reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Izi, od lewej Mikuś Ankubator, Agatka Kasi, moja Marta, no i Karolcia Asko..;-):-)
Dziewczyny, jakiego ja mam lenia dzisiaj:szok::szok:
Dzisiaj przychodzą kolejni oglądający z pośrednikiem - ponoć napaleni, ale chcą ostro targować cenę..A my przecież nie możemy oddać "za darmo" mieszkania, no nic, zobaczymy..

tofika co do piersi to ja zawsze mialam prawa piers odrobine wieksza. jak sie naladowala jak byl nawal, to tez miala spora roznice. Mialam wrazenie, ze ta prawa jest jak głowka kapusty wielkosciowo. teraz cyce juz sa flaczki i jeden wisi:crazy: nizej - prawy

tofika ja szczerze mowiąc nie zauważam dużej różnicy w wielkości piersi a tak naprawde nie przywiązuję dużej uwagi do tego którą podaję Emilce, tę którą w danej chwili mi wygodniej albo w której czuję więcej mleka

Ankubator
u nas tez ubieranie to walka, zwłaszcza rękawy, krzyk jakby ją kto ze skóry obdzierał

Na zdjęciu Miki wygląda jakby chciał uciec od kobiet! :-D

U nas też ubieranie jest męczarnią :baffled:

Fotka grudniaczków cudowna!! Super , zazdroszczę spotkania!!

Najlepszego dla półroczniaków!!

Ząb idzie, jest już w 1/3 na wierzchu;-) Bartek marudzi, ale w sumie jest znośnie, oby tak pozostało. Jestem tylko już tak wyczerpana ... powinnam zrobić Tz awanturę, a nawet mi się nie chce gadać już:szok:

asko zdjęcie grudniaczków super :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SZEŚCIOMIESIĘCZNIAKÓW :-)

My wczoraj niestety wróciliśmy do Anglii nie chciało mi się tu wracać i czułam się jakbym tu leciała za karę. Maciuś zniósł lot lepiej niż ja był spokojniutki i nic mu nie dolegało spał potem się bawił a ja cierpiałam przy zmianie ciśnienia tak mnie kuło ucho a przy lądowaniu mnie mdliło że myślałam że nie wytrzymam. Całą drogę w samolocie była ładna pogoda a wlecieliśmy do Anglii to pochmurno słabo było cokolwiek widać no i deszcz. Dzisiaj strasznie leje byliśmy z M na zakupach zjedliśmy obiadek i poszedł do pracy a ja miałam iść z Maciusiem na ważenie ale pójdę za tydzień nie chciało mi się ciągnąć małego w taką pogodę.
Mam dzisiaj takiego lenia i nic mi się nie chce dawno tak nie miałam zaraz pewnie wezmę Maciulka i pójdziemy na górę spać a później może mi leniuch przejdzie troszkę to porobię porządki bo kurzu troszkę jeste po 3 tyg.

Miłego dnia :-)

Adaś właśnie zasnął i ja też się położyłam z lapkiem bo noc nie za ciekawa. Zasnął niby o20:00 ale rzucał się do 22. Później o północy mleko, około 2:30 coś mu się chyba przyśniło i płakał więc dałam troche herbatki i zasnął, przebudził się o 5:00 wzięłam go więc do siebie i pospał do 7:00 z przerwami na łyk herbaty.. Wstałam padnięta i od rana sama :-( M. w pracy, mama w pracy- a mój Adaś tylko chce na ręce. Nawet zjesc nie można.

Ale przynajmniej pocieszyłyście mnie, jak przeczytałam że u Was też z ubieraniem problemy. Adaś drze się najbardziej przy bodziaku- szczególnie z długim rękawkiem.
U mnie piersi po zakończeniu karmienia- tragedia. W prawdzie nigdy duże nie były "B" ale teraz katastrofa - wygrzebałam jakiś stanik jeszcze "A" bo kiedyś kupiłam za mały przez pomyłkę i jest ok. DESKA - TERESKA!
Maxwell- trzemam kciuki za udane negocjacje!
BUZIACZKI i UŚCISKI oraz DUŻO ZDRÓWKA dla 6-cio miesięczniaków!

Wszystkiego naj naj dla dzisiejszych przystojniaków jubilatów ! :-)

Tofika- ja mam jedną troche większą, bo Kasia z niej czesciej korzysta
Phelania- no i jak nocka po tym spaniu ?
Rojku- moja Ola też była taka spokojna, Kasia bardziej się buntuje i nie chce na płasko
Sosnowiczanka- trzymam kciuki, staraj się nie denerwować bo i mały będzie niespokojny...wiem że to trudne

Extra że spotkanie Wam się udało ! Tak patrząc na fotkę to pierwszą rozpoznałam Martusię ;-)

Byłam dziś raz jeszcze u chirurga i zapisałam Olo na operacje (przyszły poniedziałek) W niedziele ma już się zgłosić całkiem zdrowa na oddział , a we wtorek powinni wypisać. Operacja pod znieczuleniem ogólnym metodą tradycyjną. Dziś poszła do przedszkola, nawet bez awantury uff .

reklama
Do góry