reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Asnienka gratuluję kupki :) Powiem ci ze ja sama nie bylam zdolna wsadzic Alanowi rurke w tylek, najpierw robila to moja mama, potem M, ale ona naprawde mu pomogła, uwazam to za jedną z rzeczy które naprawdę pomogły nam przy kolce.

reklama
sosnowicznka nam przy kolkach nie pomogło nic nawet ten wychwalany sab simplex mogłam sobie do kosza wyrzucić mały musiał wycierpieć swoje a ja wraz z nim...;/ w przypadku kolki to jasne że rurka odprowadza gazy nagromadzone w jelitach ale jak ona działa w przypadku zatwardzenia?;p

A ja przy zatwardzeniu polecam sloiczek hippa sliwka!! U nas zawsze działało i zawsze mam awaryjny w domu!! A po żelazie Michas naprawdę może się męczyć. Pamietam jak w ciąży brałam żelazo i wtedy przezywalam katusze.

A u nas dzis w końcu pojawił się ząb :-) :-)
Mamy prawą dolna jedynkę!!!

inka gratuluję ząbka :-)
Ile jeszcze jest bezzębnych grudniaczków ?? bo u nas nadal pusto.

Maciuś usnął a ja się motywuję żeby umyć gary ale jakoś brak mi chęci do tego siedzę na sofie i mi się tyłka ruszyć nie chce.
Dzisiaj piękne słoneczko za oknem a my siedzieliśmy w domu bo wózek jest w samochodzie a nie chce mi się z nim szarpać bo wchodzi do bagażnika na styk.

Właśnie w wydarzeniach jest o półtorarocznej dziewczynce ugodzonej 2 razy nożem :szok:

Inka w koncu! Gratulacje!

U nas idzie naraz gorna jedynka I dwojka, masakra....

Dorator oby wam sie szybko ulozylo!
Asienka gratuluje kupki! Jezeli to zeby to wspolczuje :-(
Sosnowiczanka brawo dla Alanka! Jeszcze zrzuci Bo ruch robi swoje, Ben tez mniej teraz przybiera.

Upieklam dzis jablecznik i Na obiad zrobilam kasze kus kus z kurczakiem, fasolka i serem a I groszkiem, zaciagnelam puszka pomodorow i majonezem I calkiem fajny obiad wyszedl :-D Musialam Bena spac o 18 polozyc, ciezki dzien, oby zasnal normalnie :-/

Asienka- super że Michaś poradził sobie z kupką.
Inka- gratuluję ząbka oby kolejne przechodził łagodniej.

Ja byłam u lekarki- no i potwierdziła że mam zapalenie pęcherza. Dostałam furaginę i wit.c, jeszcze coś p/bólowego. Zaraz wszystko sobie wezmę i nyny, bo kiepsko się czuję.

reklama
Do góry