reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Właśnie wróciłam od gina i ... jestem przeszczęsliwa:-D:-D:-D:-D Jest wszystko ok. Kruszynka ma 68mm, przezierność 1 (norma do 2,6) i wychodzi mi już z pomiarów 13 tydzień czyli wszystko się wyrównało. No i pan doktor pow. że coś tam między nogami widzi, ale ja mu do końca nie wierzę, bo on u każdej coś widział:-D Jak mu pow. że to pewnie pępowina to on do mnie:"no gdzie tu pępowina" i zaczął się ze mnie śmiać. On taki wesoły chłopek, no i przystojny:-)
Sergi, ale nie ustawiaj mi chłopięcego suwaczka,ok?
Zdjęcie z usg wrzucę jak mi mąż zeskanuje.
Ale jestem szczęśliwa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D W końcu widziałam moją kruszynkę, tak bardzo ją kocham :*

Majeczka cieszę się że jesteś, napisz czasem kilka słów co u ciebie.

Cudowne wieści:-) Chłopaczek przydałby sie w tym damskim towarzystwie;-) A Twój M chyba zwariuje ze szczescia:-)
U mnie czas mija tak szybko,ze sama nie wiem jak żyje...Ostatnio mój mały był chory-goraczka utrzymywała sie u niego kilka dni. Teraz ma kaszel i jest zasmarkany. Wzieło tez i mnie...mało płuc nie wypluje...Poza tym studia prawko i ciągły brak czasu-ledwo wyrabiam na zakretach;-)

reklama
czesc dziewczyny!!!
u nas jak zwykle goraco;/

gratulacje dla Mam z pozytywnymi wynikami od lekarza:):):):)kurcze nie moge sie doczekac ja ide 18 w sobote...hmmm:)
znow jestem zmulona pewnie przez ta pogode,bo tak goraco ze nie idzie wytrzymac...

dziewczyny a Wy jak sie czujecie??
czego jeszcze nie jecie??
a jak z piwem bezalkoholowym pijecie czasem??
jakie macie ochotki??

ja dzis na kolacyjke zjadlam kanapki z pasztetem i keczupem...
a na piatek robie serniczek na zimno bo przyjezdza moja bratanica na weekend:):)

milego wieczorkuuuu!!

asko_, u mnie też pogoda niezbyt czerwcowa :dry: no, ale my praktycznie po sąsiedzku. trzymam kciuju za Twoją jutrzejszą wizytę, ale Ci zazdroszczę, że pooglądasz sobie maluszka! koniecznie wrzuć fotki :tak:

No wrzucę wrzucę, hm. tylko muszę pomyśleć jak to zrobić, mąż zabrał mi aparat żeby uwiecznić poczatki naszej budowy, ale najwyzej zrobie fonem:). ahhh jeszcze tylko noc i już. Boże wiecie co normalnie myślałam że będę mniej przeżywać drugą ciąże ale to jest tak samo ekscytujące, ;piękne a jednocześnie niepokojące uczucie.

A tak swoją drogą piszecie dużo o tym usg 3/4d.. hm ja sobei obiecałam że teraz zapłacę więcej i zrobię, z Kamilkiem mam tylko zwykłe nagranie, ale przyznam że jak pooglądałam te zdjęcia z 3d z okresu 12-14 t.c. to stwierdziłam że jednak lepszy widok jest na zwykłym usg.. faktycznie taki mały kosmitek widoczny jest:). Ale za to myśle zę na tych badaniach prenatalnych ok. 21-22 t.c. będzie widok cudowny dzidzia już taka kształtna itp itd.. może mam głupie odczucia no ale cóż. :)

cześć dziewczyny,dawno mnie tu nie było i nie jestem w stanie was nadrobić,co prawda wróciłyśmy z córką z Monachium,operacja poszła świetnie,dobrze,że nie zostałam dalej w Łodzi,bo ostatnia operacja jak się okazało im nie wyszła..Niestety,teraz siedzimy w szpitalu u nas,bo nastąpiły spore problemy,niestety rzadkie powikłanie po operacji.Pozdrawiam

Hej!
Agapa - super wiesci....!!!! Gratulacje:-)!
Agniesia - bedziemy trzymac kciuki, o powrot do zdrowia dla Julci! Powodzenia i wytrwalosci!
Siedze sama w domu... M. wczoraj wyjechal sluzbowo i wroci w piatek... Dobrze, ze mam TV i ksiazki..... i oczywiscie BB;-)!!!
Milego dnia!

witamy witamy!
i zaraz zmykamy, jadę po wyniki do k-c a potem wracm do tychów do ginki, na 10 mam wizytę:)
Potem się zjawię jak mi Kamil pozwoli siąść na kompa i zdam relację:).
miłego dnia dziewczyny!!!!!

reklama
Witam po porannym deszczyku-ehh troche swieżego powietrza i znowu zaczyna sie hica.
Ja dzisiaj źle spałam, budziłam się non stop i nie mogłam zasnąć. Teraz szczypią mnie oczy i najchętniej zwiałabym z pracy do domu.

Do góry