agapa
Fanka BB :)
Witajcie.
U mnie nocka ok. Chyba była tylko jedna pobudka. Nie pamiętam nawet dobrze.
Ja wstawiłam pranie rzeczy dla siostry tylko nie mam gdzie tego wysuszyć bo mokro, ale chyba się rozpogodzi. Mikuś mi zasnął.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków
U mnie nocka ok. Chyba była tylko jedna pobudka. Nie pamiętam nawet dobrze.
U nas dopiero z pół godz. temu przestało padać. A tak to od rana non stop.Hey
Dzisiaj pogoda mega beznadziejna, co chwila pada deszcz.. Fajnie ze sie ochlodzilo bo lepiej od razu sie czlowiek czuje ale ten deszcz;/ U nas dzien bez wyjscia na dwor to jakas masakra bo Marika ciagle stoi przy dzrzwiach i buczy i gada "idziemy tam" "chodz mama" i tak w kolko. Ale i tak bede musiala wyjsc bo musze kupic jakies miesko na obiad. chyba zrobie pulpey to bede miala na dwa dni.
Fabianek spi narazie, Marika wziela scierke i wyciera wszystko co sie da
Kotka, tak mi się żal was zrobiło. Nie przejmuj się tak bardzo (łatwo się mówi). początku są trudne, ale i ty i Kubuś przyzwyczaicie się do sytuacji.hej dziewczyny,
pisze na szybko z pracy, wiec jest ok, do domu nie dzwonie, choć mama mi napisała smsa, że mały wyspacerowany i śpi
powiem Wam, że jak odjeżdżałam samochodem, to mama stanęłam z Kubą w oknie, on tak strasznie na mnie patrzył i walił rączkami w szybę, a ja szybko odjechałam i popłakałam się na maxa, później na skrzyżowaniu na czerwonym poprawiałam makijaż w lusterku wstecznym
wieczorem się odezwę! miłego dnia kochane!!!
Ja wstawiłam pranie rzeczy dla siostry tylko nie mam gdzie tego wysuszyć bo mokro, ale chyba się rozpogodzi. Mikuś mi zasnął.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków