Cześć Laseczki!
malenstwo550, gratuluję!!! super, że z Waszym dzidziusiem wszystko dobrze! :-)
papayka,
maxwell80, ja też dziś jestem jakaś taka do niczego, nie wiem, czy to przez pogodę, czy ogólnie mam lenia, pospałabym jeszcze z 3 godzinki.
Ale jaki miły poranek mi mąż zafundował, jako, że dziś mamy 3 roczninę ślubu, obudził mnie z wieeeelkim i pięknym bukietem róż i z Rafaello
wczoraj wieczorem pojechał do kwiaciarni i w piwnicy schował kwiaty i słodkości. Muszę teraz jakąś niespodziankę dla niego obmyślić :-)
No i niespodzianka, spokojnie mieszczę się w jeansy-biodrówki w których chodziłam przed ciążą, a w 1 trymestrze przestawały się dopinać.Chyba brzusio poszedł troszkę do góry, taka maleńka wypukłość pod pępkiem , ach jak uwielbiam jej dotykać i mówić do niej. Dziś mam na sobie dość przylegającą bluzeczkę i rano przed pracą pojechałam do sklepu po świeże bułeczki na drugie śniadanie, stałam przed tymi bułkami, trzymałam się za brzuszek i głośno do niego mówiłam "No to co maluszki, na którą bułeczkę masz dziś ochotę?" i zobaczyła to pani z obsługi i się aż zaśmiała. A później specjalnie dla mnie otworzyła nową kasę, żebym nie musiała stać w kolejce, jak mnie skasowała, to kasę zamknęła :-)
Kochane, planujecie może jakieś wakacje? wyjeżdżacie gdzieś?