Matko jak dobrze, że Emilka ma już te zębole i śpimy normalnie
Wczoraj wieczorem była tak zmęczona, że padła mi na rękach, już jej nawet nie kąpałam tylko taką lejącą się przez ręce przebrałam w bodziaka i poszłyśmy spać. A dziś rano nie chciała mnie z łóżka wypuścić, jak tylko usłyszała budzik to dawaj złapała się za cycka i ciumka, dobre 15 minut go trzymała, przysypiała, ale jak tylko jej wypadał to łapała znów. Cwaniara
Wiedziała, że budzik oznacza, że mama sobie idzie, a jak złapie cycka to nie ucieknę
Dziś w końcu M ma dzień wolny i mamy sporo spraw do załatwienia...
I idę dziś do neurologa, mama mi kazała. Kilka razy (chyba 4, a może 3?) zdażyło mi się takie coś, że dostawałem w nocy takich jakby drgawek, normalnie mną rzucało i trzęsło, i miałam wrażenie że jest mi strasznie zimno. Pierwszy raz trafiło mi się to w listopadzie i nastraszyli mnie, że to może być rzucawka, ale potem jeszcze się parę razy zdarzyło po ciąży. No i mama kazała mi iść do neurologa i sprawdzić o co chodzi. Idę u siebie w pracy o 12.
Dziewczynki sorki że nie poodpisuje, ale myślałam, że mam więcej czasu, a tu już praca goni!
Odezwę się później!
Dziś w końcu M ma dzień wolny i mamy sporo spraw do załatwienia...
I idę dziś do neurologa, mama mi kazała. Kilka razy (chyba 4, a może 3?) zdażyło mi się takie coś, że dostawałem w nocy takich jakby drgawek, normalnie mną rzucało i trzęsło, i miałam wrażenie że jest mi strasznie zimno. Pierwszy raz trafiło mi się to w listopadzie i nastraszyli mnie, że to może być rzucawka, ale potem jeszcze się parę razy zdarzyło po ciąży. No i mama kazała mi iść do neurologa i sprawdzić o co chodzi. Idę u siebie w pracy o 12.
Dziewczynki sorki że nie poodpisuje, ale myślałam, że mam więcej czasu, a tu już praca goni!
Odezwę się później!