reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Maxwell super że ktos sie zalazł(jak jest słowo ministra,to kupczyni też:)

Kota nie martw sie powrotem...ja tez tak miałam przy Patryku.Tak się bałam(zostawał z Tesciowa)Ale radość jak wróciłam nie do opisania...Trzymam kciuki!

Dorotar dobrze ze poczułas i nikomu nic sie nie stało!!!

Freyia dobrze że daja radę bez Ciebie,i fajnie że czas ucieka szybko:)

Kupiniosia dobrze,że juz troche lepiej tzrymajcie sie:*

A my dzis bylismy na rodzinnym obiedzie w knajpie z dziecmi było baredzo fajnie(zaległa kolacja na 3 rocznice ślubu,tylko że z dziecmi:p )
Po obiedzie pojechaliśmy do centrum do takiego ogródka zabaw i Patryk troszke poszalaał a ze Siora też tam była to moj M wziął nas na kawke a dzieci(Patryk i siory synek) sie bawili w ogródku,nadia sie tak osliniła bo robiła bryyyy językiem i połowa bluzki mokra:)

reklama
Dzieci spia,P sie kapie wiec wpadlam na chwileczke :)
Popoludnie milo spedzilam, bo przyjechal moja sis wiec sobie pogadalysmy, umowilysmy sie wstepnie na sobote :) I znowu mi sie zachcialo isc na wesele:)
Na czwarte umowilam sie z fryzjerka na farbowanie wloskow, przyjdzie do domu wiec git:)

Kupinosia super ze juz kryzys za Wami. Jedyna recz w tej ospie to ze bedziecie mialy juz to za soba, chociaz ja na ospe chorowalam 4 razy i to co roku w swieta bozego narodzenia;/

Violett poważnie z ta ospa miałas 4 razy???o kurde:/

Zapomnioałam sie pochwalic!!!!!!!!
Młoda przespała cała noc!!!!Od wczoraj 21 do dzis 7.40!!!!!!! Masakra tak sie ciesze,mam nadzieję że to nie jednorazowy wyskok:):-D

Wczoraj nie miałam czasu już odpisać to napiszę dziś przy śniadaniu ;)
Emilka super zniosła prawie 7h bez mamy ale później już się nie odczepila do wieczora ani na moment a na cycku chciała wisieć chyba z godzinę (to akurat dobrze bo były jak kamienie)
Moja kierowniczka przy mnie wczoraj dzwoniła do kadrowej która ostatecznie powiedziała jej że wystarczy że zrobię przed 3 sierpnia badania okresowe. Mam nadzieję że w razie czego to oni będą mieli problem a nie ja?

Kupinosia dobrze że Kasi lepiej, oby teraz już szybko było za wami!

Nie pamietam co jeszcze komu chcialam napisać a muszę lecieć do pracy :(

Freiya to super, że Emi jest taka dzielna bez mamy :) Napewno lepiej się chodzi do pracy, jak wiadomo, że dziecko dobrze znosi rozłąkę:)
Izi szczęściaro jak dzisiejsza nocka?;)
Violett ja czuję się zawsze jak nowo narodzona po zrobieniu włosów ;)
Dorotar dobrze że się nic nie stało poważniejszego. Ja myślę, że instynkt matki zadziałał!
Kupinosia cieszę się, że u Was już lepiej :)
Milva zazdroszczę wyjazdu, my w tym roku nigdzie się nie wybieramy:(
Maxwell ja w temacie mieszkania po ex mogłabym książkę napisać;) Po ślubie robiliśmy remont i wywaliłam dosłownie wszystko co mogłam, a nadal znajduję od czasu do czasu ślad po niej. Byli małżeństwem 12 lat...

Mikołaj nie spał tak ładnie jak dzisiaj od 2 tygodni. Obudził sie tylko raz na jedzonko. Dałam mu wczoraj przed spaniem Camilie i nie wiem czy to dzięki niej czy przypadek...

