reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Wy się kochane przejmujecie kilogramami na plusie...ja tam mam to gdzieś...i tylko z tego powodu,że w związku z zespołem hashimoto mogę tyć...ale myślę,że dam radę,bo co jak co ale skoro zmobilizowałam się i schudłam w pół roku 25 kg to teraz też dam radę.

reklama
Witajcie!!!
Ja juz po wizycie:):)
Na wizycie wszystko ok:)dzidzius sie pokazal caly:)ale to co miedzy nogami schowal!!!
Nastepna wizyta za 3 tygodnie:)

Pisze dopiero teraz bo jeszcze bylismy u chrzesniaka na 2 urodzinach:)

Milego wieczorkuu!!

hej! Firanka ja tez mam tez mam ten piękny rodzaj niedoczynności tarczycy.. z Kamilem przytylam 25 kg.. ale w sumie z wlasnej glupoty bardziej, teraz troszke bardziej sie pilnuje, no ale czasem słabosć zwycieza.., na szczescie tak jak ty w pol roku juz tego nei bylo.
Nie jestem w stanei nadrobić wszystkiego co pisałyście, widziałąm tylko troszke urywki wiesci po wizytach itp, wiec mamusie gratuluje!!!

My mamy prenatalne we wtorek.. zobaczymy jak bedzie, niestety cholera jestem dalej w szpitalu, dzis wieczorem zastapil mnie na noc maz, zebym sie normalnie polozyla, bo przeciez tu nawet lozek nie maja do wypozyczenia dla rodzicow. spimy jak kto moze. Więc 3 noc w takich warunkach to troszke za duzo jak na kobiętę w ciąży. A niestety za duzo od niego nei mogę wymagac tez jest wiecznie w pracy i zmeczony. Dzis juz mialamw poludnie kryzys balam sie nosic kamil bo mi rece odmowili posluszenswa ze zmeczenia, teraz wpadlam na chwile do was i zzmykam sie wyspac, do poludnia obiecalam znowu go przejac. To jest pierwsza moja cała noc bez mojego maluszka. ALe wiem że jest w najlepszych rękach:)
A jesli chodzi o moje dziecię, to dziewczyny nawet nei wiece jak mi ulżyło pani ordynator na wizycie stwierdzila, ze moj syn chyba wie jak bardzo mi zalezy wyjsc najp[ozniej we wtorek rano, bo wszystko zaczyna sie ladnie goic, biegunka ustala juz w czwartek wieczorem, a dzis juz jadl ladnie wszystkie posilki stałe, moze nei w imponujacych ilosciach ale zawsze jadł malo, za to bułka z masełkiem i dzemem to był pozerana, że az widac było że dziecko kilka dni nei jadło nic poza mlekiem i herbatką. No aaa i jużbroi na maxa, znają go wszyscy bo jako jedyne dziecko zwiedziło całyyyy dosłownie oddzial. Nauczyl sie nawt otwierac drzwi i mi ucieka przy kazdej mozliwosci z pokoju.
Dzieki za kciuki dziewczyny, juz jestem o niego spokojniejsza, efekty widac golym okiem, choc jeszcze kolorowo nei jest:).
buziaki dla was wszystkich 3 majcie sie cieplutko, teraz pewnie pojawię się jak juz wroce do domku z młodym. :)

hej! Firanka ja tez mam tez mam ten piękny rodzaj niedoczynności tarczycy.. z Kamilem przytylam 25 kg.. ale w sumie z wlasnej glupoty bardziej, teraz troszke bardziej sie pilnuje, no ale czasem słabosć zwycieza.., na szczescie tak jak ty w pol roku juz tego nei bylo.
Nie jestem w stanei nadrobić wszystkiego co pisałyście, widziałąm tylko troszke urywki wiesci po wizytach itp, wiec mamusie gratuluje!!!

