reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dobry wieczor,
Nastazja - czasem tak niestety sie to odbywa.... Nie poddawaj sie, nastepnym razem sie uda! Trzymam kciuki! Szukalam prawie rok pracy i w najmniej spodziewanym momencie sie udalo...
Maxwell - wspolczuje.... my tez kiedys bylismy w podobnej sytuacji... myslalam, ze ta adrenalina mnie rozniesie.... oby wszystko sie wyjasnilo...
Kota, powodzenia jutro!
Asienka, mam nadzieje, ze u was w porzadku...
Dorota - mam nadzieje, ze szybko sie pogodzicie i M. pojdzie po rozum do glowy...
Nikuss - powodzenia jutro!
Violett - zazdroszcze tej organizacji... mam wrazenie, ze slabo sobie radze...
Moj Maly uwielbia laptop i komorke.... az mu sie rece trzesa...

Ostatnia edycja:
reklama
maxwell proszę bardzo fotkę ... szczerze tak średnio to to wygląda ale za to smakuję nam tzn mi i M :-)
coś.jpg

Maciuś w końcu usypia będzie chwila odpoczynku bez chodzenia za nim bo wszędzie jest go pełno i znalazł sobie nowe zabawki które stoją na półce koło drzwi tzn. buty :-)

Maxwell- my tez bezzebni:baffled:

Kurcze dziewczyny wypilam z przyszlą chrzestna Alanka pół na pół wina litrowego:zawstydzona/y:i ledwo co zipie:-DAlan spi dobrze ze M ma wolne i czuwa,az sie boje rana jak mi głowa bedzie pekac.Ide sia klasc (i pewnie bedzie helikopter:-D:-Dżycze wam spokojnego wieczoru bo u mnie bedzie chyba tornado:-D:szok:

Ostatnia edycja:
Hej,
bardzo rzadko udzielam się na tym wątku, ale podczytuję Was co parę dni...:-)
Widzę, że od jakiegoś czasu wiele mam skarży się na kiepsko przesypiane nocki. U nas było podobnie, zanim moje dziecko na dobre usnęło potrafiło w ciągu 2,5h obudzić się np. z 5razy, a potem co 2-3h...oczywiście myślałam, ze to sprawa ząbków, ale zęby dawno wyszły, a problem pozostał. Z pomocą przyszła nam ta oto książka dr Eduard Estivill. Czytałam ją już parę razy wcześniej, ale nie byłam przekonana do tej metody, aż w końcu dojrzałam i zastosowałam w praktyce. Na prawdę działa!!!! Pierwszy wieczór był troszkę płaczliwy, ale po zaśnięciu niunia spała 7h, następne dni były już ok, a teraz po 2 tygodniach coraz częściej przesypiamy całe noce (od 20 do 6-7).
Pozdrawiam serdecznie :-)

Asienka o kim jak o kim ale o Michasiu to napewno nie zapomnimy, ja osobiscie codziennie o was myślę i co wejdę na BB to patrzę czy Ciebie nie ma :*
Mam nadzieję kochana ze te wszystkie ciężkie dni już za Tobą i częsciej będziesz tu bywać...

Maxwell o kurde, to nie ciekawie trochę brzmi, bo jak juz od początku takie rzeczy wychodzą... Hmm, bądz czujna kochana bo rózni ludzie chodzą po swiecie i różnych oszustów idzie spotkac... A mieszkanko to kupa kasy i jednak trzeba bardzo uwazac.
A księgi wieczystej to przypadkiem w sądzie nie mozna zobaczyc???

Nastazja niezle z tą sąsiadką, kiedys pracowala u mnie taka Agnieszka, ona miala 26 lat, jej starszy brat mial 27 i wtedy jej mama urodzila jeszcze jedno dziecko, chyba ze 45 czy 46 lat miala, no powinna juz raczej babcią zostac :no:, Chociaż z drugiej strony jak sie przytrafilo to co zrobic.....

Kota
powodzenia jutro w pracy i daj znac jak tylko wrócisz jak dałaś radę ;)

Phelania mam nadzieję ze kac-morderca Cię jednak ominie :-)

A_gala zazdroszczę tych przespanych nocy.

Malenstwo a jak po weselu?

Mój M jak jakis idiota włączył mega glosno film na dvd i obudzil mi Alana (ktory spal w drugim pokoju) No cholera ciezko mu sie bylo domyslec ze w halasie mlody nie bedzie dlugo spal, i pominę fakt ze godzine go usypialam... I teraz musial za to isc go uspic, a co niech sie poczuje do odpowiedzialnosci chociaz trochę!

