reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja juz po wizycie koleżanki fryzjerki:) Włoski zrobione, kolorek wyszedl bardzo ladnie. Magda podcieła mi koncowki bo były zniszczone i t5eraz tak ładnie sie układaja. Bardzo zadowolona jestem i czuje sie od razu duzo lepiej:)Jutro postaram sie zrobic fotke w swietle dziennym to wrzuce na zamkniety.
Sis wkoncu nie dotarla wiec jutro sama sobie brwi wyreguluje i bedzie git:)

Wogole jutro dzien na wariackich papierach normalnie, rano musze zrobic zakupki na wesele jeszcze - rajstopy dla mnie i jakies spinki do wlosow itp. Zamoowic bukiet, ogarnac P garnitur spakowac dzieci, jak P wroci z pracy to pjdziemy po koszule dla niego i krawat i jedziemy na wies do teciow zostajemy u nich na noc z dziecmi, a w sobote zostawiamy juz dzieci u nich a sami przyjezdzamy do domu ogarniemy sie i jedziemy na to wesele. Nie wiem jak ja sie wyrobie..
Mialam malowac teraz pazurki ale P jest mi potrzebny bo to on robi mi wzorki na pazurkach ale wlasnie obcina wlosy mojej bratu a ja jakas zmeczona jestem wiec chyba odpuszcze i jutro moze zdarze pomalowac..

Kota mam nadzieje ze problemy szybko sie skoncza. I trzymam kciuki zeby Kuba byl tylko z Twoja mama.

Freyia dla nas tez moze byc niedziela. Dzieci tez chodza spac kolo 21 bo po 20 jest kapiel wiec moze 15??

reklama
MŁA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ORAZ SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ Z OKAZJI URODZIN :-)
bukiet_820.gif

Najlepszego dla siedmiomiesięczniaków Bartusia (Milva) i Kasiuni (Kupinosia).

Moje dziecko smacznie sobie śpi od 21.30 ale poszedł spać dopiero jak go pokołysałam na rękach jakiś był niespokojny.
M śpi na sofie a ja siedzę i się zebrać nie mogę na górę a jutro będę marudzić że nie wyspana jestem.

Mła- najlepszego!
Kupinosia- buziaki dla Kasi!!

Na 7 miesięcy Bartek dziś rano sam wstał w łóżeczku;-)
Będę Was czytać , ale pewnie na dobre odezwę się dopiero po powrocie w urlopu, nie wyrabiam już z niczym , a muszę jeszcze mieszkanie do ładu doprowadzić i nas spakować, włosy pofarbować jejjjj...do tego mam kryzys sama z sobą , muszę się z tym jakoś ogarnąć , a ciężko gdy wszyscy w okół uważają , że nie powinnam mieć żadnych powodów do narzekań i zmartwień, że powinnam być pełna uśmiechu i siły :no:, bo inni , to dopiero mają gorzej....mam nadzieję, że zmiana otoczenia trochę mi pomoże, ale na razie to tego wyjazdu mi się nawet już nie chce:baffled: sorrki , ze tylko tak o sobie, ale chociaż tu można się pożalić;-) trzymajcie się i nie piszcie za dużo hehe;-)

Wszystkiego najlepszego dla siedmiomiesięczniaków!!!
Mła - spełnienia marzeń!

Burza wczoraj przeszła ale nawet nie groźna, troszkę konarów spadło ale na szczęście większych strat u nas niebyło.
Dzisiaj piąteczek:rofl2:
Jeszcze tydzień i ja też śmigam na urlop nad morze do Ustki.

U nas opiekunka się sprawuje, jestem zadowolona. Po tych wszystkich "kastingach" z kobietami wybór mam trafiony. Oczywiscie jedyny i dość ważny minus to brak pensji ale Zulka zadowolona i tyle. U mnie niestety brak możliwosći aby babcie zajęły sie Zu.
Mężol wraca z delegacji więc mam nadzieje że odpoczne trochę w weekend. Muszę sie zastanowić czy dziewczynki mają wszystko na wyjazd.
Byłam z Kamilą na epoce lodowcowej 4 - uśmiałam się bosko, odstresowałam i wypoczęłam.

Dzien dobry
Wszystkiego najlepszego dla Waszych Maluszków i dla Ciebie Mła!!!

Ja wlasnie pije kawę i zaraz uciekam do księgowej. Chciałabym wyskoczyć dzis na chwile z koleżanka na kawę ale nie wiem czy dam radę.
No i postanowiłam pojechać do rodziców M zeby z nimi pogadać o ewentualnej opiece w weekendy nad Młodym jak ja bym miała zjazdy we Wrocławiu.

A gdzie się podziewa Asko???? Dawno jej nie było.

Milego dnia

Violet ale masz super faceta że potrafi wzorki robić:)

Mła spełnienia marzeń!

Czekam na M jak wróci z pracy, jeszcze go nie ma a już mnie wkurzył przez telefon...

sosnowiaczanka my robimy przyjecie na 24 osoby i to w domu bo od nas do jakiejkolwiek restauracj spory kawalek drogi a i terminow nie bylo takze robimy w domu. obys znalazla wymarzona kreacje :))
violet twoj P mnie zaczyna zaskakiwac:D warkoczyki wzorki na pazurkach wow:))
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia i Kasi:**
no i oczywiście sto lat dla Mła:**

reklama
Hej mamusie:)

Mało sie udzielam, ale na bb jesatem, codziennie- przez wiekszosc czasu spedzonego w domu:)
U nas bez z mian, pracy jak nie bylo tak nie ma, opłaty trzeba robic, dziecko utrzymac, jest ciezko- jakos dajemy rade, ale niech sie to wsyztsko juz skonczy:crazy::-(
Dzisiaj na zakupy jedziemy jak A. przyjedzie- dla Lenki na caly tydzien pokupic zarła i stowka peknie co najmniej, ale dzieku nie bede zalowala, co ona ma cierpiec przez nasza nieudolnosc, o nie;p

Lena całymi dniami powtarza tata i tata i nic wiecej raz powiedziala nawet cos, co zabrzmiało jak tatuś:p zdarzy sie baba albo dada, ale nie wie o czym mowa napewno;;p mama w dalszym ciagu mówi tylko jak płacze:rofl2:
Zadziora mala sie zrobila jak pilota dorwie to nie odda bo ryk, jak na kolanach siedzi to nic nie moge robic ani trzymac, bo wyrywa mi z reki- chcialam dzisij oplaty pospisywać to wyrywała mi dlugopis... Zaczyna sie robic wesolo;p

Buziaki dla wsyztskich solenizantow tych małych i da Ciebie Mła :*

Do góry