reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzien dobry
Agapa trzymam kciuki by maluch był zdrowy!
Kota dzielna kobietko dasz radę! Prwnie może być różnie alezobacz ile już mam wróciło do pracy i dają radę!!
Mła Emi z zębolami idzie jak szalona! Gratulujemy!

U nas niestety pogoda się popsula a mieliśmy iść na wycieczkę :-(
Do tego znów kiepska noc, pobudki co chwile, przemoczony pampers i płacz..

reklama
Witamy sie i my,

U nas takze nocka fatalna młody zamoczył sie o 3 w nocy i juz nie chciał spac:nerd:mi tez sie odechciało byl tak marudny ze musialam mu dac neurofen bo widac ze dziasełka bola, a masc juz nie nie pomogała.Jak M przyjechał po pracy ok 5 rano to młody sie smiałdo niego dostał jesc i głupiał do 7 rano:cool:o 8 zasnał i spi do tej pory.

A u nas parówa niesamowita ale musze isc na cmentarz 1 km w jedna strone:cool2:wezme młodego nasmaruje kremem siebie natre oliwka i idziemy w swiat ,zapewne w nic go ubierac nie bede tylko w samym papmpersie bedzie:)

Czy jak sa takie upały tez rozbieracie maluszki do golasa?Bo mi w body czy w rampersie sie gotuje!!!

My na spacer w samych bodach albo rampersie jezdzimy, a w domu body albo sama pielucha.

W Sosnowcu slonko nie swieci ale jest tak duszno ze nic sie nie chce ;(

dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie, nie sądziłam, że to będzie aż tak trudne :/ i pomyśleć, że jeszcze w 7 miesiącu ciąży brałam powaznie pod uwagę skrócenie macierzyńskiego do MARCA, żeby jechać do Niemiec na targi i kontunuować ślepe robienie kariery...

Mła, cieszę się, że zupka smakowała (Tobie ;) ), ja też chętnie bym ją zjadła, u nas cieszy się powodzeniem głównie w dni, kiedy akurat przebija się ząb, to zawsze mocno ją blenduję i nie ma nic do gryzienia. Ale podejrzewam, że tutaj atutem jest dość słodki smak, marchewka+pomidor robią swoje :)
Co do kryzysu, ja u siebie już wróżę średnio jeden na tydzień i mam nadzieję, że będę miała dużo pracy i czas szybko będzie mijał.

U nas dziś pochmurno, ale nadal duszno..

nikuss powodzenia :-)

Papayka podpisuję się pod słowami Mła i maxwel l że łatwiej jak dziecko tylko leży a jak wstaje to trzeba mieć oczy dookoła głowy bo wszędzie wlezie :-)

Mła gratuluję kolejnego ząbka :-)

agapa gratulację dla siostry :-)

kota trzymam kciuki za jutrzejszy dzień :-)

Wczoraj spędziliśmy całe popołudnie i wieczór poza domem ze znajomymi w parku wróciliśmy do domku ok 23 rozebrałam Maciulka nakarmiłam i położyłam spać a sama siedziałam z M do 2 i byłam rano nieprzytomna bo o 5 Macilek płakał i wzięłam go do nas i dospaliśmy do prawie 8 i siedzimy w domu bo od rana się chmurzyło a teraz grzmi i pada/leje i jest 17 stopni a chociaż sobie dokładniej posprzątaliśmy miał kto dźwigać :-)

Mialam isc z Alanem na spacer i dobrze ze nie poszlam bo zaczęło najpierw kropic a teraz prawie leje :(
tak wiec popołudnie spędzamy w domku, Alan wlasnie mnie ugryzł w duzy palec u nogi :baffled:

Zabcia chcialabym zeby mi Alan tez spal do 8...

Kota, no widzisz jak to dziecko zmienia pogląd na różne sprawy, nawet na karierę zawodową :-)

Sosnowiczanka zdarzyło mu się tak pospać bo wczoraj był bardzo długo na dworze bo 7h i w dzień spał niedługo.

Leci bajka i był króliczek a Maciuś swoim językiem bueee a ja do niego nie bueee tylko królik a tek na to tak śmiesznie KRIK :-)
Ale okropna pogoda buuu nie cierpię deszczu dobrze że przestało grzmieć i przeszły chmurzyska troszkę bo mi dekoder nie odbierał.

Witajcie,
Umowa przedwstępna podpisana
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Teraz czekamy na mojego brata, który się zapowiedział na spóźnioną kawę urodzinową S.
yes2.gif

Kota, trzymam kciuki za jutrzejszy Twój powrót!!Bedzie dobrze, zobaczysz!!!Tym bardziej, że Q będzie z Twoją mamą..
Mła, gratuluję kolejnego ząbka Emi..ile jeszcze jest bezzębników u grudniaczków oprócz mojej Marty?
Agapa, gratulacje dla siostry, no i dla Ciebie ciocia!!!
Miłego popołudnia...

reklama
Maxwell my nadal bezzębni...
No i gratuluje podpisania umowy! Wydaje mi się, ze mieszkanie w korzystnej cenie tylko ten czynsz... To jakaś masakra!! Niby mieszkanie własnościowe a jeszcze tyle trzeba płacić!

Do góry