reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kupinosia- tragedia:no:poszedł spac ok 23.00 a o 3.30 wstał oczywiscie bedac na brzuszku:baffled:nie spał do 6.00 .Żałuje ze go nie rozbudzilam ale człowiek uczy sie na błedach...

U nas takze awantura na całego z ubieraniem,tak jak Kota pisze to chyba taki wiek:nerd:Najgorzej bluzki oraz body z dł.rekawem.

Na 18 jedziemy do mojego Taty bo wczoraj wrócil z Mazur i kupił nam z gospodarstwa agro. 20 Jaj:happy:Bialutkie i XL uwielbiam takie:tak:Akurat na D.Dukana bo znowu mi sie przybrało....Młody spi musze go rozbudzic bo do 17.00 jest odbiór pileczki i nie wiem czy sie wyrobimy wiec lece:).

reklama
Dziewczyny zgubiła mi się zawieszka od bransoletki którą dostałam od mamy po porodzie, na spacerze zauważyłam że nie mam :( wróciłam tą samą drogą ale nie ma, trzymajcie kciuki żeby się w domu gdzieś znalazła bo chyba się poplacze, miałam tam grawerke z Emilka :(

Izi widzę że dziewczyny mnie już wyręczyły:)
maxwell powodzenia w negocjacjach:)
tofika moja kumpela jak karmiła córcię to też miała rożnice w piersiach. bo mała niestety upodobala sobie jedną, teraz już chyba nie karmi Mai o ponad roku a ponoć dalej widać sporą różnicę, ale z tego co ona sie dowiadywala u gina swojgo to nie jest to regułą
wszystkiego dobrego dla 6-cio miesięczniaków!!! toż to już prawie jak roczek;p;p

z ubieraniem u nas bywa róznie, jest dzień ze luzik jest dzień że tak wierci się i placze że szok, no i oczywiscie nie będę oryginalna najgorsze są długie rękawy np. w bodziakach

Tofika u mnie lewa piers jest sporo większa od prawej. Ale nawet przed ciążą lewa byla większa... A ostatnio cos mnie wogóle pobolewają piersi...

Ankubator Alan tez nie lubi sie ubierac a najbardziej to jak juz ręczki trzeba ubrac, czy to body, czy bluza...

Milva gratuluję ząbka, u nas histeria dalej trwa a zębów nie widac...

Freiya mam nadzieje ze zguba sie znajdzie:)

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantów, duzo zdrówka:)))

Dzwonilam do tego szpitala, mamy przyjechac na godz 9 rano, dostanę jednoosobowy pokój dla matki z dzieckiem, z czego sie bardzo ciesze, bo nikt nie bedzie krzywo patrzył jak Alan bedzie sie darł pol nocy...
Jestesmy juz prawie spakowani, jeszcze tylko kosmetyki i witamina D, ale to wieczorem po kąpieli. Mam nadzieje ze niczego nie zapomnialam bo do szpitala mamy 25 km wiec jednak kawałek jest...
Jeszcze laptopa musze spakowac ale to juz chyba rano :D
I nigdy nie sądzilam ze to powiem ale chyba bede sie modlic za tego co wynalazł bezprzewodowy internet i przenosny komputer !

Wszystkiego najlepszego dla 6 miesieczniakow:**

u nas ten nocka kiepska placze przez sen :((
chyba taki wiek bo jak moja ubieram to tez wielkie placze jakbym jej krzywde robila
Sosnowiaczanka powodzenia w szpitalu oby Alenek byl zdrowy:D

a co do piersi to ja tez mam jedna wieksza ale ta piers akurat mala bardziej lubi:))

maleństwo u nas też są płacze przez sen i nieraz trzeba wybudzać Maciusia bo inaczej się nie uspokoi.

Co do ubierania to też się przyłączam do mam dzieciaczków które się wściekają i płaczą najgorsze jak u Was długie rękawy bluzki body i nieraz darcie przy ubieraniu czapki.

Położyłam się z Maciulkiem i przespałam 2 h co za dzień pogoda dobija leje i leje a w domu aż ciemno.

Sosnowiczanka, u nas z tymi płaczami jest różnie, czasem tak sobie pokwili piskliwie i wystarczy pogłaskanie po główce, a np. wczoraj to płakał naprawdę głośno i musiałam go obudzić i przystawić do piersi, żeby się uspokoił. W ogóle coś licho mały ostatnio sypia :( dziś w ogóle nie włączałam tv w domu, mam nadzieję, że noc będzie spokojna.

reklama
Do góry