reklama
A oto moja Kruszynka
Piękna kruszynka!!!!
agniesiaa81r
Fanka BB :)
heh ja podcinałam w 1 ciąży i córcia miała i ma bujną fryzurkę Dziewczyny a jak po depilacji szybciej niż przed ciążą odrastają włosy to na chłopca,czy dziewczynkę?Nastazja, mi wszyscy powtarzają, że nie wolno ścina włosów w ciąży. Podobno sprawdzone- jak zetnie się, to dziecko ma rzadkie włosy, jak nie to w miarę gęste, albo gęste. Moja mama mówiła, że jak była ze mną w ciąży to nie ścinała i mam gęste, a z bratem ścięła i ma doś rzadkie hehe tak samo słyszałam od znajomej, że jako jedyna ma z rodzeństwa rzadkie. Nie wiem ile w tym prawdy, niby nie wierzę, ale ja pomyślałam, że nie będę ścina, chociaż mam już i tak w pół pleców.
witam widze ze mamy w tem sam dzien wizyte18!!ja mam na 13Witajcie Mamuski,
Widze ze tu sie troszke wydarzyłoAsko, Dagne GRATULACJE:-)nie było mnie przez kilka dni a tu sie tyle narobiło -oczywiscie pozytywnie net mi nie chodzi i pisze z pracy za tydzien mi dopiero naprawiaJuż sie umowilam na swoja pierwsza wizyte u nowego Ginusia , mam dzieje ze bedzie wszystko ok data 18.06.2011 :-):-):-) Usg pewnie mi zrobi w pozniejszym terminie (połowkowe)
Dziewczynki dzis zjadlam taki pyyyszny obiadek rybka z ziemniaczkami i koperkiem +sałatka z kapusta kwaszona jablkiem i marchewka :-)mniam jutro sobie zrobie powtórke z rozrywki hehehe. Miłego dnia kochane
ale juz duza!!!sliczna dzidziaA oto moja Kruszynka
klariss sto lat dla Twojego brzdaca
Scholastyka
Aktywna w BB
agapa, super Dzidziulka :-)
Ja też nareszcie się doczekałam Babel popisał się nawet saltem takie jakieś "surowe" to USG, czułam się bardziej jakbym była w urzędzie niż u lekarza po całej tej wizycie. Jedyne co usłyszałam od pani monitorującej to : tutaj jest serce i dzidzia wygląda zdrowa. Z karty przeczytałam, że ma prawie 53mm, przyzierność 1,5 mm, więc chyba w porządku (ale lekarska opinia dopiero po badaniu krwi), glowa wygląda normalnie(to raczej nie po mamusi ). Nawet nie powiedziała wieku (ten ze zdjęcia jest kalendarzowy), może będzie jak przyjdą wynki. Tak bardzo się cieszę.
Pozdrawiam Mamuśki
Ja też nareszcie się doczekałam Babel popisał się nawet saltem takie jakieś "surowe" to USG, czułam się bardziej jakbym była w urzędzie niż u lekarza po całej tej wizycie. Jedyne co usłyszałam od pani monitorującej to : tutaj jest serce i dzidzia wygląda zdrowa. Z karty przeczytałam, że ma prawie 53mm, przyzierność 1,5 mm, więc chyba w porządku (ale lekarska opinia dopiero po badaniu krwi), glowa wygląda normalnie(to raczej nie po mamusi ). Nawet nie powiedziała wieku (ten ze zdjęcia jest kalendarzowy), może będzie jak przyjdą wynki. Tak bardzo się cieszę.
Pozdrawiam Mamuśki
agapa, super Dzidziulka :-)
Zobacz załącznik 361676
Pozdrawiam Mamuśki
Piekne zzdjeciegratulacje
Witam Mamuski!
agapa i scholastyka - piekne fotki i wzruszajace momenty...:-)
Bajeczka, trzymam kciuki za wizyte!;-)
Klariss, spoznione zyczenia dla Juniora!:-)
U mnie po staremu - znaczy nadal goraco....
A propos tej dlugiej listy badan, kt mi zaproponowali, okazalo sie, ze musze je zrobic, by zostac pacjentka kliniki (wtedy biora za mnie tzw. odpowiedzialnosc).... niezle nie?
Walcze z zaparciem, uzywalam lactulozy, polecacie cos innego?
