agapa
Fanka BB :)
Cześć. Dziękuję wszystkim za wsparcie i radość którą ze mną przeżywałyście. Mnie nadal ta radość trzyma.
Zagłosowane.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje.
U nas (6km ode mnie) był straszny wypadek. Zginął 4-letni chłopiec z tatą , a mama z 5-letnią córką w szpitalu. Masakra. Znam tą dziewczynę.
YouTube - ‪MAZOWIECKIE: Śmiertelny wypadek na drodze krajowej nr 50; 2 osoby nie żyją‬‏
tam są dwa ciężarowe i podobno 3 osobówki
cześć dziewczyny,dawno mnie tu nie było i nie jestem w stanie was nadrobić,co prawda wróciłyśmy z córką z Monachium,operacja poszła świetnie,dobrze,że nie zostałam dalej w Łodzi,bo ostatnia operacja jak się okazało im nie wyszła..Niestety,teraz siedzimy w szpitalu u nas,bo nastąpiły spore problemy,niestety rzadkie powikłanie po operacji.Pozdrawiam
Zyczę dużo zdrowia dla córci i sił dla was, alby wszystko zakończyło się pomyślnie. Trzymam mocno kciuki i obiecuję modlitwę.mam nadzieję,że zagrożenie życia minie i Julcia dojdzie do dawnej formy,bo teraz nawet siedzieć sama nie umie
Witam bardzo proszę o oddanie głosu na mojego synka Krzysztofa z pomarańczową zabawką
oto link: G�osowanie - Czerwiec
Bardzo dziękuję za każdy głos)
Zagłosowane.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na relacje.
U nas (6km ode mnie) był straszny wypadek. Zginął 4-letni chłopiec z tatą , a mama z 5-letnią córką w szpitalu. Masakra. Znam tą dziewczynę.
YouTube - ‪MAZOWIECKIE: Śmiertelny wypadek na drodze krajowej nr 50; 2 osoby nie żyją‬‏
tam są dwa ciężarowe i podobno 3 osobówki