reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dorota to powiedz siostrze zeby przy Meli nie mowila takich rzeczy bo dzieci takie słowa ucza sie w mig a duzo trudniej im zapomniej no i ze sie tak do was odzywa to jakas masakra jak dla mnie..

Nastazja gratuluje:) Super :)

Lysa nie ma za co :) Moze jakos przezyje ze Gabi jest z przodu , ale wiesz serce nie sliga moze Towj Benio bedzie chciala starsza Marike :) I nie masz za co dziekowac bo on jest cudny:) Taki kochaniutki, jak bym go zobaczyla na zywo to bym go chyba tak wycalowala ze mialby dosyc:)

reklama
Nastazja myśl pozytywnie! może akurat Tobie się uda z pracą!!!
no i gratulacje dla Adasia :-) teraz moja droga będziesz musiała chować wszystko co będzie na jego drodze :-)
u nas np jest już pierwszy guz nabity pod ławą w salonie i poprzestawianie kina domowego :-) dorwał się do przycisków i coś zmajstrował :-)

Dorotar sorry ale chyba powinnaś jakoś na to zareagować! ja bym chyba oszalała jakby moje dziecko takimi tekstami do mnie sypało :baffled: gdzie tu szacunek do rodziców?? no Twoją siostrę to bym też nieźle ochrzaniła że przy dziecku tak mówi!

Maxwell można tak powiedziec:)u dwóch to drugie dziecko(taka roznica mniejwiecej jak u naszych) a 3 to pierworódki;)

Violett dawaj foty:):) ja tez mam metamorfoze z rudych na blooooond:)
IMG_7220.jpgpopatrz:)

Kota u nas sa dolne "1" i gorne "2" :):) takze idziemy innym torem:p

Dorotoar to mojej siory syn (4 latka) mowi do mojego Patryka idż stad głupi Patryk, a ja mowie nie mow tak i b,e ble kto tak mowi??A on do mnie no Marcel w przedszkolu:(:(

Stwierdziłam że im wicej zwracam uwage tym on na przekór,a u nich w domu sie tak nie mówi..No ale co z tego jak przynosi z przedszkola:(

Wczoraj mnie nie było bo przyjechala do mnie siora połozyłam dzieci i piłysmy wieczorem martini ze sprite:p mniam i sie ututałysmy poszlysmy spac o 2 ehhh ciezko bylo wstac o 7 do dzieci,a Nadia pobudke o 4 zrobila mi jeszcze;/
Jytro moj M wyjezdza znow na 3 tygodnie:(:):(:(

Dziewczyny właśnie zaczełam ją temperować i moja mama też bo teraz przez wakacje na co dzień z nią siedzi.Dzięki za rady.
A wogule to nie mam siły i mam doła, nie wiem co robić, napisałam na GRUPIE.

Izi jutro bedzie foteczka jak bede ogarieta juz na wesele bo teraz taka niewyjsciowa jestem to nie bede was starszyla haha:)
A Twoj kolor boski, zawsze marzylam o takich rudych..

Lysa_d - ja chyba wczoraj pisałam że Adaś nie kuma raczkowania, a dziś proszę niespodzianka :tak: Te nasz dzieciaki to z dnia na dzień czymś zaskakują więc pewnie i Benuś cię niedługo zaskoczy ;-)

Dzięki dziewczyny, z tą pracą to się jakoś nie napalam, poszłam w sumie z głupot- specjalnie mi nie zależy, ale jak się uda to będę zadowolona. Jednak życie mnie nauczyło że niczego nie dostanę zbyt łatwo.

izi super fryzurka:) tez kiedys mialam blond:D i wogole nie widac ze wazysz 72 kilo:)
dorotar naszczescie pomagaja mi moi rodzice:D a co do tekstow to lepiej pilnoj zeby nie bylo gorzej tak jak u mojej siostry ma 3 letnia dziewczynke i ta dziewczynka klnie ze masakra jej teksty do np do swojej babci: idz ty celwona piz*o albo do dziadka spielda..laj bo mnie wtulwiłes normalnie masakra i w domu u nich tez nie uzywaja takiego slownictwa a uczy sie na podworku od dzieci.
Nastazja obys dostala ta prace:) bede trzymac kciuki:d
Nikuss u nas tez ciezko dobrze ze A ma prace ale coz po takiej pracy jak go prawie nie widujemy:((
inka i jak dostałas @?? czy bedziesz jednak tescik robic??
lysa to widze ze juz sznurek laleczek czeka dla twojego benia:D
violet i juz sie zdecydowalas na fryzure na wesele?

reklama
Cześć laski
Ja już po pracy i..weekend:-)
S. jest właśnie na negocjacjach w sprawie mieszkania, które mi się najbardziej podoba, więc ładnie proszę o kciuki:-p
Mła, 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Kota, oby szybko wszystkie problemy zniknęły!!!
Sosnowicznka i Maleństwo - powodzenia na chrzcie!!!!
Sosnowiczanka, udanych zakupów jutro!!!
Inka, ja Cię podziwiam..ja bym nie wytrzymała i test zaraz po zakupie zrobiła:-p:-)
Violett - super imprezy weselnej!!!Wybaw się kochana, bo Ci się należy!!! No i czekam potem na foty!!!
Buziaczki dla 7-miesięczniaczków: Kasieńki i Bartusia!!!
Milva, gratki dla Bartusia na to wstaniecie:-p
Ewka, nie wiem, czy pisałaś, ale mam pytanie - ile płacisz opiekunce? Tak z ciekawości pytam..
Nikuss, oby w końcu Wam się poszczęściło z tą pracą!!Mocno trzymam kciuki za to!!!
Kupinosia, pracuję w firmie, która m.in. zajmuje się rozliczaniem nieruchomości (koszty związane z nieruchomościami). Siedzę w branży niemieckiej - rozliczam właśnie Niemcy..
Dorotar, niezłe ma hasła Twoje Mela..:szok: Marycha też wygadana, ale na szczęście takich hasełek nie używa (choć boję się, co z przedszkola potem przyniesie).. jak rano po obudzeniu zacznie, tak nawija do wieczora, do zaśnięcia..
Lysa, dzięki..Też będzie dobrze z Twoim powrotem do pracy, zobaczysz!!!Jakie ciastka upiekłaś?
;-)
Nastazja, gratki nowej umiejętności Adasia! No i trzymam kciuki za pracę!
Izi - ale śliczny kolorek masz na włosach!!!Super!!!

Do góry