klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
Nie ja chodzę do bierunia, ale to w sumie od Ciebie podobna droga a nawet dużo osob z bielska przyjezdza, w Tychach sa tez te zajecia ale niestety poziom duzo gorszy.
Koszt kursu to 200 zl za 10 wejsc w weekend na zajecia z instruktorami(mozna cała rodzinka, ja zawsze zabieralam jeszcze siostre z dziecmi) ale do tego jestdodatkowo karnet na 10 wejsc w godzinach ogolnodostepnych w tyg. wiec naprawde sie oplaca. Teraz konczy sie kurs akurat za 2 tyg. Kolejny zaczyna się od chyba 2 pazdziernika dopiero, ale ja tam zapisuje małego dalej. wejdz sobie na Centrum P
o super dzieki za info...pewnie się zdecydujemy na ten październik,jeśli jeszcze brzuch pozwoli mi sie poruszać bez problemów... , bo cena faktycznie przystępna, no i Bieruń bliziutko
witaj sąsiadko...widzę tu dziewczyny z okolic Pszczyny, a ja mieszkam w Czechowicach!!!
A ja po wizycie...trochę jestem zawiedziona, bo gin nie zrobił mi USG ;( ale 20.06 ide na kolejną wizytę i wtedy ma wszystko zbadać i pomierzyć tak jak się należy...generalnie dostałam żelazo, bo morfologia wyszła nie za dobrze i założył mi kartę ciąży, no i to by było na tyle , także szału nie ma !