Agapa gratulacje dla siostry, oby tylko z małym wszystko było ok! To jej pierwsze dziecko?

Dzien dobry
Agapa trzymam kciuki by maluch był zdrowy!
Dziewczyny dzięuję w imieniu siostry. "Malutki" Kajtek waży 3480g i ma 55cm. Jest "dorosłym" wcześniakiem bo powinien się urodzić 18-go sierpnia. Jest cały i zdrowy. Poród miała naprawdę szybki. Na porodówce leżała 2 godz.

Witamy sie i my,
Czy jak sa takie upały tez rozbieracie maluszki do golasa?Bo mi w body czy w rampersie sie gotuje!!!
Mikołaj jest tylko w pieluszce, ale w takie upały siedzimy w domu. Na dworze go tylko usypiam i śpi ale w cieniu.

Witajcie Kochane, gratukuję wszystkich nowych ząbków, życzonka dla solenizantów.
Niestety wasze życzonka co do udanego grilla nie spełniły się. Podczas grilla miałam mega kłótnie z K i mam wszystkiego dosyć.
Chyba muszę zrobić przerwę od internetu i spróbować sobie wszystko poukładać w życiu. Będę was podczytywać zapewne ale na chwilę obecną nie mam nastrojów na żadne pisanie. Trzymajcie kciuki by wszystko mi się ułożyło dobrze???
Tak mi przykro że grill się nie udał. Nie zostawiaj nas na długo bo będziemy za tobą tęsknić.

Maxwell- my tez bezzebni:baffled:

Kurcze dziewczyny wypilam z przyszlą chrzestna Alanka pół na pół wina litrowego:zawstydzona/y:i ledwo co zipie:-DAlan spi dobrze ze M ma wolne i czuwa,az sie boje rana jak mi głowa bedzie pekac.Ide sia klasc (i pewnie bedzie helikopter:-D:-Dżycze wam spokojnego wieczoru bo u mnie bedzie chyba tornado:-D:szok:
Kochana szalejesz na całego. Pewnie ci wesoło:-D:-D:-D

Phelania Witaj po wakajach;)
Moja ma cos na sobie zawsze,bo nie lubie jak ja biore na raczki to pozniej sie cala klei,a tak przynajmniej pot "wsiąka" w koszulke,sukienke.body..

Dorotar oby wszystko si ułożyło!!!

Kota świetnie że myslisz już o rodzeństwie:):) na pewno dasz rade!!!

Ja byłam na weekend u Tesciów i dziś wróciłam z Młoda,a Patryk jeszcze został na wakacjach:)We wtorek musze jechac załatwic mieszkani(bo wyprowadzaja nam sie lokatorzy,którym wynajmujemi meszkanie) niestety z dni na dzien;/ eehhhh tylko problemy,ale na szczescie nie oddam im kaucji,bo powinni napisac nam dwumiesieczne wypowiedzenie..A że M nie ma to ja sie musze tym zająć..

Ide spać,bo dzis Patryk os zle spał u Tesciów bo była burza i chyba sie wystraszył:(
A ja sie nie wyspałam:(
Dobranoc.

Agapko gratulacje Ciociu:)

Ostatnia edycja:
Maxwell, notariusze mogą sprawdzać księgi wieczyste elektronicznie, więc zbadaj dobrze sprawę.

Asienka, nie zapominamy :) Zresztą pisałam kilka dni temu, że tęsknimy :)

Maxwell, Ankubator, Mimozami -
wszystkiego najlepszego dla ośmiomiesięczniaków!!!! :)
Ewka, również dla Was wszystkiego najlepszego!!! :)

reklama
Hejka :)

Kota t
rzymam kciuki za dzisiejszy dzień, zobaczysz, nie będzie tak źle.

Agapa
super, że z Kajtkiem wszystko dobrze :)

Ja już siedzę w pracy i wiem, że trudny dzień się dziś szykuje... no ale nic, aby do 13:30 :)
Pogoda u nas dziś (przynajmniej na razie) lepsza, trochę chłodniej, ale obawiam się, że w dzień znów przygrzeje. No i w sierpniu będę miała 1 długi weekend bo 13.08 musze wziąć dzień opieki nad dzieckiem, będę 3 dni leniuchować w domu. Szkoda tylko, że sama z Emi bo moi rodzicie wyjeżdżają, a M w pracy cały czas będzie.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych świętujących :)

Aha, Kupinosia! Ty chyba kiedyś pisałaś, że Twoja dieta jest bogata w błonnik, mogłabyś podpowiedzieć co jesz? No chyba, że mi się coś pomerdało to sorki ;-)

Do góry