My mamy prenatalne we wtorek.. zobaczymy jak bedzie, niestety cholera jestem dalej w szpitalu, dzis wieczorem zastapil mnie na noc maz, zebym sie normalnie polozyla, bo przeciez tu nawet lozek nie maja do wypozyczenia dla rodzicow. spimy jak kto moze. Więc 3 noc w takich warunkach to troszke za duzo jak na kobiętę w ciąży. A niestety za duzo od niego nei mogę wymagac tez jest wiecznie w pracy i zmeczony. Dzis juz mialamw poludnie kryzys balam sie nosic kamil bo mi rece odmowili posluszenswa ze zmeczenia, teraz wpadlam na chwile do was i zzmykam sie wyspac, do poludnia obiecalam znowu go przejac. To jest pierwsza moja cała noc bez mojego maluszka. ALe wiem że jest w najlepszych rękach:)
A jesli chodzi o moje dziecię, to dziewczyny nawet nei wiece jak mi ulżyło pani ordynator na wizycie stwierdzila, ze moj syn chyba wie jak bardzo mi zalezy wyjsc najp[ozniej we wtorek rano, bo wszystko zaczyna sie ladnie goic, biegunka ustala juz w czwartek wieczorem, a dzis juz jadl ladnie wszystkie posilki stałe, moze nei w imponujacych ilosciach ale zawsze jadł malo, za to bułka z masełkiem i dzemem to był pozerana, że az widac było że dziecko kilka dni nei jadło nic poza mlekiem i herbatką. No aaa i jużbroi na maxa, znają go wszyscy bo jako jedyne dziecko zwiedziło całyyyy dosłownie oddzial. Nauczyl sie nawt otwierac drzwi i mi ucieka przy kazdej mozliwosci z pokoju.
Dzieki za kciuki dziewczyny, juz jestem o niego spokojniejsza, efekty widac golym okiem, choc jeszcze kolorowo nei jest:).
buziaki dla was wszystkich 3 majcie sie cieplutko, teraz pewnie pojawię się jak juz wroce do domku z młodym. :)
To wracajcie szybko, a ty mykaj do łóżka spać :-D

Asko to dobrze ze sie poprawilo!!!!
Trzymajcie sie cieplutko i zmykaj spac:)

Ja tez uciekam!!
Dobranoc...Widze ze tylko my Agapa takie nocne Marki:):):):)
papapapapapaa

Dzień dobry. Ja na nogach już od 6:30...Nicole właśnie je śniadanko,a ja mam chwilę dla siebie,nie gadam z moim palantem,bo miał wielki problem z pójściem i zrobieniem dziecku śniadania...to niech se teraz obiad sam gotuje...bo siły żeby z kolegami iść na piwko to miał...ale,aby dać śniadanie dziecku to już nie...ale się wkurzyłam od rana wrrrrrrrr...

Ahoj.. ;)
Wczoraj wieczorem zmierzyłam sobie ciśnienie i chyba wiem skąd to wczorajsze, koszmarne samopoczucie. Miałam 85/45.. Teraz nieco wzrosło 90/51 i już mi troche lepiej. Zaraz sobie zjem śniadanie i może będę miała więcej siły.
Izi85 to łobuziak, że się nie pokazał z tej strony :) Mam nadzieje, że moje maleństwo mi takiego psikusa nie zrobi, bo już się nie mogę doczekać pierwszych zakupów. Pomimo, to że czuję że to chłopak, to wstrzymam się jeszcze, żeby nie zapeszyć.

Dzień dobry, dopiero wstałam ;-) Witam się z poranną kawusią :tak:

Firanka
ojjj, ja też nie lubię takiego zachowania :dry: Mam nadzieję, że Mąż zrozumie błąd...
Nastazja ja chyba też mam problem z ciśnieniem :sad: Ile razy wychodzę na miasto to przychodzi taki moment, że zaczyna mi być duszno, niedobrze, ręce się trzęsą, jest mi słabo... A może to cukier? :szok: :dry: Kiedy masz termin usg kolejnego? Ja tez mam przeczucie, że u mnie w brzuszku chłopczyk ;-) My już po pierwszych zakupach jesteśmy - moj G. stwierdził, że skoro I trymestr już za nami, to trzeba pecha odgonić :zawstydzona/y: I tym sposobem mamy już dla Szkraba 3 pary body z krótkim rękawkiem ;-)

Hej mamusie:-)
Ja też z kawusią i sobie czytam, co "naskrobałyście"..;-)
Firanka, oj, nie za ciekawie masz z tym Twoim..
Izi, ale masz łobuziaka, hehe..może następnym razem się pokaże w całej okazałości:-)
Sergi, Nastazja, też mam przeczucie, że będzie chłopczyk - ja mam wizytę w środę (hurra:-)) i może się ujawni w końcu..

reklama
Do góry