reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzieki dziewczyny :)

Maxwell- narazie jestem spokojna, ale ogolnie jestem niesmiała i boje sie, ze nie podołam:p ale tereaz jestem zdesperowana i postaram sie jak najlepiej wypasc :)

reklama
Nikuss, tylko nie mów, że jesteś zdesperowana! Masz być energiczna, wypoczęta i komunikatywna, podejrzewam, że tego właśnie oczekują od swoich pracowników. No i uśmiechnięta ;) Powodzenia! :)

Hej laseczki

Z głowa wszystko ok :) Tragedi nie bylo choc był lekki helikopterek:-D

Agapa- gratuluje ciociu:)
Kota- trzymam &&& za pierwszy dzien pracy:tak:
Nikuss- dasz rade kochana zobaczysz !!!!Dostaniesz ta prace:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZIESIEJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTÓW!!!!

Młody siedzi w bujaku,wstał o 6 rano akurat M przyjechał z pracy nakarmił go ,poszedł spac i teraz wstał o 9 .Pogoda nas nie rozpieszcza ponuro szaro buro ale jak przejdzie mżawka ide z młodym do biblioteki:)

Dzień dobry :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH OŚMIOMIESIĘCZNIAKÓW MARTUSI, MIKOŁAJKA I HANI :-) ORAZ DLA SIEDMIOMIESIĘCZNIACZKI ZUZI :-)

Moje dziecko obudziło się z płaczem o 5 udało mi się go jeszcze uśpić i dospał do 7 a ja podrzemałam do 7.30 bo przywalił mi w głowę telefonem znalazł sposób na rozbudzenie mamusi.
Dzisiaj u nas ciut lepsza pogoda bo nie pada i jest słoneczko ale tylko 12 stopni.

Hej:)

Za nami niezla noc, tylko poranek cos marudny... Moze pózniej bedzie lepiej...

Maxwell, Ankubator, Ewka, Mimozami wielkie buziaki dla maluszkow :****

Izi dlugo wam mieszkali lokatorzy??? My tez wynajmujemy mieszkanko, i non stop nam sie zmieniają:no:

Nikuss dasz radę :) Trzymamy kciuki i daj znac !!!!

A u nas dzis pięknie i slonecznie :)

Zaraz zbieram sie i jadę do lekarza, muszę wziąść skierowanie na badania krwi :cool: Ajj znowu kłucie :no2:

Najlepszego dla wszystkich solenizantów!!!

Dorotar- mam nadzieję, że wrócisz do nas szybko!
Maxwell- kurczę, dobrze zbadajcie sprawy własnościowe itp, aby czasem nie wkopać się na minę!
Żabcia - ale smakowity deser!!

Wczoraj wieczorem usypiałam Bartka 3 godziny!!!! Od 19.30....w nocy jako tako, ale wieczór koszmar. Rano obudził Tz przed 6 ciagnąc go za włosy pod pachami:rofl2: U nas dziś chłodniej , ale pochmurno, może bedzie padać. Jednak wolę chyba to niz skwar ponad 30 stopni.

Milva Maciuś tak samo budzi tatusia hehe ciągnie za włosy pod pachami :-)

No moje dziecko poszło spać może pośpi z godzinkę mam nadzieję to sobie wstawię obiadek dla nas i dla Maciejka tylko nie wiem jaką zupkę mu dzisiaj zrobić.

Hey:)

Dzisiaj pogoda mega beznadziejna, co chwila pada deszcz.. Fajnie ze sie ochlodzilo bo lepiej od razu sie czlowiek czuje ale ten deszcz;/ U nas dzien bez wyjscia na dwor to jakas masakra bo Marika ciagle stoi przy dzrzwiach i buczy i gada "idziemy tam" "chodz mama" i tak w kolko. Ale i tak bede musiala wyjsc bo musze kupic jakies miesko na obiad. chyba zrobie pulpey to bede miala na dwa dni.

Fabianek spi narazie, Marika wziela scierke i wyciera wszystko co sie da:p

hej dziewczyny,

pisze na szybko z pracy, wiec jest ok, do domu nie dzwonie, choć mama mi napisała smsa, że mały wyspacerowany i śpi :)
powiem Wam, że jak odjeżdżałam samochodem, to mama stanęłam z Kubą w oknie, on tak strasznie na mnie patrzył i walił rączkami w szybę, a ja szybko odjechałam i popłakałam się na maxa, później na skrzyżowaniu na czerwonym poprawiałam makijaż w lusterku wstecznym ;)

wieczorem się odezwę! miłego dnia kochane!!!

reklama
Kota- az mi sie zakrecila łezka w oku:sorry:dasz rade mysle ze najgorszy jest pierwszy tydzien i bedziesz miala to za soba ,u mnie tez napewno nie długo nastapi ten dzien i tez bede musiala przejsc to samo co ty:tak:

A my bylismy juz na zakupach dzis kurczak pieczony z mizerja i ziemniaczkami mniam:tak:A ja dzis zaczelam D.Dukana i tylko zjem kurczaka pieczonego bez skóry z korniszonami:)

Do biblioteki pojdziemy po obiadku:)

Do góry