reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Inka, gratuluję zębolka!

Asienka, Sosnowiczanka, rurka powoduje naturalny odruch mięśni odbytu, które chcą się pozbyć "obcego ciała", a w efekcie przy okazji pozbywają się czegoś jeszcze ;)

Malenstwo, jak sobie daję radę? Sama nie wiem. Rozpędziłam się i pędzę. Jak mi kiedyś braknie sił z hukiem upadnę i nie wstanę ;)

Kochane dziekujemy za życzonka!!!!:*

My dzis bylismy u mojej mamy,zostawiłam dzieci a ja pojechalam pokazac mieszkanie..No i zobaczymy co zdecydują.
Pózniej szybko skoczylam na zakupy przed wakacjami i kupiłam między innymi jabłka ze śliwkami dla młodej bo tez nie moze kupki zrobic,ale pewnie przez to ze zmienilismy mleczko na 2;/ ehhh

Jutro w koncu po niespełna 3 tygodniach wraca mój M!!!! w piatek pakowanie i w sobote wyjazd nad morze,kurde nie bede miec internetu i nie wiem jak bede bez Was sobie radzic;)

Spadam poczytac i otwieram TRIXA MALINOWEGO:)

Dziewczyny pilnie potrzebuje nosidełko na wyjazd macie jakies tanie????

Ostatnia edycja:
Asienka moja zuza jak brala żelazo to prawie caly czas byly problemy z kupka:( i wlasnie kupki sa ciemne i smierdzace. A teraz jak mamy zatwardzenie to wlasnie pomaga sloiczek ze sliwkami :)
Mla obys nie padla bo co my bysmy tu bez ciebie poczeli:)
Inka gratuluje zabka
Sosnowiaczanka to Alanek ladnie Ci polecial z zabkami:)
Dorotar oby sytuacja poprawila ci sie jak najszybciej
Izi to widze ze nie tylko ja bez chlopa sie obchodze dobrze ze twoj maz jutro wraca moj dopiero w sobote zazdroszcze wyjazdu :)
Moja mała dopiero poszla spac . A do mnie dzwonil ze chory 39 stopni goraczki bol gardla i hyl u lekarza i ma zapalenie gardla:( dostal antybiotyk i mam nadzieje ze do powrotu mu przejdzie:)

Maciuś od prawie godzinki śpi a ja dokończyłam sprzątać kuchnię i normalnie zwariować idzie siedząc w kuchni sąsiedzi tak się tłuką że szklanki mi skaczą w szafce rozumie to że są dzieci ale sorki cały boży dzień tłuką się biegają drą ile można i jeszcze teraz po nocy jest już 22.15 a tam dalej bieganie po schodach i tłuczenie się ... narzekałam na jednego zza ściany że słucha cale nocy muzyki to teraz się nowi wprowadzili obok z 3 albo 4 dzieciaków wrrrr jak mi obudzą dziecko to się wścieknę wtedy dopiero.
Siedzę i czekam na wodę żeby mi się nagrzała na kąpiel i przy okazji na M bo niedługo powinien być z pracy.
Ja dzisiaj narzekałam do M że mały ma zatwardzenie dałam mu obiadek z jabłkiem i od 12-tej do wieczora 4 kupki były.

Bartek wstał o 5:baffled: , Tz oczywiście odwrócił się na drugi bok i tyle-czekam jak wstanie:wściekła/y:, małego właśnie robienie kupki rozbudziło- też ostatnio niezbyt łatwo z tym, bo kupki twardsze, czasem robi tylko 1 małą na cały dzień.

Co do kupek to polecam na rozluźnienie śliwka z hippa i gruszki. U nas to działa. I piszecie o rurkach windi, przy naszych kolkach rurki też nie pomagały, ale po wlożeniu za każdym razem szła kupka. Inny sposób to termometr z giętką koncówką...Jak wszystko się robi delikatnie i z wyczuciem to krzywdy się nie zrobi napewno.
Izi fajnie czasem tak potęsknić, bo powroty mogą być całkiem przyjemne;)
Mła ja wczoraj o Tobie też myślałam. Nadal gotujesz obiady dla swojego M.?? Ja chyba na dłuższą metę nie wytrzymalabym tak wysokich obrotów....

Mikołaj dzisiaj wstał o 4.40 i mnie wołał. Dopiero po kilkunastu minutach przypomnialo mi się że nie jadł nic w nocy:/ Kochanienki nie płakał tylko mnie wołal "eeeeee" naprzemiennie z "eeejjjj":p A matka taka niekumata :p

Jadę dzisiaj do zakładu pracy złozyć wniosek o wychowawczy. Idę się kąpać bo MIki zasnął...

Wszystkiego dobrego dla Halinki i Anusi Salsik i Piotrusia Marii!! Ależ ten czas leci...

Dla Halinki i Anusi ogromny podwójny buziak! Niech ładnie rosną i będą pociechą dla mamusi :-)
Swoją drogą pierwsze grudniaczki kończą już 9 m-cy!:szok:

Malenstwo
, dzięki :* :D

Venus, gotuję, gotuję. I prawie się z wszystkim wyrabiam. Brakuje mi tylko czasu na... sen ;)
Dzisiaj Miśka wstała niewiele wcześniej niż Mikołajek. Szkoda, że nie mogli się raze pobawić i dać nam pospać :D

Mła ja też jestem w szoku, że skarby Salsika naszego mają już 9 m-cy!!Toż to szok;))) A co do spania naszych pociech to może zajęliby się sobą, a my byśmy pospały...ehhh pomarzyć można;)

Mikołaj jeszcze śpi cwaniak mały.. Jedyny plus to jest taki, że wykapałam się, zrobiłam porządny makijaż i pomalowałam pazurki, uff;)
Teraz kawka i chwila oddechu:)

reklama
Dzien dobry
U nas pobudka o 6:50 więc tez średnio jestem wyspana!
Mlody ogląda teraz bajkę a ja leze i próbuje jeszcze chwile odpocząć.

Halinko, Aniu najlepszego dla Was!!

Taaaa koniec wolnego, Mlody qpe zrobił, trzeba iść!

Do góry