To super Freya że wszystko dobrze. Ja pracuje od 7 do 13 ale mam poł godziny przerwy na karmienie więc przychodzę na 7.30. Tylko że po pracy jednej czasem śmigam do innej.
Kota teraz Twój wielki powrót do pracy. Zobaczysz wszsytko będzie dobrze, a najlepszy jest ten widok uśmiechniętej NIuni jak się wraca z pracy.

No to czas cosik popracować:-)

Hej
My dzisiaj dzien zaczelismy o 4;30. Tzn ja z Fabianem. Bo mlody poszedl wpac kolo 21 wstal na jedzenie o 4;30 i myslalam ze zje i pojdzie dalej spac ale niestety sie nie udalo, wiec probowalam go jakos uspic cysiem ale nie chcial skubaniec. Usnal po 5 na 20 minut, wiec nawet ja nie zdazylam usnac. Teraz dzieci sie bawia, ale zaaz uspie Fabiana bo juz jeczy bo tez zmeczony. A ja niestety sie nie poloze bo Marika jest jeszcze.

Izi tak mialam ospe 4 razy, lekarz mi powiedzial ze to nie jest choroba ktora sie przechodzi tylko raz. Tzn mozna tylko raz i np tak mialo cale moje rodzenstwo ale ja mialam 4 razy;/ I jak mowie zawsze w glupim okresie..

Izi oby u mlodej tak juz zostalo z nockami :)

Freyia super ze tak sie ulozylo, i Emilcia dzielna dziewczynka daje sobie rade bez mamusi :)
Venus ja tez bo to zawsze krok do ogarniecie wlasnego ja a nie tylko dzieci i dom :) A tak teraz mam okazje przy tym weselu sie super ogarnac i wygladac jak czlowiek a nie jak mamuska :p

maxwell bardzo się razem z Tobą cieszę że znalazł się kupiec ... gratulacje i miłego wicia nowego gniazdka dla Waszej czwóreczki :-)

dorotar dobrze że poczułaś i że nic nikomu się nie stało.

Padłam wczoraj o 21 wstałam po północy dałam Maciulkowi na śpiocha mleko i poszłam dalej spać i dospałam do 7,30 jestem w szoku bo moje dziecko ani razu w nocy się nie budziło z czego się bardzo cieszę.
Wczoraj była ładna pogoda a dzisiaj znowu pada i nawet mi się nie chce wychodzić z domku tak więc pewnie znajdę sobie jakieś zajęcie w domu.
Maciuś jak na razie ładnie się sam bawi na podłodze jeździ plastikowym talerzykiem heh.

Miłego dnia :-)

Hej laski:-)
Mieszkanie sprzedane, umowa przedwstępna podpisana - zaczynamy akcję szukanie mieszkania:-) Mamy czas do 30 października na opuszczenie naszego..
Ale sie cieszę!!!!!
Nikuss, mamy 3 upatrzone, będziemy oglądać i negocjować:-p
Sosnowiczanka, specjalnie dla Ciebie - wkleję tu, bo się spieszę ciutkę:
DSCF4267.jpg
Co do przeglądu ząbków - kurcze, muszę się spleść i też sie w końcu przejść..
Kupinosia, super, że już Kasieńce lepiej..
Violett - 4 razy ospa??Wow, nieźle..mój S. miał ospę w wieku 19 lat i masakra ogólnie..trochę serducho mu się "popsuło" dzięki temu..
Izi - była powtórka z tak wspaniałego spanka?:-)
Freiya - -super, że Emi jest tak dzielną dziewczynką...ja niby się cieszę, ale zaczynam coś schizować na jutrzejszy dzień..
Venus - S. był 4 lata małżeństwem z ex..w tym 2 lata mieszkali razem, a potem ona stwierdziła, że wyjeżdża do Anglii (i tam mieszka do dziś)..
Żabcia, fajny odgłos tymi plastikami po podłodze, co nie?:-D

reklama
maxwell to super.Mam nadzieje ze szybko znajdziecie mieszkanie i wreszcie bedziecie na swoim gniazdku:)
Ja jak zaczelam sie spotykac z P to powiedzial ze od rzu zmieniamy moje lozko bo on nie bedzie spal na tym samaym comoj ex:)

Super Matusia :)

Do góry