reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Właśnie wróciłam od gina i ... jestem przeszczęsliwa:-D:-D:-D:-D Jest wszystko ok. Kruszynka ma 68mm, przezierność 1 (norma do 2,6) i wychodzi mi już z pomiarów 13 tydzień czyli wszystko się wyrównało. No i pan doktor pow. że coś tam między nogami widzi, ale ja mu do końca nie wierzę, bo on u każdej coś widział:-D Jak mu pow. że to pewnie pępowina to on do mnie:"no gdzie tu pępowina" i zaczął się ze mnie śmiać. On taki wesoły chłopek, no i przystojny:-)
Sergi, ale nie ustawiaj mi chłopięcego suwaczka,ok?
Zdjęcie z usg wrzucę jak mi mąż zeskanuje.
Ale jestem szczęśliwa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D W końcu widziałam moją kruszynkę, tak bardzo ją kocham :*

Majeczka cieszę się że jesteś, napisz czasem kilka słów co u ciebie.

Cudowne wieści:-) Chłopaczek przydałby sie w tym damskim towarzystwie;-) A Twój M chyba zwariuje ze szczescia:-)
U mnie czas mija tak szybko,ze sama nie wiem jak żyje...Ostatnio mój mały był chory-goraczka utrzymywała sie u niego kilka dni. Teraz ma kaszel i jest zasmarkany. Wzieło tez i mnie...mało płuc nie wypluje...Poza tym studia prawko i ciągły brak czasu-ledwo wyrabiam na zakretach;-)

reklama
czesc dziewczyny!!!
u nas jak zwykle goraco;/

gratulacje dla Mam z pozytywnymi wynikami od lekarza:):):):)kurcze nie moge sie doczekac ja ide 18 w sobote...hmmm:)
znow jestem zmulona pewnie przez ta pogode,bo tak goraco ze nie idzie wytrzymac...

dziewczyny a Wy jak sie czujecie??
czego jeszcze nie jecie??
a jak z piwem bezalkoholowym pijecie czasem??
jakie macie ochotki??

ja dzis na kolacyjke zjadlam kanapki z pasztetem i keczupem...
a na piatek robie serniczek na zimno bo przyjezdza moja bratanica na weekend:):)

milego wieczorkuuuu!!

asko_, u mnie też pogoda niezbyt czerwcowa :dry: no, ale my praktycznie po sąsiedzku. trzymam kciuju za Twoją jutrzejszą wizytę, ale Ci zazdroszczę, że pooglądasz sobie maluszka! koniecznie wrzuć fotki :tak:

No wrzucę wrzucę, hm. tylko muszę pomyśleć jak to zrobić, mąż zabrał mi aparat żeby uwiecznić poczatki naszej budowy, ale najwyzej zrobie fonem:). ahhh jeszcze tylko noc i już. Boże wiecie co normalnie myślałam że będę mniej przeżywać drugą ciąże ale to jest tak samo ekscytujące, ;piękne a jednocześnie niepokojące uczucie.

A tak swoją drogą piszecie dużo o tym usg 3/4d.. hm ja sobei obiecałam że teraz zapłacę więcej i zrobię, z Kamilkiem mam tylko zwykłe nagranie, ale przyznam że jak pooglądałam te zdjęcia z 3d z okresu 12-14 t.c. to stwierdziłam że jednak lepszy widok jest na zwykłym usg.. faktycznie taki mały kosmitek widoczny jest:). Ale za to myśle zę na tych badaniach prenatalnych ok. 21-22 t.c. będzie widok cudowny dzidzia już taka kształtna itp itd.. może mam głupie odczucia no ale cóż. :)

cześć dziewczyny,dawno mnie tu nie było i nie jestem w stanie was nadrobić,co prawda wróciłyśmy z córką z Monachium,operacja poszła świetnie,dobrze,że nie zostałam dalej w Łodzi,bo ostatnia operacja jak się okazało im nie wyszła..Niestety,teraz siedzimy w szpitalu u nas,bo nastąpiły spore problemy,niestety rzadkie powikłanie po operacji.Pozdrawiam

Hej!
Agapa - super wiesci....!!!! Gratulacje:-)!
Agniesia - bedziemy trzymac kciuki, o powrot do zdrowia dla Julci! Powodzenia i wytrwalosci!
Siedze sama w domu... M. wczoraj wyjechal sluzbowo i wroci w piatek... Dobrze, ze mam TV i ksiazki..... i oczywiscie BB;-)!!!
Milego dnia!

witamy witamy!
i zaraz zmykamy, jadę po wyniki do k-c a potem wracm do tychów do ginki, na 10 mam wizytę:)
Potem się zjawię jak mi Kamil pozwoli siąść na kompa i zdam relację:).
miłego dnia dziewczyny!!!!!

reklama
Witam po porannym deszczyku-ehh troche swieżego powietrza i znowu zaczyna sie hica.
Ja dzisiaj źle spałam, budziłam się non stop i nie mogłam zasnąć. Teraz szczypią mnie oczy i najchętniej zwiałabym z pracy do domu.

Do góry