Milego i spokojnego dnia!
agapa i scholastyka - piekne fotki i wzruszajace momenty...:-)
Bajeczka, trzymam kciuki za wizyte!;-)
Klariss, spoznione zyczenia dla Juniora!:-)
U mnie po staremu - znaczy nadal goraco....
A propos tej dlugiej listy badan, kt mi zaproponowali, okazalo sie, ze musze je zrobic, by zostac pacjentka kliniki (wtedy biora za mnie tzw. odpowiedzialnosc).... niezle nie?
Walcze z zaparciem, uzywalam lactulozy, polecacie cos innego?
Milego i spokojnego dnia!
kota-behemota
Q & H team
Agapa i Scholastyka, dziewczyny, gratuluję Wam kolejnych udanych wizyt i ślicznych fotek :-) piękne te Wasze kruszynki!
Bajeczka, trzymma mocno kciuki
Ja już ostatecznie odstawiłam Luteinę, co za ulga hehe, że już nie muszę się z nią użerać. W sumie czuję się dobrze, ale jestem zmęczona pracą, niby klasyczna praca biurowa, ale wysiedzneie 8 godzin przy biurku zaczyna mi sprawiać problem. Staram się dużo chodzić, ale i tak tyłek i krzyć zaczynają mi dokuczać w każdym razie na pewno co najmniej do końca lipca, a nawet sierpnia chcę chodzić do pracy, mam nadzieję, że dam radę i dłużej...
Dziewczyny, które mają te detektory usg, polecacie je? warto zainwestować i kupić to ustrojstwo? wydaje mi się, że byłabym spokojniejsza raz na jakiś czas móc popodsłuchiwać kluseczkę. Często słuchacie swoich maluchów?
Kochane Mamuśki, życzę Wam miłego dzionka! buziaki!
Bajeczka, trzymma mocno kciuki
Ja już ostatecznie odstawiłam Luteinę, co za ulga hehe, że już nie muszę się z nią użerać. W sumie czuję się dobrze, ale jestem zmęczona pracą, niby klasyczna praca biurowa, ale wysiedzneie 8 godzin przy biurku zaczyna mi sprawiać problem. Staram się dużo chodzić, ale i tak tyłek i krzyć zaczynają mi dokuczać w każdym razie na pewno co najmniej do końca lipca, a nawet sierpnia chcę chodzić do pracy, mam nadzieję, że dam radę i dłużej...
Dziewczyny, które mają te detektory usg, polecacie je? warto zainwestować i kupić to ustrojstwo? wydaje mi się, że byłabym spokojniejsza raz na jakiś czas móc popodsłuchiwać kluseczkę. Często słuchacie swoich maluchów?
Kochane Mamuśki, życzę Wam miłego dzionka! buziaki!
Miłego dzioneczka dziewczynka - chociaż u mnie dosyć dzisiaj pochmurnego.
Wypiłam kawkę, na którą nie mogłam jeszcze parę dni temu patrzeć, więc cosik sie zmieniai zjadłam mega jagodziankę.
Wczoraj miałam takiego smaka na śląski obiad, że zabrałam moje babki czyli córcię i mamcię i poszłyśmy na obiad do restauracji - obżarłam się-bo nie można tego inaczej nazwać - kluskami, roladą i modrą kapustą
Dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole Kami, więc muszę się psychicznie przygotować na liste wydatków:-)
Wypiłam kawkę, na którą nie mogłam jeszcze parę dni temu patrzeć, więc cosik sie zmieniai zjadłam mega jagodziankę.
Wczoraj miałam takiego smaka na śląski obiad, że zabrałam moje babki czyli córcię i mamcię i poszłyśmy na obiad do restauracji - obżarłam się-bo nie można tego inaczej nazwać - kluskami, roladą i modrą kapustą
Dzisiaj pierwsze spotkanie w szkole Kami, więc muszę się psychicznie przygotować na liste wydatków:-)
reklama
agapa
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o przezierność to norma jest do 2,6 więc spokojnie miescisz się w normie.agapa, super Dzidziulka :-)
Zobacz załącznik 361676
Pozdrawiam Mamuśki
Prześliczne są te wasze bobaski. Ja to do dziś jestem zachwycona i zerkam co i raz na mojego brzdąca na zdjęciu.