reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
Witam

Kota behemota mi się też już śniło,że urodziłam.Co najlepsze też bez bólu,tylko położne zabrały mi dziecko i nie chciały powiedziec co urodziłam.Poszłam później do pomieszczenia gdzie leżało pełno małych zawiniątek,ale tak zawinięte,że nawet buźki nie wystawały.Kazały mi stanąc przed jednym zawiniątkniem i odkryc twarzyczkę.Odkryłam a tam córeczka była :szok::-D:-D
Aż sobie odetchnęłam z ulgą,że się córa udała....szkoda tylko,że to sen :-p:-D:-D

Lecę robic obiadek,na dziś chłopcy,cała trójka zażyczyła sobie ryż zapiekany z jabłkami.
A później mykamy na plac zabaw po Antka szkole. ;-)

Witam
U nas dziś piękna pogoda, aż anergia mnie rozpiera, zaraz wezmę kosiarkę i skoszę ogródek. Nawet się nie namęczę bo to maleńki ogródek. Ale jak na złość prawie cały weekend padało. Wczoraj wzięliśmy Mayę do kościoła, matko co się działo. Biegała w każdą stronę a ja oczywiście za nią. Nie usiedzi na miejscu, chyba odpuścimy sobie z nią narazie takie wyprawy bo umęczona byłam okrutnie.

asko
powodzenia, teraz już tylko lepiej będzie, trzymam kciuki

agapa dokładnie dzieci strasznie szybko rosną, nasza Maya ma też ponad rok a ja nie pamiętam jak to było jak była maleńka. Dla mnie ten pierwszy rok za szybko leci, dobrze że zdjęć jest sporo i filmiki nagrywaliśmy to możemy powspominać.

witajcie Dziewczyny i Maluszki te w brzuszku i już poza :) !!!!

skromnie się spytam, czy przyjmiecie mnie, nas do swojego grona??:)
termin mam na 3 grudnia

Hej hej :-)

Matko, ja od rana biegam jak wariat po mieście, zapisałam się do kilku agencji pracy, w jednej mam spotkanie we środę na 10:00, w innej mam przynieść komplet papierów i dopiero wtedy mnie zapiszą... Kosmos jakiś, nigdzie pracy nie ma albo zbywają na "dzień dobry" zanim jeszcze powiesz, co od nich chcesz :dry: :-p Ale na szczęście piękna pogoda dzisiaj, cieplutko, słoneczko... W końcu, to już prawie LATO! :-)

kasiabzymek witam w grudniówkowym gronie Przyszłych Mamusiek! :-) :laugh2: Pisz z nami jak najczściej, tutaj jest bardzo rodzinnie i gościnnie :tak: :laugh2:

Padam ze zmęczenia... Zaległam na kanapie teraz :-)

witam mamy no i nową grudniówkę https://www.babyboom.pl/forum/members/kasiabzymek-8782.html
kasiabzymek ja mam termin na 1 hihihi \
sergeevna kochana trzymam kciuki znajdziesz prace ..będzie dobrze :)

a ja nie wyspana całą noc mnie bolała głowa robiłam sobie zimne okłady co przeszło i usnęłam to znowu zaczęła mnie głowa boleć :(
no i o 7 do szpitala na wyniki poszłam masakra :(
padam chce mi się spać ..jak by tego było mało pożarłam się z M normalnie ręce mi opadają :wściekła/y:

Niunia, jak bardzo Cie głowa boli, to możesz wziąć 1 tabletkę apapu... Biedactwo :-( A facetem się staraj nie denerwować, bo jeszcze bardziej rozboli :-( Wiem, że czasem ręce nam opadają do nich no ale co poradzić?... :sorry: Trzeba im jak dzieciom tłumaczyć wszystko po 100 razy... :dry:

wiesz mój ma czasem takie humory...jak by okres dostawał nic mu nie pasuje ....ale pojechałam do siostry jak wróci z pracy i tak mnie w domu nie będzie no i spokój mam :) a apapu nie miałam dla tego nie brałam ...w nocy już nie chciało mi się ubierać i szukać apteki ...
no nic może dzisiejsza noc będzie przespana :) rano znowu do szpitala po wyniki zobaczymy co ciekawego lekarz powie w środę :p

reklama
Trzymam kciuki, żeby wyniki były super! :-) Ja mam w czwartek wizytę u położnej i odsłuchiwanie bicia serduszka Maleństwa :-) Czekamy z niecierpliwością, ale jeszcze ponad miesiąc do kolejnego USG na którym się dowiemy jaką bobas ma płeć... Już bym chciała wiedzieć ;-) Choćby tylko po to, żeby móc do Maluszka mówić po imieniu :zawstydzona/y: a nie tak "bezpłciowo" jak do tej pory ;-)

No ale jakoś zleci - teraz wizyta u położnej, ciągle jestem w wieeeelkim oczekiwaniu na pierwsze ruchy Szkraba... Później to usg z prognozą płci i wtedy już będzie połowa ciąży za nami! :szok::-)

Do góry