reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

żabciu zgadłaś jedno foto:)

hm.. nie sądziłam że będzie aż tak trudno:):) ciekawe czy Rojku i Kota by prędzej się zorientowały z racji budowy w obecnej chwili:)
1,2 zostawiam jeszcze:)
a reszta to pianka w oknach-żólta, trociny, pustak max, paleta euro,pianka biała:)

reklama
Maxwell, póki co nie widzę żadnej reakcji na zwykły bebilon, ale myślę, że przekonamy się jutro i pojutrze. Lekarka ostrzegała nas, że mogą wystąpić zmiany na skórze, ale mi najbardziej zależy na tym, żeby jej brzuszek nie bolał.
Dzięki za trzymanie kciuków, ale jeszcze nie puszczajcie ;)

Gosia, niech ten Twój domowy szpital jak najszybciej stanie na nogi! :)

Asko, 1 to rusztowanie albo rurki do gazu czy coś w tym stylu :)
a 2 to tektura falista.

Ostatnia edycja:
U nas masakra Patrys ma mega goraczeke,jak tylko Siora przyjechała to pojechałam na pogotowie i powiedział ze to wirus...
Wrociłam, polozyłam go a on zrobił na nocnik kupe i ma mega rozwolnienie.Teraz ma zatkany nos i caly mokry jest,spać chyba nie pójde:(

Dobrej nocy,zdróweczka dla dzieci!

hej!
niedziela - znaczy pobudka 5.00.... Polozylam go na mate i kweka... a ja musze sie polaczyc z rozumem....
Izi, Gosia - zdrowka dla Maluszkow!
Zabcia, pokrowiec jesli materialowy (ja mam zwykly - ikea) mozna prac w pralce.... oby katar szybko minal!
Mla, wspolczuje skazy... oby po tym mleczku bylo dobrze!
Asko - zagadka w porzo... tez nie wszystko odgadlam....
Maxwell - powodzenia ze zlobkiem!
Inka - gratulacje zdanych egzaminow!
Kwekanie przeszlo w ryk....
Milego dnia!

Gosia, izi mam nadzieję że dzisiaj lepiej z dzieciaczkami.
Nastazja, u nas pieluchy czwórki, ale nasza dziecinka jest drobna..
asko, z tą zagadką to niezłą zagwózdkę nam tu zadałaś...:-)a ja to akurat ostatnio w mysleniu dobra nie jestem;-) bo praktycznie nie sypiam...lub sypiam źle...

Wczoraj podjęlismy "męską" decyzję żeby Lenka zaczęła spać w soim łóżeczku, bo ostatnio to już trochę ciasno sie u nas w łózku zrobiło...Nie dosyc że my we troje to jeszcze pies się zaczął ładować do nas a on waży ponad 35kg...także miło i bardzo przytulnie...Mała pospała nawet trochę u siebie no ale potem wzięłam ja na karmienie i zabawiał do rana u nas...mam nadzieje że w tydzien się jakos z tym uporamy...

Izi, zdrówka dla Patryczka bidulka.

Tofika, trzymam kciuki za przeprowadzkę do własnego łóżeczka :)

Papayka, Igorek powinien bawić się razem z Miśką, bo ona też lubi o 5 zacząć dzień :) Ostatnio ulubioną zabawą na początek jest obrócenie się na brzuszek i kwękanie, bo w sumie to nie ma co na nim robić ;)

Sergi, wszystkiego najlepszego dla półrocznej Gabi! :* :)

Ostatnia edycja:
WITAM was z rana młody mi o 5.30 pobudkę zrobił i zaczął szaleć, ciągać mnie za włosy, Mela jeszcze śpi. Kacper już miał drzemkę od tej 5.30, właśnie się zbudził i patrzy co mama robi. K na rybach a potem do miasta ruszamy, zapowiada się piękna pogoda.

IZI, GOSIA jak zdrówko Patrysia i Zuzi???

TOFIKA nie wyobrażam sobie psa w łóżku.

Wszystjkiego naj naj dla GABRYSI półrocznej.

Izi zdrówkaaaaa dużodla Patryka !!!!!
Mła brawo! za tekturę:) to rozmoczony karton przy naszej budowie;p a co do 1 to dalej nie trafione

myślałam że będzie najprostsze a tu dupa:)
to jest stal zbrojeniowa:)

reklama
Ja dalej nic nie wiem mała wstala z chrypą ale gorącka 36,7-37 więc praktycznie ok pokasłuje czasem nie wiem co jest bo zawsze to albo tak jak u Patryczka Izi mega gorączka zatkany nos.... i wiedziałam co jest a teraz ... nie wiem ma jeszcze wysypkę ale nie wygląda to groźnie takie małe krostki wyczuwalne w dotyku mówi że się czuje dobrze nic nie boli ale chyba po śniadniu przejadę sie do lekarza dyżurującego, ale dziś lepiej wygląda napewno może jej odpuści to coś!!!!!

miłej niedzieli
najlepszego dla 6 miesięcznych maluców
Izi zdrówka dla Patryczka!!!

Do góry