :p

reklama
Trzymam kciuki, żeby wyniki były super! :-) Ja mam w czwartek wizytę u położnej i odsłuchiwanie bicia serduszka Maleństwa :-) Czekamy z niecierpliwością, ale jeszcze ponad miesiąc do kolejnego USG na którym się dowiemy jaką bobas ma płeć... Już bym chciała wiedzieć ;-) Choćby tylko po to, żeby móc do Maluszka mówić po imieniu :zawstydzona/y: a nie tak "bezpłciowo" jak do tej pory ;-)

No ale jakoś zleci - teraz wizyta u położnej, ciągle jestem w wieeeelkim oczekiwaniu na pierwsze ruchy Szkraba... Później to usg z prognozą płci i wtedy już będzie połowa ciąży za nami! :szok::-)

Do góry